Horoscop 25 septembrie-1 octombrie: Bani, cariera, sănătate, dragoste. Previziuni complete

Horoscop 25 septembrie-1 octombrie. Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

25 sept. 2017, 07:42
Horoscop 25 septembrie-1 octombrie: Bani, cariera, sănătate, dragoste. Previziuni complete

BERBEC

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, mai ales dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată. Este foarte importantă comunicarea dintre tine şi partener în aceste zile, doar aşa veţi reuşi să sudaţi şi mai mult relaţie. În cazul în care eşti singură, cel mai probabil tot socializarea te poate scoate din depresie şi îţi poate aduce mai mulţi pretendenţi decât sperai. Cu toate acestea, nu oferi oricui şansa de a face parte din viaţa ta!

Se prea poate ca în această săptămână să îţi iasă în cale oferte de nerefuzat. Cu toate că nu ai face orice pentru bani, acum mai mult decât oricând eşti tentată să îţi asumi riscuri. Atât timp cât nu îţi superi şefii ingorându-le sarcinile urgente, îţi poţi vedea liniştită şi de alte treburi pe care le ai şi care ar putea să îţi aducă mai mulţi bani. Fii ambiţioasă şi nu te mulţumi cu puţin!

TAUR

Zilele acestea sunt numai bune pentru a încerca să repari ceva stricat în relaţia amoroasă. Dacă tu şi iubitul tău sunteţi certaţi, e momentul să porneşti o discuţie onestă cu acesta. Dacă vă veţi spune tot ce aveţi pe suflet, aveţi toate şansele să puteţi rezolva problemele mici cu care vă confruntaţi. Dacă eşti o nativă singură, se anunţă un weekend agitat şi plin de evenimente tentante. 

Fă-te respectată la locul de muncă şi nu permite nimăui în această săptămână să profite de tine şi de timpul tău. Chiar dacă eşti tentată să accepţi propunerile superiorilor tăi, e foarte important să nu renunţi la viaţa persoană pentru job. Banii care ţi se promit pot avea trai scurt, iar relaţia ta amoroasă sau viaţa de familie ar putea avea se suferit dacă alegi doar cariera!

GEMENI

Încearcă să petreci mai mult timp alături de iubitul sau de soţul tău în această săptămână. E posibil ca persoana dragă să aibă nevoie de un sfat din partea ta sau pur şi simplu de afecţiune. Nu îi ignora necesităţile dacă nu vrei ca acesta să se îndepărteze de tine. Dacă eşti singură, un gest romantic din partea unui admirator mai vechi ar putea să te arunce în braţele lui pentru totdeauna. Cu toate acestea, analizează bine mişcările lui şi vezi dacă sunt sincere. 

Nu se anunţă schimbări pe plan financiar pentru tine, însă nu o duci atât de rău precum vrei să arăţi lumii. Încearcă să nu te mai plângi fără motiv în faţa colegilor de muncă, altfel ar putea ca aceştia să nu te mai suporte şi să cedeze nervos. Atunci când te văd atât de nedreaptă şi nerecunoscătoare, vor lua decizia să se îndepărteze de tine. Fii mulţumită cu ceea ce ai şi nu mai cere atât de multă atenţie!

Citeşte mai multe pe eva.ro