HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2017: Multă irascibilitate, dar şi multe zâmbete. Previziunile zilei de joi

HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2017: Cuadratura Luna-Marte poate provoca probleme de comunicare şi o stare generală de irascibilitate. Într-un astfel de context astral este recomandat să ne păstrăm calmul, să fim toleranţi cu punctele de vedere ale celorlalţi şi, indiferent de dificultăţile întâmpinate, să încercăm să vedem partea plină a paharului.
Alina Costache
25 oct. 2017, 13:34
HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2017: Multă irascibilitate, dar şi multe zâmbete. Previziunile zilei de joi

BERBEC:

Este o zi excelentă pentru nativii născuți în zodia berbec pentru că totul le merge ca pe roate. Sunt în centrul atenției și reușesc să comunice cu cei din jur. Au o atitudine pozitivă, ceea ce nu s-a mai întâmplat de ceva vreme.

TAUR:

Ceva nu mai este ca înainte în relația cu partenerul de viață. Se poate să se simtă neglijat și nici comunicarea nu mai este ca la început. Acești nativi ar trebui să nu mai fie atât de orgolioși și să facă o schimbare.

GEMENI:

Gemenii ar trebui să se bucure de ce le-a dat Dumnezeu și să nu se mai gândească non-stop la ce nu au și la ce și-ar dori. Este bine să avem aspirații, însă să nu uităm de lucrurile cu adevărat importante pe care le avem deja.

RAC:

Racii ar trebui să vorbească deschis cu partenerul de viață despre problemele pe care le au în cuplu. Lasă gelozia și suspiciunile pentru că nu ai de ce să-ți faci griji. Comunicați și totul ca fi bine.

LEU:

Acești nativi tind să trăiască în iluzie și să privească dragostea ca cea din povești, însă ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ pentru că în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Dacă nu renunță la fantezie, s-ar putea să fie dezamăgiți.

FECIOARĂ:

Deși sunt la finalul unui proiect, acești nativi nu sunt mulțumiți de rezultate și de aceea își vor pierde interesul. Ar trebui să se aduce și în nici un caz să nu abandoneze tot ce au realizat pe ultima sută de metri.

BALANȚĂ:

În ultima perioadă, acești nativi au cam sărit peste sarcinile de la locul de muncă pentru că au intrat într-un anturaj care îi influențează în mod negativ. Ar trebui să se gândească ce este mai important pentru ei și ce vor să facă în continuare.

SCORPION:

Se pare că acești nativi trec printr-o perioadă grea pentru că își dau seama că prietenia nu este veșnică. Vor pierde un prieten drag care îi va dezamăgi profund, însă ar trebui să privească partea bună din această poveste.

SĂGETĂTOR:

Astăzi, acești nativi sunt plini de creativitate și mintea le merge brici. Trebuie să profite de acest lucru și să realizeze tot felul de activități pentru a da viață ideilor lor. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

CAPRICORN:

Capricornii au trecut recent prin multe dezamăgiri și au avut pase proaste pe toate planurile, însă ar trebui să se mobilizeze și să facă ceva în acest sens. Ar trebui, în primul rând, să-și urmeze visul pe care îl au de ceva timp. Sigur va funcționa!

VĂRSĂTOR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au o atitudine negativă asupra vieții, însă ar trebui să înțeleagă faptul că viața nu este roz tot timpul și nu ar trebui să se dea bătuți. Este important să învețe din greșeli și să nu le mai repete.

PEȘTI:

Peștii trebuie să fie mai cumpătați în acțiuni azi și să nu se arunce cu capul înainte pentru s-ar putea să regrete. Graba strică treaba și este important să înceapă sau să înainteze un proiect cu pași mici, dar siguri.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Statele Unite pregătesc strategia „Peisajul infernal” pentru a contracara o posibilă invazie chineză în Taiwan
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?