Horoscop 30 octombrie – 05 noiembrie 2017 pentru toate zodiile: Bani, carieră, sănătate dragoste

Horoscopul pentru săptămâna 30 octombrie – 05 noiembrie 2017 pentru toate zodiile. Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

30 oct. 2017, 04:31
Horoscop 30 octombrie – 05 noiembrie 2017 pentru toate zodiile: Bani, carieră, sănătate dragoste

BERBEC:

Acești nativi vor avea nevoie de multă energie în săptămâna ce urmează pentru că vor avea multe sarcini de dus la bun sfârșit. Este posibil să preia și sarcinile colegilor care nu se descurcă.

TAUR:

Taurii sunt plini de idei creative și dispun de o imaginație bogată în această săptămână. De aceea, va fi o săptămână productivă, cu multe beneficii pentru acești nativi și totul se desfășoară conform planului lor.

GEMENI:

Această perioadă poate fi o perioadă este una foarte tensionată pentru nativii născuți în zodia gemeni pentru că nu au răbdare deloc, iar membrii familiei s-au săturat să tacă. Vor apărea certuri aprinse în familie.

RAC:

Racii vor fi cât se poate de fericiți în această săptămână pentru că persoana pe care o plan de foarte mult timp, observă în sfârșit că există. Se anunță o nouă relație pentru acești nativi.

LEU:

Leii sunt preocupați de cumpărături în această săptămână, însă ar trebui să fie mai cumpătați și să se rezume doar la strictul necesar pentru că s-ar putea să dea de fundul sacului.

FECIOARĂ:

Fecioarele vor avea un conflict cu o persoană care le datorează bani. A întârziat cu plata datoriei și de aceea fecioarele tind să se enerveze. Ar trebui să aibă răbdare pentru că lucrurile vor reveni la normal.

BALANȚĂ:

Acești nativi pot întâmpina niște probleme la locul de muncă, probleme generate de o ceartă între colegi. Deși nu vor fi implicați în mod direct, această ceartă le va afecta munca și de aceea vor fi iritați.

SCORPION:

Pentru scorpioni, această săptămână este destinată prietenilor și familiei. Nu și-au mai văzut familia de o grămadă de timp și li se face dor, așa că vor vrea să petreacă cât mai mult timp cu cei dragi.

SĂGETĂTOR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se descurcă din ce în ce mai bine la locul de muncă și acest lucru o să fie răsplătit pe măsură. Le trebuie totuși răbdare și o atitudine pozitivă pentru că nu toată lumea de la serviciu îi place.

CAPRICORN:

Acești nativi vor fi prinși între job și familie. Trebuie să existe un echilibru între cele două, însă capricornii nu l-au găsit încă. Pentru a face pe toată lumea fericită, ar trebui să se străduiască mai mult și să-și stabilească prioritățile.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii s-ar putea să aibă divergențe cu cei din jur. Trag concluzii pripite și nu prea țin cont de spusele sau explicațiile persoanelor din jurul lor. Trebuie să fie mai cumpătați pentru că vor acuza pe cine nu trebuie.

PEȘTI:

Peștii au nevoie de multă odihnă pentru s-au suprasolicitat în ultima perioadă. Din această cauză pot apărea și unele probleme de sănătate care îi vor afecta pe termen lung. Odihnă și iar odihnă!