HOROSCOP 8-14 FEBRUARIE: Ce v-au rezervat astrele în săptămâna Valentine’s Day

HOROSCOP 8-14 FEBRUARIE: Bani, dragoste, carieră, sănătate? Ce v-au rezervat astrele în a doua săptămână din februarie. 

07 feb. 2016, 12:22
HOROSCOP 8-14 FEBRUARIE: Ce v-au rezervat astrele în săptămâna Valentine’s Day

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna incepe destul ce zgomotos, cu oarecare peripetii si emotii – mai ales de ordin financiar –, aceasta perioada e caracterizata de calm si liniste sufleteasca. Viata amoroasa sufera o usoara deteriorare, fapt concretizat prin divergente cu partenerul.

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca aveti un succes deosebit in mediul profesional si ca va vor fi rasplatite eforturile depuse in ultima vreme. Vi se vor recunoaste meritele, vreti primi chiar laude si o mica incurajare financiara. O veti folosi doar in scopul de a va imbunatti aspectul. Poate o schimbare ar fi chiar nimerita!

GEMENI 22.05-21.06: Luni si joi veti avea de infruntat câteva situatii delicate, din care veti iesi insa victoriosi. Evenimentele, desi se dovedesc a fi potrivnice, se vor schimba rapid in bine. Finantele se incapatâneaza sa stagneze la un nivel modest, pâna spre sfârsitul saptamânii.

RAC 22.06-21.07: Partenerul de viata se poarta cu dumneavoastra ostil si doar intelepciunea si rabdarea vor aseza lucrurile pe un fagas normal. Monotonia se cronicizeaza si ea si va trebui sa va gasiti un hobby cu care sa va umpleti timpul.

LEU 22.07-22.08: Aveti o buna ocazie de a face cunostinta cu o persoana destul de influenta, sunteti insa destul de rezervati si suspiciosi. Din fericire, treceti peste retineri si puneti bazele unei legaturi foarte avantajoase pentru dumneavoastra.

FECIOARA 23.08-22.09: O veste nefavorabila sau o insomnie va strica dispozitia. Relatiile cu cei de la serviciu sunt anoste si deveniti prea necomunicativi si pusi pe harta. Stapâniti-va nervii si nu mai fiti excesiv de critici cu toti. Rabdarea trebuie sa faca din nou parte din dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza o saptamâna cu un ritm alert, când veti uita cu totul de problemele personale si zilele vor trece rapid. Va ocupati de casa, de probleme organizatorice si veti reusi sa puneti la punct un plan strict de lucru.

SCORPION 23.10-21.11: Creativitatea va fi dublata de o pofta de munca sustinuta. Nu duceti lipsa de idei, insa nu va gasiti prea usor partenerii cu care sa puneti in practica tot ce doriti sa realizati. ~ndrazniti sa plecati singuri la drum. ~n weekend, pregatiti-va pentru o scurta calatorie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti stapâniti de o stare melancolica profunda care va blocheaza si va diminueaza randamentul obisnuit. Doar jumatatea dumneavoastra va poate vindeca de tristete. Si parca acestea nu ar fi de ajuns. La serviciu se pot ivi probleme destul de spinoase. Le rezolvati, oricum!

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti o stare de iritare care va va insoti toata saptamâna. Iata care este etichetea acestor zile tumultuoase. Nu va gasiti astâmparul, nu va intelegeti cu nimeni si vi se pare ca lumea s-a intors impotriva dumneavoastra. Doar o veste buna va aduce la sentimente mai bune.

VARSATOR 20.01-18.02: Urmeaza o perioada buna pentru afaceri, când trebuie sa luati taurul de coarne si sa va implicati in proiecte cât mai realiste. Situatia financiara este imbucuratoare si probabil veti primi o suma importanta de bani.

PESTI 19.02-20.03: Trebuie sa dati dovada de multa rabdare si tact, deoarece veti avea de infruntat clipe grele la locul de munca si doar acasa va veti linisti. Se ivesc insa câteva perspective imbucuratoare. Poate o legatura de durata sau o prietenie strânsa. ~n general, perioada e benefica pentru intâlniri.