Horoscop 9 ianuarie 2017. Leii au nervii întinşi la maximum. Ce le rezervă astrele celorlalte zodii

Horoscop 9 ianuarie 2017. Pestii sunt inspirati azi de o voce interioara care le sopteste permanent ce sa spuna, cum sa actioneze, ce e de facut in diverse situatii.
Alina Costache
08 ian. 2017, 16:24
Horoscop 9 ianuarie 2017. Leii au nervii întinşi la maximum. Ce le rezervă astrele celorlalte zodii

Berbec – Horoscop 9 ianuarie 2017

Lucrurile merg ca la carte si ai toate motivele de bucurie cand vezi ce bine se aseaza toate la locul potrivit. Esti pe drumul cel mai sigur catre o victorie de toata frumusetea, dar trebuie sa recunosti ca ceea ce a stat la baza acestei reusite a fost numai gandirea ta pozitiva. Ai avut incredere totala ca vei reusi, ca vei ajunge la acest scop, si iata ca intuitia te-a dus direct la tinta ta suprema. Ai numai motive de satisfactie si de mandrie personala pentru ceea ce ai construit, deci lauda-te lumii, pentru ca ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totala fericire ca ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lauda cu asta?

Taur Horoscop 9 ianuarie 2017

Mintea ta e plina de idei si toate au ca numitor comun lupta pentru adevar. Constiinta isi lasa amprenta pe tot ce faci si consideri ca nu te poti abate de la calea cea buna nici macar un pas. Nu poti accepta sa faci niciun fel de compromis, privesti lucrurile cu maxima seriozitate doar din prisma adevarului, si daca observi chiar si cea mai mica urma de iluzie, de minciuna, de abatere de la reguli, iei masuri imediate. E mai bine sa iei acum aceste decizii radicale, decat sa accepti sa continui un drum stiind ca esti nevoit sa comisi si unele greseli, dar ceva din interiorul tau nu te lasa sa calci pe alaturi. Doar pe calea corecta, asadar!

Gemeni Horoscop 9 ianuarie 2017

Uneori, cu cat te straduiesti mai mult sa depasesti un impas, cu atat el devine mai puternic si mai greu de trecut, dar nu te lasa pagubas. Insista, pentru ca este o proba de incercare pentru a-ti testa si tu limitele, pentru a demonstra ca esti capabil de mari reusite, chiar si cand pare mai complicata, si ca daca-ti pui vointa la treaba, depasesti orice hop. Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar daca nu ai avea parte de asa ceva cum ti-ai da seama cat de pregatit esti, cat de ambitios esti, cat de bine poti trece marile piedici aloe vietii? Pune-ti, deci, ambitia la treaba si vei reusi mai bine decat crezi!

Rac Horoscop 9 ianuarie 2017

Nu te astepta ca relatia dintre sexe opuse sa se desfasoare pasnic si armonios, pentru ca oricum ai privi lucrurile, barbatul si femeia nu pot fi la fel. Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.

Leu Horoscop 9 ianuarie 2017

Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Semnul de circulație care bulversează șoferii români. Mulți nu știu ce reprezintă indicatorul care are un cerc roșu și o bulină albă
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Cum poți avea peste 6.000 de lei pensie când o să renunți la câmpul muncii. Iată detaliile
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
O nouă televiziune în România. A început să emită
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Putin a dat ordin de la Kremlin. Armata rusă e pregătită
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'