HOROSCOP: Află în ce zodie se află sufletul pereche

In ce zodie se afla sufletul meu pereche? Este intrebarea pe care ne-o punem cu totii. Iata mai jos descrierea pentru fiecare zodie in parte.

07 oct. 2015, 03:59
HOROSCOP: Află în ce zodie se află sufletul pereche

Sufletul pereche pentru zodia Leu

Esti atenta la tot ceea ce se intampla in jurul tau si pui foarte mult pret pe detalii. Asta nu inseamna ca esti lipsita de sensibilitate. Iti plac lucrurile clare, precise si pui foarte mult accent pe feminitate. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa-ti inteleaga complexitatea si sa-ti fie loial. Trebuie sa fie foarte atent cu tine si sa-ti demonstreze mereu ca te iubeste. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Berbec. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Fecioara, Sagetator, Balanta, Rac, Gemeni.

Sufletul pereche pentru zodia Fecioara

Esti perfectionista, iti plac lucrurile de calitate si mereu te asiguri ca totul va fi asa cum iti doresti. Pui foarte mare pret pe ceea ce iti apartine dar asta nu inseamna ca ai o fire egoista. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie la fel de meticulos ca si tine, sa nu te deranjeze tot timpul si sa fie empatic. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Fecioara. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Balanta, Capricorn, Taur, Scorpion, Leu, Rac.

Sufletul pereche pentru zodia Balanta

Iti este greu sa iei deciziile de una singura, dar asta nu inseamna ca nu esti o persoana descurcareata. Stii foarte bine ce vrei dar de cele mai multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. De aceea barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie generos, creativ si foarte atent cu tine. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Gemeni. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Varsator, Balanta, Scorpion, Sagetator, Leu, Fecioara.

Sufletul pereche pentru zodia Scorpion 

Esti foarte energica, creativa si spontana. Mereu iti construiesti cel mai bun plan de atac si-ti place sa stii ca ai de castigat. Nu-ti place sa te lauzi cu victoriie obtinute, insa atunci cand ai ocazia, le dai peste nas celor care te-au suparat. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie sigur pe el dar in acelasi timp sensibil fata de tine si sa puna foarte mare pret pe detalii. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Pesti. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Rac, Balanta, Fecioara, Capricorn, Sagetator.

Sufletul pereche pentru zodia Sagetator

Esti o persoana foarte sigura si increzatoare in fortele proprii si nimeni nu stie cat de tandra si de sensibila poti fi in intimitate. Iti place sa afisezi o alta masca si de foarte putine ori te lasi descoperita. Pentru tine este foarte important sa nu te dezarmezi in fata unui barbat. Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa fie sigur pe el, sa fie atent cu tine dar niciodata sa nu-ti dea de inteles ca va fi alaturi de tine mereu. Sa nu te faca geloasa si nici sa nu te faca sa suferi. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Leu. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Berbec, Capricorn, Varsator, Balanta, Scorpion.

Citeşte mai mult, pe revista Teo