Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Deşi nu începe prea bine, această perioadă va aduce schimbări importante şi configuraţii astrale benefice pentru a realiza o chestiune semnificativă, în special în weekend.

31 aug. 2015, 15:10
Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Luni, 31 august – Soarele opoziţie Neptun
Neptun este astrul viselor şi al fanteziei, iar opoziţia sa cu Soarele îţi creează luni o stare de confuzie sau lipsă de vitalitate. Îţi va fi greu să realizezi ceea ce ţi-ai propus pentru că vor apărea tot felul de piedici care nu se află sub nicio formă sub controlul tău.

Marţi, 1 septembrie – Venus retrograd conjuncţie Marte
Marţi, Venus, planeta iubitii şi a relaţiilor, va realiza o conjuncţie cu Marte, astrul pasiunii şi al sexulităţii. Este o zi care îţi va aduce senzaţii intense şi foarte plăcute, cu care te-ai mai întâlnit şi cu ceva timp în urmă.

Sâmbătă, 5 septembrie – Soarele trigon Pluto
Plecând de la starea de ameţeală şi confuzie de luni, sâmbata aceasta va aduce o schimbare pozitivă importantă. În loc să pluteşti în derivă, vei ştii exact ce trebuie să faci, vei avea determinarea necesară, dar şi autoritatea de a te impune. Nimeni nu se va îndoi de calitatea deciziilor tale. Dacă ai ceva important de făcut, weekendul acesta se anunţă promiţător.

Continuarea, pe eva.ro