HOROSCOP AUGUST 2016: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această lună!

01 aug. 2016, 09:56
HOROSCOP AUGUST 2016: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
LEU
 
Vei avea parte de o lună amăgitoare, când îţi va fi extrem de bine, când te vei simţi complet nefericită. Concluzia pe care o vei trage la finalul acestei perioade va fi că trebuie să te laşi mai mult purtată de vânt, însă fără să îţi pierzi convingerile sau demnitatea. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, vei avea parte de momente romantice şi senzuale, dar şi de tensiuni din cauza banilor. 

Este o lună hotărătoare pentru situaţia ta financiară, de aceea se recomandă prudenţă sporită. Dacă e nevoie să semnezi documente importante sau să iei decizii serioase cu privire la afaceri, nu ezita să ceri sfatul unei persoane în care ai încredere. Este de preferat să amâni orice tranzacţie pentru perioada imediat următoare!

Riscul de accidentări va fi mare în această lună, aşa că ai face bine să te fereşti de toate activităţile periculoase! Dacă ai o familie şi copii, ar trebui să îţi iasă din cap distracţiile impulsive. Fii responsabilă şi gândeşte-te la cei din jur, dacă nu o faci pentru tine.