HOROSCOP AUGUST 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE. Totul despre DRAGOSTE, BANI si CARIERA

HOROSCOP AUGUST 2017. Cu Mercur retrograd si cu o eclipsa de Soare si una de Luna, august 2017 ne rezerva surprize, schimbari de situatie, evenimente neobisnuite. Este efectul planetelor rapide aflate in ciclul retrogradarii, dar si al eclipselor. Schimbari surprinzatoare sunt de asteptat si in preajma datelor la care planetele lente isi schimba sensul de mers: pe 3 august 2017 Uranus incepe sa retrogradeze, iar pe 25 august Saturn isi reia mersul direct dupa 4 luni de retrogradare.

22 iul. 2017, 18:27
HOROSCOP AUGUST 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE. Totul despre DRAGOSTE, BANI si CARIERA

HOROSCOP AUGUST 2017.Mercur retrogradeaza de 3 ori pe an, asa ca retrogradarea de acum n-ar trebui sa ne ingrijoreze prea tare, mai ales ca acum va retrograda in Fecioara, zodie in care este foarte puternic. Problema este ca retrogradarea de acum il va face pe Mercur sa se afle, pe aproape tot parcursul lunii august, in opozitie cu Neptun din Pesti. Iar aceasta opozitie chiar este o opozitie totala: nu numai ca Mercur si Neptun se afla la 180 grade, ci si caracteristicile lor si ale zodiilor in care se afla sunt total opuse.

HOROSCOP AUGUST 2017. Mercur si Fecioara functioneaza pe baza de logica, simt practic, calcul si realism, in timp ce Neptun si Pestii functioneaza pe baza de intuitie, creativitate, imprecizie si idealism. Aceste atribute se bat cap in cap, iar din toata povestea Mercur o sa cam aiba de tras. Neptun il nauceste, il deruteaza, il abureste, il induce in eroare.

HOROSCOP AUGUST 2017. Cu totii vom resimti probabil efectele acestei opozitii si multi dintre noi vor cadea in felurite capcane, vor lua decizii eronate, vor avea probleme de concentrare sau de comunicare, vor trebui sa discearna intre informatiile false si cele autentice. Fecioarele, Gemenii, Pestii, Sagetatorii si Racii par a fi cei mai expusi, dar erorile si incertitudinile ne pot afecta pe toti. Exceptand situatiile de urgenta, hotararile importante care pot suferi amanare ar fi bine sa fie luate dupa 10 septembrie.

HOROSCOP AUGUST 2017. Numai ca… recomandarea de mai sus este cam greu de pus in practica. In cea mai mare parte a lunii august 2017 ne aflam sub efectele unei conjunctii Soare-Marte in Leu, o conjunctie care refuza orice amanare. Vrea ca lucrurile sa se petreaca rapid, sa fie puse in practica deindata ce au aparut sub forma de idee. Conjunctia Soare-Marte aduce multa energie si o nevoie imperioasa de actiune. Nu conteaza ce fel de actiune, daca e buna sau rea, inteleapta sau nesabuita, actiune sa fie!

HOROSCOP AUGUST 2017. Evident ca, avand o atat de mare capacitate de mobilizare, combinatia Soare-Marte va conduce catre o serie de realizari remarcabile, mai ales ca este sustinuta de Jupiter, Saturn si Uranus. Dar are, in acelasi timp, si un mare potential conflictual, turbulent si chiar distructiv. Cu mintea cam in ceata dar cu adrenalina pulsand navalnic in vine, va imaginati cam de ce pot fi instare unii oamenii. Cine este capabil, in astfel de circumstante, sa gandeasca de doua ori si sa actioneze o data, va avea numai de castigat.

HOROSCOP AUGUST 2017. La nivel macro, in august 2017 exista un risc accentuat de accidente, conflicte, incendii, cataclisme. Pot aparea situatii dramatice sau explozive, care au in centru conducatorii si celebritatile, presa, comunicatiile, mijloacele de transmitere sau prelucrare a informatiei, drumurile si transporturile, invatamantul, tinerii, lumea medicala, industria farmaceutica, mediul s.a.

Despre eclipsele din august 2017:

Eclipsa de Soare se produce in Leu, in vecinatatea lui Marte, accentuand predispozitiile conjunctiei Soare-Marte sub toate aspectele, bune sau rele.

Primul gand este ca le accentueaza mai ales pe cele rele, avand in vedere reputatia eclipselor. Cercetand insa familia din care face parte aceasta eclipsa (da, fiecare eclipsa de Soare face parte dintr-o familie cu caracteristici comune) vedem ca eclipsa-mama vorbeste despre comunicare si cooperare – si poate ca tocmai aici trebuie cautate solutiile. Poate ca trebuie insistat pe comunicare, chiar daca nu merge prea usor (sau poate tocmai din acest motiv) si pe canalizarea energiei catre actiuni comune cu scop constructiv.

Trebuie insistat pe comunicare deoarece, in aceasta luna ciudata, exista destule conjuncturi astrale care pot fi exploatate magistral (sextilul Jupiter-Marte, sextilul Jupiter-Saturn, trigonul Marte-Saturn si altele) daca ne straduim un pic sa fim mai rationali si mai binevoitori.

HOROSCOP AUGUST 2017. PREVZUNILE ASTRALE IN DETALIU pentru fiecare ZODIE in PARTE:

Horoscop august 2017, Berbec:

In data de 12 august sau in cursul ei, va aflati cel mai probabil intr-o dispozitie discreta si nu cautati compania persoanelor zgomotoase. Dupa data de 13 a lunii, va bucurati de mai mult randament la locul de munca, iar starea de sanatate va permite sa dati tot ceea ce aveti mai bun la serviciu. In data de 15 sau in cursul ei, v-ar putea fi destul de greu sa va impartiti cu succes intre cariera si familie.

In data de 17 sau in preajma ei, ar fi bine sa nu ii implicati pe parinti intre voi si cuplul pe care care il formati cu partenerul/a. Daca aveti timp liber, faceti in asa fel incat ziua de 22 sa va surprinda intr-o excursie cu persoana iubita sau cei mici. Din data de 26, atmosfera de care va bucurati in relatia cu copiii sau cu cel/a drag/a se indulceste mult. Daca sunteti singuri/e, puteti cunoaste pe cineva.

In data de 26 sau in jurul ei, sarmul si carisma voastra sunt accentuate la maximum, semn cum ca sunteti la mare trecere pe plan social. S-ar putea asadar sa aveti parte de multe ocazii de flirt, iar daca va aflati deja intr-o relatie, este posibil sa aveti parte de multa afectiune pe acest plan. Dupa data de 31, comunicati parca mai eficient cu partenerul/a si copiii, fapt ca nu mai ajungeti sa va certati din nimicuri.

Horoscop august 2017, Taur:

Daca urmariti sa incheiati parteneriate, sa reinnoiti contracte, sa cautati finantatori sau sa cooptati persoane in cadrul unui proiect, indicat ar fi sa actionati in cursul sau in preajma zilei de 12. Din data de 13 incolo, atmosfera pe planul sentimental se dinamizeaza, indiciu ca revine spontaneitatea intre voi si partener/a sau cunoasteti pe cineva cu care aveti multe de discutat. Pot aparea insa neintelegeri.

Din punct de vedere profesional, ziua de 15 sau cele din jurul sau ar putea fi destul de aglomerate si solicitante, dar daca incercati sa va pastrati cumpatul, totul va fi bine. In data de 17 sau in preajma ei, s-ar putea sa va certati cu colegii/ele de munca sau sa se strice ceva la aparatura de la birou. Daca treceti prin incercari in cursul zilei de 22, apelati cu incredere la sprijinul parintilor.

Dupa data de 26 a lunii, atmosfera din familie se armonizeaza, semn cum ca va intelegeti mai bine decat de obicei cu rudele de origine. In aceeasi zi sau in preajma ei, soarele rasare si pe strada vietii voastre sentimentale, indiciu ca lucruri incep sa intre pe fagasul normal si pe acest plan. Incepand cu data de 13, nu este exclus sa revina neintelegerile intre voi si anumiti/te membri/e ai/le familiei.

Horoscop august 2017, Gemeni:

In data de 12 sau in preajma ei, este posibil sa primiti un bonus, o prima sau chiar o marire de salariu, daca ati facut eforturi destul de mari in aceasta directie in ultima vreme. Incepand cu data de 13, ar fi indicat sa nu intrati in polemici cu parintii. In ziua de 15 sau in jurul ei, s-ar putea sa nu reusiti sa va impartiti echitabil intre amici si partener/a de cuplu.

Daca doriti sa ii impresionati pe copii, un/o potential/a partener/a sau pe cel/a drag/a cu care va aflati intr-o relatie, nu cheltuiti banii pe cadouri scumpe in data de 17 sau in preajma ei. Nu este cazul sa apelati la asa ceva. In cazul in care urmariti sa incheiati parteneriate sau colaborari, incercati sa cadeti de acord pe data de 22 sau candva pe aproape. Astrele sunt de partea voastra, iar premisele vor fi bune.

Dupa data de 26 a lunii, abilitatile voastre de comunicare si socializare cresc vizibil, semn cum ca acum ar fi momentul sa va bazati pe ele. Cu toate acestea, daca le-ati ascuns ceva parintilor sau nu ati vrut sa ii ingrijorati cu niste lucruri, acestea se pot afla pe data de 26 sau in jurul ei. Aveti grija sa nu se extinda aceasta atmosfera tensionata si in relatia cu rudele, vecinii sau prietenii. Fiti calmi/e!

Horoscop august 2017, Rac:

S-ar parea ca, cel putin in cursul zilei de 12 sau candva in jurul acestei date, va simtiti bine cu voi insiva/seva si pregatiti sa faceti fata oricarei provocari ivite. Dupa data de 13 august, nu va dedati la nascociri, dar nici nu va bazati prea mult pe abilitatile voastre de comunicare. Nu este exclus sa va traga in jos. Incepand cu 15 a lunii, pot aparea unele probleme de cuplu, deci incercati sa va purtati frumos cu cel/a draga.

In cursul zilei de 17 sau candva pe aproape, este posibil sa aveti ceva de impartit si cu parintii. Cel mai bine ar fi sa dati dovada de deschidere in raport cu ei si sa nu cultivati starea de conflict. In data de 22 sau in preajma ei, va merge destul de bine la serviciu si s-ar putea ca acest lucru sa se vada si in portofel.

Problemele de comunicare se pot intensifica in data de 26 sau in jurul acestei zile, semn cum ca ar fi bine sa va gestionati stresul cu si mai multa atentie decat pana acum. Dupa data de 31, pot aparea unele probleme financiare, dar daca dati dovada de echilibru si pastrati un bilant clar pe acest plan, cu siguranta nu vor interveni pierderi prea mari. In fond, depinde numai de voi.

Horoscop august 2017, Leu:

Din cate se pare, in data de 12 sau in jurul acesteia, va gasiti intr-o dispozitie destul de buna, desi sunteti constienti/te ca ati putea-o duce mai bine decat atat. Dupa data de 13 a lunii, pot aparea unele probleme financiare, semn cum ca nu ar fi rau sa dati dovada de moderatie. La locul de munca, ziua de 15 sau in preajma ei poate fi una grea, fapt pentru care se recomanda profesionalism. Nu lasati la urma detaliile.

Ar fi bine ca, cel putin in data de 17 sau in jurul ei, sa nu plecati urechea la barfele care apar. Este posibil sa va alarmati degeaba si sa faceti lucruri pe care ati putea ajunge sa le regretati. Din data de 26 incolo, sarmul si carisma voastra cresc vizibil, iar atentia din partea celorlalti nu va lipseste deloc. Incercati insa sa nu starniti gelozia partenerului/ei daca raspundeti flirturilor.

Pe plan financiar, pot iesi in evidenta unele pierderi in data de 26 sau candva pe aproape. S-ar putea sa nu va fi administrat bugetul cu cea mai mare atentie, fapt care se vede in bilantul bancar. Incepand cu data de 31, va exprimati personalitatea ceva mai greu, semn cum ca unor oameni le puteti parea intr-un fel, iar altora le lasati o cu totul alta impresie.

Horoscop august 2017, Fecioara:

Daca aveti in gand sa stabiliti un parteneriat, sa intocmiti o echipa pentru a activa in cadrul unui proiect sau sa gasiti sponsori pentru o idee de afacere, este posibil ca destinul sa va surada in data de 12 sau candva in apropierea acelei zile. Dupa data de 13 august, va aflati intr-o perioada introspectiva, indiciu ca nu sunteti doritori/are de prea multi oameni in preajma voastra. Meditatia va poate ajuta foarte mult.

In data de 15 sau in preajma ei, v-ar putea fi greu sa va impartiti cu succes intre viata de cuplu si relatia cu amicii, dar daca va gestionati timpul responsabil, veti reusi sa ii multumiti pe toti. In ziua de 17 sau in jurul ei, ar fi bine pentru voi sa nu faceti investitii prea mari in planuri de viitor. Este posibil sa mai fie nevoie de munca de finisare inainte de un astfel de pas. Axati-va pe acest lucru.

In jurul zilei de 22 sau chiar atunci, este posibil sa treceti prin provocari, dar daca aveti familia aproape, totul va fi bine pentru voi. Incepand cu data de 26, nu este exclus sa reapara un/o fost/a iubit/a in viata voastra sau sa incepeti o relatie departe de ochii lumii. In aceeasi zi sau in preajma ei, puteti ajunge sa va afisati unele slabiciuni. La sfarsitul lunii sau pe aproape, cultivati unele ganduri negative.

Horoscop august 2017, Balanta:

Profesional, treceti printr-o perioada favorabila in data de 12 sau in preajma acestei zile. Profitati de acest context astral si faceti progrese in cariera. Dupa data de 13 a lunii, cultivati niste tipare de gandire coercitive care va impiedica sa vedeti realitatea asa cum este. Incercati sa va conduceti energia in alta parte. In jurul datei de 15 sau in preajma ei, este posibil sa va impartiti mai dificil intre casa si cariera.

In preajma datei de 17 sau chiar in acea zi, s-ar putea sa aveti parte de unele dezacorduri cu superiorii. In cazul in care vreti sa va dezvoltati in compania in care lucrati acum, ar fi de dorit sa nu dati curs conflictelor. Momentul ideal pentru a lega colaborari, a cauta finantatori sau a va alatura unor echipe pe plan profesional este in data de 22 sau candva pe aproape.

Dupa data de 26 august, viata voastra sociala se anima considerabil, semn cum ca in perioada urmatoare sunteti mai populari/e decat de obicei. Se poate totusi ca pe data de 26 sau in jurul acestei zile sa iasa la suprafata unele frustrari si nemultumiri. Dupa data de 31, pot interveni unele certuri cu amicii, dar recomandat ar fi sa nu le dati curs. Relatia voastra ar putea avea de suferit.

Horoscop august 2017, Scorpion:

Bine ar fi ca ziua de 12 sau cele din jurul ei sa va surprinda in compania partenerului/ei de cuplu sau celor mici, poate intr-o excursie sau macar intr-o iesire in afara localitatii. Dupa data de 13 a lunii, pot interveni unele certuri intre voi si prieteni/e care risca sa produca unele fisuri in amicitia voastra. Nu este o idee prea buna sa intreprindeti calatorii ori sa sustineti examene in data de 15 sau candva pe aproape.

Este posibil ca data de 17 sau o zi din preajma ei sa nu va surprinda intr-o stare prea buna. Va recomand totusi sa dati dovada de optimism si sa nu va lasati atat de usor doborati/te. Financiar, pare ca stati destul de bine, cel putin pe data de 22 sau in preajma ei, indiciu ca nu aveti motiv sa va faceti griji prea mari cat priveste acest sector de viata. Cu toate acestea, nu ar fi rau sa puneti cate ceva deoparte.

Ziua de 26 sau o alta pe aproape poate veni la pachet cu o ruptura intre voi si un/o amic/a, cauzata cel mai probabil de lipsa de comunicare sau de neintelegeri. Incercati sa mai reparati ce a mai ramas de reparat. Dupa data de 31 august, pot interveni probleme de relationare cu sefii/ele. Nu va expuneti punctul de vedere decat daca stiti ca nu poate fi atacat in niciun fel. In caz contrar, puteti fi discreditati/te.

Horoscop august 2017, Sagetator:

Profesional, lucrurile va merg foarte bine pe data de 12 sau in apropierea acestei zile. Dupa data de 13 a lunii, s-ar putea totusi ca progresele voastre inregistrate pe acest plan sa nu mai fie atat de multe. Avertismentul se mentine si in 15, respectiv zilele de dinainte si dupa cand exista riscul sa isi puna amprenta la nivel fizic aceste provocari. Daca le-ati pune mai putin la suflet, ar fi altfel.

In data de 17 sau in jurul ei, bine ar fi sa nu investiti in proiecte de afaceri si cu atat mai putin sa va imprumutati pentru a le pune pe roate. De asemenea, s-ar putea ca un/o amic/a sa va tradeze. Cu toate acestea, pe data de 22 sau in preajma ei, pare ca va simtiti destul de bine, ceea ce se vede. Incepand cu 26, se arata o perioada prielnica studiilor si calatoriilor. Puteti acumula multe lucruri noi.

Pe planul carierei, este posibil ca pe data de 26 sau in jurul ei sa aveti parte de unele obstacole care risca sa va puna progresul in pericol. Pastrati-va stapanirea de sine si totul va fi bine. Dupa data de 31, nu se recomanda sa sustineti examene, sa intreprindeti calatorii in afara tarii sau la mare distanta de casa ori sa va inscrieti la examene. Exista riscul ca astfel de demersuri sa nu fie tocmai de bun augur.

Horoscop august 2017, Capricorn:

Daca aveti in gand sa demarati un parteneriat sau sa legati o colaborare, indicat ar fi sa actionati in aceste directii in data de 12 sau in jurul ei. Dupa data de 13 a lunii, nu se arata o perioada favorabila pentru a sustine examene sau a intreprinde calatorii la mare distanta de casa ori peste granite. In cuplu, s-ar putea sa aveti parte de tensiune pe data de 15 sau in preajma ei.

Daca sunteti implicati/te intr-un parteneriat profesional, se poate ca raportul de forte dintre voi si asociat/a sa aiba de suferit in data de 17 sau in jurul acesteia. Daca treceti prin incercari in 22 sau in preajma acestei zile, de orice natura ar fi acestea, ganditi-va ca nu sunt altceva decat un fel de mijloace pentru a va demonstra cat sunteti de puternici/e.

Dupa data de 26 august, atmosfera din cuplu se indulceste putin, dar este nevoie de multa transparenta daca vreti ca totul sa mearga bine. Astrele va avertizeaza ca ziua de 26 nu este prielnica deplasarilor in interes de afaceri. Incercati sa le amanati pe alta data. Dupa data de 31, pot interveni discutii aprinse cu partenerul/a de viata si/sau afaceri pe seama banilor, a lipsei de incredere sau a unor reprosuri.

Horoscop august 2017, Varsator:

Financiar, nu aveti motiv sa va plangeti, cel putin in data de 12 sau in jurul ei. Dupa data de 13 a lunii, pot aparea neintelegeri intre voi si partenerul/a de viata si/sau afaceri pe seama banilor sau a increderii. Lasati faptele sa vorbeasca pentru voi o vreme. Din punct de vedere profesional, se intrevad anumite provocari in jurul zilei de 15 sau chiar in acea data, dar nu le lasati sa va afecteze bunastarea fizica.

In preajma datei de 17 sau chiar in acea zi, s-ar putea sa primiti sarcini de serviciu care nu se afla pe fisa postului vostru sau care va depasesc ca experienta. Nu luati acest lucru drept impediment si dati tot ceea ce aveti mai bun. Daca doriti sa legati un parteneriat sau sa reinnoiti o colaborare, faceti acest lucru pe data de 22 sau in preajma ei, iar conditiile in care vor debuta vor fi avantajoase.

Dupa data de 26, se indulceste atmosfera dintre voi si cel/a drag/a, iar daca sunteti in cautarea unui om care sa se potriveasca standardelor voastre, se poate sa apara cineva potrivit in perioada care urmeaza. Pot iesi insa la iveala unele pierderi financiare in 26 sau in jurul acestei date. Incepand cu data de 31, este posibil sa apara unele certuri intre partenerul/a de viata si/sau afaceri.

Horoscop august 2017, Pesti:

Dupa data de 13 august, ar putea aparea unele neintelegeri intre voi si partenerul/a de afaceri si/sau de viata. In data de 15 sau in preajma ei, este posibil sa va impartiti cu dificultate intre viata sociala si cea sentimentala. Incercati sa va organizati timpul cu atentie si ii veti multumi pe toti.

Pe data de 17 sau in jurul ei, se prea poate sa lasati gelozia si posesivitatea sa intervina intre voi si cei/le dragi. Poate ar trebui sa ii acordati mai multa incredere, mai ales daca nu aveti un motiv intemeiat sa va indoiti de el/a. Profesional, ziua de 22 si cele din jurul ei se remarca intr-un mod pozitiv, indiciu ca nu va confruntati cu prea multe provocari pe acest plan. Tine de voi sa nu lasati nimic sa va doboare.

In data de 26 sau candva pe aproape, ar putea iesi la iveala un secret sau sa se creeze o confuzie intr-atat de mare intre voi si partenerul/a de viata si/sau afaceri incat sa ajungeti sa va certati, fapt care isi poate pune amprenta pe relatia voastra. Dupa data de 31 a lunii, aveti mai multa grija de sanatatea voastra si evitati neintelegerile care se pot ivi intre voi si colegii/ele de munca.