HOROSCOP: Când gătesc zodiile, când fac dragoste, când merg în călătorii

Hrana este una din necesitățile umane fundamentale. Gătitul, însă, poate fi considerat o artă, căci nu toată lumea se pricepe să o facă. Află ce se întâmplă atunci când gătesc zodiile!

16 nov. 2018, 10:33
HOROSCOP: Când gătesc zodiile, când fac dragoste, când merg în călătorii
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Nativii din zodia Berbec nu se pricep la gătit nici măcar atunci când urmează cea mai simplă rețetă. Motivul este unul simplu: nu au răbdare. Pentru ei, orele petrecute în bucătărie sunt ore pierdute. Tocmai de aceea preferă să mănânce în oraș sau să lase gătitul pe mâinile altcuiva.

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Nativii din zodia Taur sunt cunoscuți pentru pasiunea lor pentru mâncare. Totuși, problema apare atunci când ei sunt cei care trebuie să o facă. Sunt extrem de leneși și se așteaptă ca masa să fie deja pregătită atunci când ei ajung acasă.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Nativii din zodia Gemeni nu sunt obișnuiți să își concentreze atenția pe ceva mai mult de zece minute. Tocmai de aceea, gătitul nu se află printre activitățile lor preferate. În cazul în care sunt nevoiți să o facă, vor apela la rețete ce nu necesită prea mult efort sau timp.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Nativii din zodia Rac sunt foarte pasionați de gătit. Reușesc să pună în aplicare până și cele mai întortocheate rețete și, adesea, reușesc să inventeze chiar ei noi rețete. Toată lumea îi laudă pentru delicatesele pe care le prepară.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Nativii din zodia Leu ar găti doar dacă asta ar însemna să le aducă mai multă popularitate. Însă, atunci când o fac, pun mult suflet pentru că își doresc să fie cei mai buni indiferent de activitățile pe care le întreprind.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Nativii din zodia Fecioară nu excelează atunci când vine vorba de gătit. Atunci când gătesc, urmează rețetele punct cu punct . De asemenea, preferă să își facă singuri mâncarea înloc să o comande.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Nativii din zodia Balanță nu se pricep la gătit. În cel mai bun caz, vor realiza cele mai banale rețete și doar atunci când nevoia o cere. De cealaltă parte, sunt foarte pricepuți în a face aranjamentele în farfurie.

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    Nativii din zodia Scorpion sunt pasionați de gătit și sunt la curent cu cele mai moderne rețete. Pentru ei, mâncarea este mai mult decât o necesitate. Orice aleg să gătească, le iese de minune și sunt lăudați de toată lumea.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Nativii din zodia Săgetător sunt mult prea ocupați să își satisfacă pasiunea lor de a călători pentru a mai avea timp și de gătit. Preferă să experimenteze mâncarea din fiecare lor în care aleg să călătorească.

    • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

    Nativii din zodia Capricorn își ocupă mai mult timpul cu ceea ce ține de cariera lor. În consecință, rar îi vom vedea în bucătărie. Atunci când gătesc, însă, lucrurile merg în direcția cea bună și urmează cu strictețe fiecare rețetă.

    Nativii din zodia Vărsător adoră să experimenteze. Ei vor surprinde pe toată lumea cu cele mai neobișnuite rețete, cărora le vor adăuga întotdeauna tușa lor personală. Uneori le iese, alteori se mulțumesc cu faptul că nu au dat foc bucătăriei.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    Nativii din zodia Pești nu vor găti niciodată pentru ei. Ei o vor face doar atunci când e vorba de mese în familie pentru a-i surprinde. În rest, gătitul nu este preferatul lor și nu își doresc să își ocupe timpul cu așa ceva.