HOROSCOP: Când te vei căsători în funcţie de zodie

Zodia în care te-ai născut îţi poate influenţa destinul, inclusiv în ceea ce priveşte o posibilă căsătorie, aşa că ar fi indicat să îţi faci o idee despre ceea ce este scris în astre în acest sens.

19 nov. 2014, 19:03
HOROSCOP: Când te vei căsători în funcţie de zodie

SCORPION, PESTI

Femeile din zodiile pesti si scorpion pot fi dificile intr-o relatie, dar in acelasi timp, iubesc foarte profund si sunt capabile de mari sacrificii pentru persoana iubita. Se vor casatori atunci cand isi vor organiza viata si isi vor da seama ce vor de la barbatul de langa ele. Vor fi sotii bune, devotate, loiale, care isi rasfata partenerul si au grija sa mentina pasiunea vie intr-o relatie.

FECIOARA, VARSATOR

Fecioarele si nativele in Varsator sunt deschise la orice si nu au prejudecati legate de casatorie. Nu isi cauta cu ardoare un partener, ci asteapta ca barbatul potrivit sa vina si sa le dea pe spate din prima. Foarte comunicative si pline de idei ingenioase, aceste femei ies in evidenta prin felul in care isi aleg barbatii care sa le fie alaturi pentru tot restul vietii. Sunt si putin mterialiste, dar nu vor banii partenerului, ci isi doresc independenta financiara, cu care sa-si planifice o nunta mare si cu mult fast.

LEU, SAGETATOR

Leoaicele si femeile nascute in zodia sagetator viseaza la ziua nuntii pentru ca aceasta zi promite ca ele sa fie in centrul atentiei si toata lumea sa le felicite, sa le vorbeasca, sa le flateze orgoliul nemasurat. Pe de alta parte, independenta lor le sperie sa spuna „Da” prea devreme, asa ca fie se vor casatori pe la 20 de ani cand inca nu vor realiza ce se intampla, fie dupa 40 cand isi vor da seama ca timpul le preseaza.

RAC, CAPRICORN

Visatoarele domnisoare aflate sub acestor zodii se casatoresc devreme pentru ca au senzatia ca nimic nu este mai frumos decat a-ti imparti viata cu persoana draga. Se casatoresc, in general, cu prima iubire si fac eforturi imense sa treaca peste greutati ca un cuplu bine sudat. Desi au momente in care au tendinta sa regrete aceasta decizie, pana la urma timpul le dovedeste ca nu s-au inselat.

Citeşte mai mult pe perfecte.ro

Citeşte şi HOROSCOP: Femeia perfectă pentru tine în funcţie de zodie