Horoscop complet al lunii MARTIE. Află cum stai cu dragostea, banii şi cariera

HOROSCOP pentru luna MARTIE 2018. Cele mai importante previziuni ale lunii martie. Află cum stai cu dragostea, banii și cariera în martie, începutul primăverii.

26 feb. 2018, 16:42
Horoscop complet al lunii MARTIE. Află cum stai cu dragostea, banii şi cariera

HOROSCOP MARTIE 2018 BERBEC. Dragoste. Prima săptămană din martie 2018 este palidă în materie de relații, poate chiar incomodă. Prin urmare, nu este cazul să faci planuri mari pentru Ziua Mărtisorului.

Totuși, îți poți făuri speranțe pentru 8 Martie și toate celelalte zile pană la sfârșitul lunii, fiindcă la 7 martie intră în zodia ta Venus, planetă senzualitătii, a iubirii și a armoniei și, în cazul Berbecilor, stăpana casei relațiilor. Trecerea lui Venus prin Berbec promite sansă în dragoste, înțelegere în cuplu și ocazii fericite care favorizează curtarea, flirtul, amorezarea, impăcările, distracțiile și bunăstarea comună. Ultima decadă poate aduce împliniri suplimentare, fiindcă la 20 martie ajunge în Berbec și Soarele, stăpanul casei pasiunii și a sexualitătii. HOROSCOP MARTIE 2018 BERBEC. Carieră și bani. În casa carierei Berbecului sunt încartiruiți pe termen lung Pluton, cel dornic de putere și control, și seriosul și impovărătorul Saturn. Două planete perfecționiste și încordate, care pun problemă în termeni de concentrare, severitate și tenacitate. În plus, la 17 martie 2018, langă Pluton și Saturn vine și energicul dar nărăvasul Marte, care își începe ciclul retrogradării, având în plan că pană în noiembrie să facă du-te vino între Capricorn și Vărsător. Așadar, intri într-o perioadă importantă din punct de vedere profesional, marcată de decizii, inițiative și înnoiri, dar și de lupte și incidente.

În martie 2018 ai de partea ta șansa venusiană și, spre finalul lunii, măretia solară, așa că poți avea succes și împliniri materiale.

HOROSCOP MARTIE 2018 TAUR. Dragoste. În martie 2018, Taurii se pot bază pe Marele Benefic, Jupiter, care tranzitează pană în noiembrie casă cuplului Taurului.

Totuși, nu este cazul să visezi doar la lapte și miere. La 17 martie Marte, stăpanul casei cuplului Taurului, își începe ciclul retrogradării, care-l va purta du-te vino între Capricorn și Vărsător. Acest ciclu va dură, că și tranzitul lui Jupiter, pană în noiembrie și va marca o perioadă de analize, testări, reconsiderări, situații complexe și modificări neașteptate ale cursului lucrurilor.
Primele efecte ale ciclului retrogradării lui Marte apăr în a două jumătate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, așa că ai face bine să cercetezi cu luare-aminte toate noile situații ivite. Pană atunci, insă, bucură-te de prima parte a lunii, care îți poate aduce împliniri frumoase în plan relațional!

HOROSCOP MARTIE 2018 TAUR. Carieră și bani. Saturn, stăpanul tradițional al casei carierei Taurului, este bine poziționat pe termen lung și manifestă un interes aparte pentru studii, cultură, cercetare sau spiritualitate, precum și pentru călătorii de afaceri sau de perfecționare profesională, colaborări la distantă sau internet. În martie 2018, tranzitul Soarelui aduce Taurilor sansă, protecție, susținere, popularitate și succes în activitătile care presupun un public, o audientă, o rețea, o colectivitate. Colaborările pot fi profitabile, insă trebuie tratate cu diplomație și cu simțul măsurii.Atmosferă de lucru nu este prea comodă în ultimele două decade din martie, dar depinde de ține să o faci cât mai suportabilă. Caută să nu te pripești în deciziile financiare!

HOROSCOP MARTIE 2018 GEMENI. Dragoste. În prima parte a lunii martie 2018, Marte își continuă tranzitul prin casă cuplului Gemenilor, întreținând pornirile pasionale și determinându-te să te implici foarte activ în chestiunile relaționale. Ai initiativă, acționezi, decizi, te străduiesti să faci ceva pentru cuplu, pentru partener(ă). Uneori te pripești, dai năvală sau ai chef de arțag. Sau poate că perechea ta are înclinații prea înfocate ori războinice. Oricum, Marte pune sărea și piperul, fiindcă în rest, prognoză este excelentă: Mercur, stăpanul Gemenilor, se află pe tot parcursul lunii martie 2018 în case bune și norocoase, în compania lui Venus, semnificatoarea dragostei și stăpana casei erotismului Gemenilor. Toată luna martie este favorabilă iubirii, plăcerilor, distracțiilor în doi și realizărilor comune.

HOROSCOP MARTIE 2018 Gemeni. Carieră și bani. Martie 2018 este o lună plină de oportunităti pentru Gemeni în ceea ce privește carieră, statutul socio-profesional și succesul. Mercur, stăpanul Gemenilor, îți tranzitează la începutul lunii casă carierei și a prestigiului, după care, în data de 6, se mută în norocoasă casă a unsprezecea. Mercur este însoțit în tot acest timp de Venus, Mică Benefică, care aduce sansă, colaborări profitabile, bani și susținere. În plus, fiindcă este implicată casă a unsprezecea, șansa se dublează și poți să mizezi pe priză la public, pe o perfectă integrare în grupuri cu care impărtăsesti aceleași năzuinte sau interese și pe multă bunăvointă din partea șefilor, protectorilor, adepților, prietenilor și tuturor acelora ce te pot sprijini în atingerea țelurilor. Trigonul format între Soare, situat în casă carierei Gemenilor, și Jupiter (Marele Benefic!), situat în casă muncii, promite o realizare deosebită, cel mai probabil în decadă a două.

HOROSCOP MARTIE 2018 RAC. Dragoste. Pe termen lung, cu Saturn și Pluton situați în casă cuplului Racului, viață relatională este privită cu seriozitate, implică anumite responsabilităti sau trece prin momente dificile. Lucrurile devin mai vizibile în partea a două a lunii martie 2018, când energicul Marte intră și el în casă cuplului Racului, jucând un rol catalizator, de precipitare sau declanșare a evenimentelor. Pe de altă parte, te poți bizui pe efectul binefăcător al lui Jupiter, care radiază sansă în casă dragostei și a sexualitătii Racului, și pe sprijinul lui Venus, planetă iubirii, care în luna martie se află într-o poziție proeminentă. Cu alte cuvinte, chiar dacă apăr complicații, problemele își găsesc soluții și pană la urmă izbandesti.

HOROSCOP MARTIE 2018 RAC. Carieră și bani. Marte rămane în casă muncii Racului pană la 17 marte 2018, ceea ce inseamnă că prima jumătate a lunii este marcată de determinare și eficientă, dar poate fi punctată și de situații urgente sau critice, care cer indrăzneală și viteză de reacție. Trigonul pe care-l face Jupiter, stăpanul casei muncii Racului, cu Soarele, stăpanul casei banilor, aduce oportunităti financiare și profesionale, mai cu seamă în primele două decade din martie. Aceste oportunităti pot avea legătură cu capacitătile intelectuale și creative, cu drumurile, cu comunicarea sau cu colaborările la distantă. Să nu te miri dacă va trebui să dai piept cu concurență, rivalitătile sau adversitătile! Pe de altă parte, este bine să știi că, la nevoie, poți beneficia de sprijin din partea șefilor și a autoritătilor.

HOROSCOP MARTIE 2018 LEU. Dragoste. Cu Marte situat în casă dragostei și a sexualitătii Leului, în prima parte a lunii martie 2018 impulsul erotic este foarte puternic, iar elanul romantic este plin de inflăcărare. Fiindcă te mană dorul de aventură și poftă de cucerire, poți să te trezești implicat(ă) într-o legătură plină de pasiune, dar nu lipsită de riscuri sau năbădăi. În primele două decade din martie (mai ales în a două), Soarele, stăpanul Leului, face un frumos trigon cu Jupiter, stăpanul casei dragostei, ceea ce anuntă sansă, fericire și satisfacție erotică. Martie 2018 este o lună palpitantă, care te poate duce pană în al șaptelea cer, dar care favorizează mai mult amorul de dragul amorului, decât căsătoria sau legăturile de lungă durată. Acestea din urmă sunt mai puțin împlinite.

HOROSCOP MARTIE 2018 LEU. Carieră și bani. Cu Saturn situat în casă muncii Leului, parcurgi o perioadă marcată de aglomerare și efort, în care lucrurile nu avansează mereu atât de repede cum ai dori.Totuși, în martie 2018 poți speră la o victorie sau o realizare, care este insotită și de avantaje financiare, fiindcă Soarele, situat în una dintre casele banilor Leului, formează un trigon cu Marele Benefic, Jupiter. Nu este exclus să fie vorba despre o realizare legată de casă sau proprietăti, de o moștenire ori retrocedare, sau de o investiție în bunuri de patrimoniu. Venus, stăpana casei carierei Leului, se află impreună cu Mercur în casă a nouă, indicând un interes accentuat pentru zonă culturală, universitară sau legislativă, pentru călătorii cu scop profesional, eventual pentru un job sau o colaborare la distantă.

HOROSCOP MARTIE 2018 FECIOARĂ. Dragoste. Primele două decade ale lunii martie 2018 se profilează într-un mod foarte promitător: Soarele se află în casă cuplului Fecioarei, de unde face un fericit trigon cu Jupiter, Marele Benefic, care este și stăpanul casei cuplului. Această configurație poate aduce o împlinire de natură sentimentală, la care contribuie, probabil, o întâlnire, o discuție, un drum sau anumite preocupări intelectuale comune. Venus, planetă dragostei și a uniunii, tranzitează casă a opta a Fecioarei, ceea ce ar putea anunța interese financiare pe care le impărtăsesti cu perechea, sau o înclinație de a cercetă, analiză ori investiga ceva legat de relația sentimentală. Sexualitatea și impulsurile pasionale trec printr-o perioadă mai dinamică (sau chiar mai turbulentă!) în a două parte a lunii.

HOROSCOP MARTIE 2018 FECIOARĂ. Carieră și bani. Colaborările îți pot oferi mari satisfacții în luna martie 2018, având în vedere că se formează un trigon între Jupiter, stăpanul casei carierei Fecioarei, și mândrul Soare, aflat în casă parteneriatelor. Poți avea succes în comerț, comunicare sau îndeletniciri care pun la treabă mintea sau mână. Drumurile sunt cu noroc, iar negocierile conduc la rezultate care te avantajează. Te agiți mult pentru casă sau în activităti care au legătură cu imobiliarele, construcțiile, agricultura ori resursele naturale. Treptat, se conturează tot mai clar o componentă financiară, marcată de avantaje bănesti care vin prin intermediul altora (parteneriate, rude etc.) sau care au legătură cu instituțiile financiare. S-ar putea să primești cadouri ori să atragi fonduri sau sponsorizări.

HOROSCOP MARTIE 2018 Balanță. Dragoste. Luna martie 2018 îți aduce o amplă disponibilitate sufletească, o nevoie sporită de a impărtăsi sentimente, gânduri, impresii sau informații cu omul drag, fiindcă Venus, stăpana Balanței, se află în casă cuplului, impreună cu Mercur. În ultima decadă din martie, langă Venus și Mercur vine și Soarele, focalizându-ți și mai mult atenția asupra celuilalt și întețind dorință de apropiere. Se simte o adiere înnoitoare și este posibil chiar să se producă o schimbare, facilitată de trigonul care se formează între Marte, stăpanul casei cuplului Balanței, și novatorul Uranus, aflat în casă cuplului. Atmosferă ar putea să devină mai sobră sau mai incordată după data de 17 martie, când Marte intră în Capricorn, unde îi va întâlni pe Saturn și Pluto.

HOROSCOP MARTIE 2018 Carieră și bani. Cu Soarele în casă muncii Balanței, în primele două decade din martie 2018 ai ocazia să te remarci, să îți consolidezi sferă de influentă, să dispui de o mai mare libertate de decizie și de acțiune la nivel profesional, să culegi aprecieri. Poți avea o realizare remarcabilă, care să-ți aducă nu doar glorie, ci și bani, grație trigonului format între Soare și Jupiter, Marele Benefic și stăpanul Balanței, care este situat într-o casă financiară. Muncă în echipă, colaborările și parteneriatele sunt plăcute și avantajoase. Se poate să apară noi contracte sau alianțe ori o restructurare pozitivă a unei cooperări mai vechi. Casă și proprietătile cer un plus de preocupare și efort în partea a două a lunii.

HOROSCOP MARTIE 2018 Scorpion. Dragoste. Martie 2018 este o lună romantică. În primele două decade, Soarele străbate casă iubirii și a sexualitătii Scorpionului, accentuandu-ți înclinațiile pasionale și elanul erotic. Configurația aduce sansă în dragoste și este tipică pentru perioadele de flirt, indrăgostire, escapade amoroase ori intensificare a vieții sexuale. Prima săptămană se anuntă chiar excelentă, fiindcă Venus se mai află incă în casă iubirii Scorpionului. Având în vedere că Soarele este stăpanul casei carierei Scorpionului și că în data de 7 martie Venus, stăpana casei cuplului, intră în casă muncii, se pare că între viață sentimentală și cea profesională se creează anumite conexiuni. Acestea s-ar putea concretiza, de exemplu, printr-o idilă cu un șef sau cu un coleg.

HOROSCOP MARTIE 2018. Scorpion. Carieră și bani. În martie 2018 casă muncii Scorpionului este tranzitată de Venus și Mercur, cărora li se adaugă și Soarele în ultima decadă. Aceste tranzite vorbesc despre o atmosferă de lucru favorabilă, în care muncești cu plăcere, ai rezultate bune, iar performanțele tale sunt remarcate și apreciate. Este o perioadă bună pentru a-ți exploata calitătile artistice sau creative, capacitatea intelectuală și aptitudinile de lider, organizator sau administrator. În primele două decade Soarele, stăpanul casei carierei Scorpionului, se află într-un sector favorabil, care te pune într-o lumină avantajoasă și-ți furnizează oportunităti de afirmare. În plus, Soarele face un grandios trigon cu Jupiter (Marele Benefic și stăpanul casei banilor Scorpionului), aspect aducător de succes și bunăstare.

HOROSCOP MARTIE 2018 Săgetător. Dragoste. În prima jumătate a lunii martie 2018, prezența lui Marte în Săgetător te inflăcărează, îți atată simțurile și te indeamnă să intri în joc la cea mai mică provocare. Începând din a două săptămană a lunii, Venus, planetă iubirii, și Mercur, stăpanul casei cuplului Săgetătorului, se află în casă dragostei și a sexualitătii. Punând lucrurile cap la cap, rezultă că luna martie are un foarte mare potențial amoros, că este o lună plină de senzualitate, foarte ofertantă în plan sentimental. Acum poți întâlni o nouă dragoste sau poți vedea cum se întețește sau renaște o iubire mai veche, poți avea împliniri erotice nebănuite sau te poți dedă la noi experimente de budoar. În partea a două a lunii nu este exclus să apară și unele complicații.

HOROSCOP MARTIE 2018 Scorpion. Carieră și bani. Marte te indeamnă să acționezi în prima parte a lunii martie 2018, care este cea mai dinamică și mai performantă în plan profesional. Mercur, stăpanul casei carierei Săgetătorului, se află pe tot parcursul lunii martie în preajmă lui Venus, stăpana casei muncii, ceea ce arată că există armonie între scopurile majore și demersurile profesionale curente, de zi cu zi. În plus, Mercur și Venus sunt situate într-un sector norocos, de unde și posibilitatea că la un moment dat să te găsesti într-o conjunctură din care ai mult de câștigat. Activitătile sportive și creativ-artistice sunt aducătoare de succes, iar eventualele campanii de lansare sau de promovare sunt favorizate. Financiar, în partea a două a lunii ai mai multă initiativă, dar pot surveni și probleme.

HOROSCOP MARTIE 2018 Capricorn. Dragoste Venus, planetă dragostei și stăpana casei erotismului Capricornului, se află în compania lui Mercur pe tot parcursul lunii martie 2018. Combinația dă o notă de prospețime, o atitudine romantică de tip tineresc și jucăus, gust pentru flirt și experiment. În unele situații, poate să fie semn de instabilitate și capricii. Atracțiile Capricornilor se indreaptă acum spre parteneri agili și volubili, cu mintea ageră și curioasă. Comunicarea și compatibilitatea mentală au un rol esențial în alegerea unui partener, precum și în bunul mers al relației. Iubirea poate fi intalnită la un drum sau poate fi cauza unuia. Pentru cuplurile cu oarecare vechime, poziționarea planetelor Venus și Mercur indică înțelegere, afecțiune și înnoiri în cămin.

HOROSCOP MARTIE 2018 Carieră și bani. Cu Soarele în casă a treia a Capricornului, în luna martie 2018 minte îți merge că unsă, iar vorbele îți curg cu usurintă, atât de pe buze, cât și din vârful peniței (sau din tastatură). Poți avea succes în redactarea unei lucrări sau colectarea de informații, la un examen sau interviu, într-o negociere, în susținerea unei prelegeri etc. De asemenea, sunt favorizate activitătile comerciale și cele care cer îndemânare. Martie 2018 este o lună în care te miști mult și ai tot felul de idei. Ambiția și spiritul intreprinzător se accentuează după data de 17 martie, când în Capricorn intră Marte. Apare un interes pentru imobiliare, pentru locuintă sau pentru muncă la domiciliu, iar familia te poate susține în carieră. Banii te motivează puternic, așa că vei ști să îi faci.

HOROSCOP MARTIE 2018 Vărsător. Dragoste. Luna martie 2018 aduce Vărsătorilor întâlniri semnificative, drumuri care pot avea relevantă sentimentală, posibile relații care se leagă în urmă schimbului de impresii și de idei ori pe bază unor similitudini de gândire sau a unor preocupări intelectuale comune. Fiindcă Mercur, stăpanul casei dragostei și a sexualitătii Vărsătorului, se află în preajmă senzualei Venus pe tot parcursul lunii martie, perioadă are și o mare incărcătură erotică. Stimulii mentali sunt cei ce actionează că afrodiziac, declanșând dorință, dar trupul răspunde cu o mare intensitate, dăruindu-ți senzații greu de uitat. Pe de altă parte, fiindcă Soarele, stăpanul casei cuplului Vărsătorului, se află în casă banilor, relațiile sunt marcate și de interese practice, pecuniare.

HOROSCOP MARTIE 2018 Vărsător. Carieră și bani. Trigonul pe care îl face Jupiter, Marele Benefic, aflat în casă carierei Capricornului, cu Soarele, aflat în casă banilor, creează o predispoziție către succes profesional și sansă financiară în primele două decade ale lunii martie 2018. Este una dintre acele perioade din an în care promisiunile lui Jupiter se materializează din plin, aducând realizări cu care te poți mândri. Problemă este că nu toată lumea se bucură de succesul tău, ba unii chiar își propun să-ți bage bețe în roate. Atenție la manevrele de culise ale răuvoitorilor, mai ales în partea a două a lunii! În rest, luna martie îți accentuează la maximum potențialul intelectual, îți aduce informații prețioase și idei strălucite și este favorabil negocierilor.

HOROSCOP MARTIE 2018 Pești. Dragoste. Prima săptămană din luna martie 2018 este cu deosebire prielnică dragostei: Venus, planetă iubirii, și Mercur, stăpanul casei cuplului, se află în Pești. Nici că se poate o combinație mai aducătoare de noroc, fericire, împliniri și armonie în relații! După prima săptămană, Venus și Mercur trec în zodia următoare, dar răman impreună, astfel că vecinătatea optimistei și senzualei Venus îi este benefică lui Mercur, stăpanul casei cuplului Peștilor, și în restul lunii. Sentimentul de mulțumire sentimentală se menține, dar după 7 martie notă romantică se diminuează, făcand loc unei atitudini ceva mai pragmatice. Preocupările amoroase sau conjugale se împletesc cu cele materiale și, posibil, cu cele de natură profesională.

HOROSCOP MARTIE 2018 Pești. Carieră și bani. În prima jumătate a lunii martie 2018 casă carierei Peștilor este impulsionată de prezența lui Marte. Ies la înaintare aptitudinile de lider, de intreprinzător și de luptător. Ai nevoie de o cauză, de un obiectiv căruia să i te dedici. În lipsă unui astfel de obiectiv, energia martiană se poate manifestă distonant, conducând la indisciplină sau necazuri cu superiorii. Probabil că lucrurile se vor aranjă de la șine, fiindcă în Pești se află Soarele, cel aducător de prestigiu și măretie, care face un foarte norocos trigon cu Jupiter, Marele Benefic. Acest trigon aduce oportunităti, succes și prosperitate. Lucrurile stau bine și pe tăram financiar, mai ales în primele două decade, și poate chiar și în ultima decadă, chiar dacă acesta ar putea fi marcată de mici blocaje sau întârzieri.

Sursa: eastrolog.ro