HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Este o perioadă a extremelor pentru această zodie. Ce se întâmplă cu banii, dragostea şi sănătatea

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Sunteti nascuti in zodia credintei, insa fie ati ocolit, fie ati fost ocupati, fie lipsiti de concentrare asupra credintei din luna mai incoace si inca pana la 15 februarie.

23 feb. 2017, 08:40
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Este o perioadă a extremelor pentru această zodie. Ce se întâmplă cu banii, dragostea şi sănătatea

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: 2017 va aduce finalizarea unei etape karmice, ce a inceput in octombrie 2015, pe care unii dintre voi ati resimtit-o ca fiind destul de dificila sau poate multi inca nici nu ati inteles-o. Pana la 29 aprilie Karma se afla in continuare in zodia Pesti, incurcandu-va pe unii sa actionati asa cum ati dori. Problema se pune pe cine sau pe ce dati vina? Aveti inca patru luni la dispozitie sa schimbati ceva in voi, mai ales daca in ultima perioada ati resimtit dezechilibre puternice in odihna, sanatate, stare emotionala sau poate unii dintre a fost nevoie sa urmati anumite  tratamente.  Eclipsele din luna februarie va pot edifica si in mod special pe aceia dintre voi ale caror probleme vin dinspre relatia de cuplu sau chiar datorita absentei ei. Tendinta fireasca este de a sta intr-o anumita ceata sau iluzie, daca vreti, in timp ce de fapt trebuie sa fiti concentrati si sa invatati ceva important. Cei care incearca sa trateze sau sa vindece o problema de pe un palier superior, spiritual vorbind, pot simti ca sunt adevarati magicieni.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Cei care au relaţii subrede, este posibil să treacă prin separări, divorţuri, chiar procese 

Sunteti nascuti in zodia credintei, insa fie ati ocolit, fie ati fost ocupati, fie lipsiti de concentrare asupra credintei din luna mai incoace si inca pana la 15 februarie. Se intampla asta pentru ca trebuie sa aveti mai multa vointa, chiar atunci cand simtiti ca nu o aveti si sa vedeti mai departe decat o faceti in mod obisnuit. Nu va abandonati credintele atunci cand nu intelegeti ceva sau cand sunteti nedreptatit, ci faceti un efort sa priviti dincolo de intelesul superficial al unei probleme. Mergeti mai des sa va rugati, caci zic ca va va ajuta sa va echilibrati. Unii Pesti nu simt nevoia sa se raporteze la nimic superior si acum este perioada in care se simte cel mai acut ca v-ati oferit tot orice v-ati dorit, mai putin hrana pentru suflet. Aveti putere de decizie, faceti cum vreti, dar lipsa voastra de protective si starea de agitatie se datoreaza si unui gol spiritual. Cei care nu v-ati abandonat niciodata credinta, insa, va conectati mai greu in aceasta perioada sau este posibil sa faceti greseli sau chiar pacate, cu toate ca stiti lectiile pe dinafara, iar asta inseamna slabiciune. Atentie mare! Atentie si cei care cotesc la 180 de grade spre alte religii sau idei filozofice. Este o perioada a extremelor si extremele nu va definesc, doar va depersonalizeaza.
Am pomenit de contextul spiritual, ca sa ma leg de faptul ca Destinul fiind deocamdata pe axa voastra, este greu fara o credinta si niste valori spirituale puternice, sa intelegeti cu adevarat de ce vi se intampla anumite lucruri.

Cristina Demetrescu horoscop 2017: Capricornii vor avea parte de o mulţime de schimbări

Chiar daca se spune ca sunteti nascuti in zodia sacrificiului de sine, chiar si acest sacrificiu trebuie dozat in asa fel incat sa nu ramaneti niciodata fara energie. Daca se intampla asta, deveniti nociv pentru ceilalti, pentru aceiasi, poate, pe care i-ati hranit mai mult decat era cazul. Atunci cand Destinul se afla pe casa partenerului de viata sau a relatiilor voastre este important sa cereti ce aveti nevoie celuilalt sau sa luati decizii atunci cand dezechilibrele exista datorita relatiilor. Poate fi vorba de o schimbare de strategie de viata. Totul depinde de cat de atent sunteti la psihologia celuilalt. Anul debuteaza cu nevoia de a va face ordine in viata, dar si cu o stare de confuzie legata de alegerea celei mai potrivite directii in care trebuie sa mergeti. Totusi exista o energie importanta de care trebuie sa va folositi si sa nu lasati timpul sa treaca fara sa actionati atunci cand simtiti ca trebuie sa rezolvati ceva.

Este probabil ca unele directii sa para blocate, insa dupa jumatatea lunii februarie si mai apoi din luna mai incolo incepeti sa va luminatI. Poate asteptati o suma de bani mai mare sau doriti sa faceti o investitie sau sa vindeti o proprietate. De asemenea este posibil sa va parvina o mostenire sau un castig mai mare de la partenerul de viata. Putem vorbi si de obtinerea unor drepturi din partaje daca sunteti in situatia pomenita mai sus, adica va despartiti de cineva, sot, sotie sau partener de afaceri. Pana la 11 octombrie ar trebui sa incasati aceasta suma, deci trebuie sa faceti toate demersurile necesare, beneficiind de o casa a banilor proveniti din alte surse decat salariile foarte bine aspectata, pentru a va rezolva problemele financiare. Probabil trebuie sa va implicati, chiar sa faceti schimbari in activitatile voastre independente menite sa va sporeasca veniturile si profiturile. Daca aveti ceva de vandut nu asteptati sa va caute cumparatorii, ci intrati pe toate canalele necesare sa facilitati aceasta vanzare. Pe cale legala sau amiabila puteti recupera bani pe care i-ati dat cu imprumut si nu i-ati mai vazut inapoi de ceva vreme. Obtineti credite, castigati bine, poate nu ramaneti cu bani in plus, dar macar reusiti sa va echilibrati balanta si sa dormiti linistiti, ca ati scapat de datorii. Pot exista in 2017 situatii neprevazute care necesita bani pe care nu ii aveti pusi deoparte. Chiar si in aceste situatii, apeland la anumiti cunoscuti veti reusi sa fiti imprumutati si sa treceti cu bine de momentele critice. Nu sunt bine aspectate actiunile ilegale, ci puteti doar obtine drepturi corespunzatoare progresului vostru. Incheiati contracte profitabile, mai ales ca incepand cu 29 aprilie se schimba ceva in activitatea voastra profesionala.

HOROSCOP 2017. Astrologul Cristina Demetrescu: Urmează o perioadă complicată pentru România

Este un an foarte bun pentru schimbari de directie profesionale, dar mai ales pentru cei care aleg sa mearga pe o cale independenta. Cei angajati, cresc si ei, insa pot avea intre 15 februarie si 10 noiembrie ceva probleme de relationare cu cei care ii conduc. Poate chiar asta insa, facptul ca nu va mai doriti sa fiti condusi, mai ales cand incepeti sa sesizati ca principiile altora contravin politicii voastre de viata, va va impinge spre schimbare. Datorita presiunii unei autoritati, sef, tata, patron sau chiar stat, simtiti ca vreti sa va exprimati altfel, ca vreti sa fiti mai liberi si veti avea puterea sa puneti acest plan in aplicare. Cei care conduceti un numar mai mic sa mai mare de persoane, fiti atenti la decizii si comportament. Aveti tendinta de a fi extremisti, azi buni, maine nemilosi. Evident sunteti inregistrati ca atare. Se poate intampla ca datorita schimbarilor din viata voastra sa schimbati stilul de conducere la 180 de grade. As zice totusi ca poate fi un semn de slabiciune sa va aratati alfel atat de brusc. Daca intampinati blocaje in a merge mai departe sau mai sus in profesia voastra, desi vreti asta si va simtiti pregatiti, din 11 octombrie incepe o perioada excelenta pentru a invata, a va pregati profesional, a da anumite examene sau a obtine o serie de grade. Asadar din toamna mergeti la scoala si ma refer aici mai mult la studii superioare sau care au legatura cu aspiratiile voastre. Puteti face schimb de experienta in afara granitelor tarii. Puteti pleca definitiv din tara, daca asta va doriti sa Destinul va poarta intr-acolo, fie el si cel relational. Evolutia voastra spirituala vine tot prin invatare si cunoastere si puteti incepe in acest an sa daruiti oamenilor regasindu-va intr-o ocupatie noua, din chemarea pe care abia acum o constientizati, chiar daca este foarte diferita de tot ce ati facut pana acum.
Daca sunteti atenti la eliberarea karmica de care va povesteam mai sus, va revizuiti slabiciunile, greselile, pacatele sau reusiti sa va iubiti intai pe voi si apoi pe ceilalti, 2017 aduce revelatii, schimbari de viata spectaculoase, eliberare din orice gen de penitenta ati fost pana acum.

Sanatatea este un capitol important in 2017, mai ales pentru cardiaci, oameni in varsta sau femei care doresc  sa dea nastere unui copil. Sanatatea devine o problema pentru adultii care nu isi gasesc de lucru si care stiu ca au acest capitol de rezolvat, dar datorita sustinerii financiare a parintilor sau a patenerilor de viata s-au culcat pe o ureche. Exista o paralela intre munca si sanatate, cu atat mai mult ca sunteti nascuti intr-o zodie a carei menire este sa-i ajute pe ceilalti prin ce stiti voi sa faceti cel mai bine. Cine nu-si gaseste de lucru, primeste de lucru si este posibil sa fiti solicitati fie sa va ingrijiti de rude de care nu are nimeni cum sa aiba grija, fie de voi insiva. In 2017 este mai bine sa munciti, decat sa va plangeti de mila si spun asta, chiar daca nu toata lumea intelege ce legatura are una cu alta. Totusi amintesc de acel proverb “N-am timp sa mor” care este edificator pentru cei care isi gasesc scuze ca munca este de prisos atunci cand nu le lipseste nimic. Atentie pentu cei cu probleme medicale la eclipsele din februarie si august.