HOROSCOP: Cum se manifestă furia la fiecare zodie în parte

Cu toţii suntem unici şi reacţionăm diferit atunci când ne enervăm, însă unii dintre noi suntem foarte greu de desluşit. Descoperă cum îşi arată fiecare zodie furia!

23 aug. 2016, 11:59
HOROSCOP: Cum se manifestă furia la fiecare zodie în parte

FECIOARĂ

Fecioara este extrem de sinceră, iar atunci când se enervează îţi va spune, dar se va şi vedea.

Aceasta are obiceiul să se aprindă extrem de repede, iar apoi să regrete şi să ajungă la concluzia că nu era cazul să reacţioneze aşa. Are obiceiul de a ţipa la furie, de a folosi cuvinte urâte şi de a scotoci în trecut pentru a avea mai multe reproşuri la adresa ta. Atunci când e călcată grav pe coadă, aceasta nu mai vorbeşte absolut deloc cu omul respectiv şi îl scoate de la inimă indiferent cât l-ar fi iubit la un moment dat. 

BALANŢĂ

Balanţa se enervează destul de rar şi de cele mai multe ori alege să nu mai vorbească.

Ţine supărarea în el şi reacţionează doar dacă este provocat. Nu va fi niciodată agresiv fără ca tu să fii, însă sunt cazuri în care ajunge să plângă sau să vorbească urât la nervi. Nu este exclus ca acesta să ajungă să se răzbune şi să să facă lucruri mai grave decât i-ai făcut tu, doar pentru că aşa consideră el că îţi dă o lecţie!

SCORPION

Scorpionul nu îţi va arăta că e supărat, de aceea îşi reprimă furia şi nu va arăta vulnerabil în faţa ta.

Ei tac şi fac când sunt furioşi, însă îţi poţi da seama din gesturi şi agitaţia cu care se comportă. Au obiceiul ca la mânie să se răzbune, să se îndepărteze de tine şi să te facă să regreţi ce i-ai făcut. Ca să nu îl provoci mai tare, e foarte important să nu îl sufoci, să nu îl forţezi să vorbească sau să ia o decizie.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul trebuie lăsat în pace la mânie, altfel va exploda precum o bombă.

Atunci când e furios va avea un comportament sarcastic, însă va încerca să îşi ascundă temperamentul vulcanic de teamă să nu se facă de râs. Poate dura destul de mult până ce se calmează, pentru că are nevoie să despice firul în patru şi să analizeze fiecare amănunt din situaţia cu care se confruntă. 

Citeşte mai multe pe eva.ro