HOROSCOP: De ce îţi e frică să spui „Te iubesc”, în funcţie de zodia ta

Unele persoane nu stau prea bine la capitolul comunicare şi cu greu îi poţi face să spună anumite lucruri. Lucrurile devin şi mai complicate atunci când vine vorba de sentimente!

07 apr. 2017, 06:50
HOROSCOP: De ce îţi e frică să spui „Te iubesc”, în funcţie de zodia ta

Berbec

Nativul din această zodie crede că nu poţi găsi dragostea aşa uşor, deşi şi-ar dori acest lucru. El simte de multe ori că e prea frumos ce i se întâmplă ca să fie adevărat, pentru că a fost rănit de prea multe ori înainte de a se deschide din nou. 

Taur

Acest nativ este foarte sceptic şi consideră că dacă spui te iubesc unui om, înseamnă că vei deveni supusului lui. El se va simţi mult mai bine dacă doar va răspunde acestei declaraţii sau dacă nu e el primul care adresează aceste cuvinte romantice. 

Gemeni

Nativul din Gemeni crede că dragostea evoluează prea repede şi îşi păzeşte oarecum inima. Îi e frică de intensitatea relaţiei în care e angajată şi crede că ea se bazează exclusiv pe hormoni şi pofte. 

Rac

Nativul din zodia Rac este prea timid. În sinea lui îşi doreşte o poveste de dragoste perfectă, în care partenerul ei îngenunchează şi îşi declară dragostea ca într-un film romantic. Cu toate astea, ştie că nu trebuie să îşi facă prea mari speranţe. 

Citeşte mai multe pe eva.ro