Horoscop de Revelion: Ce dorinţe trebuie să îşi pună zodiile ca să se împlinească

Fiecare om îşi pune câte o dorinţă. Fiecare dintre noi aşteaptă ceva de la anul ce vine. Nu toate visurile noastre se împlinesc, şi asta pentru că nu le punem pe cele care au şanse reale de îndeplinire. În funcţie de structura hărţii astrale a fiecărui nativ în 2017, dorinţele trebuie bine dozate astfel încât dezamăgirile să nu fie mari.

RomaniaTV.net
31 dec. 2016, 17:16
Horoscop de Revelion: Ce dorinţe trebuie să îşi pună zodiile ca să se împlinească

BERBEC – Daca anul 2016 a fost unul al calatoriilor, 2017 este unul al stabilitatii, al muncii in tara. Tot ce tine de munca, de avansare profesionala, tinde sa se implineasca. Ai grija ce-ti doresti, asadar!

TAUR – Daca ai in plan sa te casatoresti, nu exista un an mai bun decat 2017. In noaptea de Revelion e bine sa iti pui o dorinta legata de sectorul amoros.

Citeşte şi  Horoscop: 2017, anul chinezesc al Cocoşului de Foc

GEMENI – Daca vrei masini scumpe si vila luxoasa, nu ti se vor indeplini dorintele. Doreste-ti putin si vei primi mai mult. Nu uita ca esti unul din nativii care obtine greu lucrurile in viata.

RAC – Trebuie sa iti pui o dorinta legata de familie. Daca in familia ta va fi armonie, vei avea energia necesara sa faci ce iti doresti.

LEU – Degeaba iti pui dorinte daca nu faci nimic pentru ele. Cu alte cuvinte, in noaptea dintre ani trebuie sa iti doresti forta si ambitie ca sa faci ce iti place, sa atingi telurile propuse.

Citeşte mai mult pe Revista Teo