HOROSCOP DECEMBRIE 2015: Cum stai cu sănătatea în ultima zi a anului

HOROSCOP DECEMBRIE 2015: Nativa din Săgetător se bucură în această perioadă de o formă fizică de invidiat, însă este doar meritul ei.

26 nov. 2015, 15:25
HOROSCOP DECEMBRIE 2015: Cum stai cu sănătatea în ultima zi a anului

SĂGETĂTOR

Luna aceasta vei avea o formă fizică de invidiat, dar trebuie să ai grijă să ţi-o menţii. Eşti o pasionată a sportului, iar acest lucru se vede atât la exterior, cât şi la interior. Dacă vei face unele excese alimentare în această perioadă, ai grijă să compensezi cu mai multă mişcare.

CAPRICORN

Multele activităţi pe care trebuie să le faci în această lună te vor extenua, iar organismul se va resimţi. Există riscul să te îmbolnăveşti, de aceea este indicat să mergi la medic de la primele semnale de alarmă. Încearcă să nu faci excese chiar dacă nu te simţi rău!

VĂRSĂTOR

Începi în forţă această lună, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ultima săptâmână din decembrie. Nu stai prea bine cu psihicul şi încet începi să devii irascibilă. Încearcă să te temperezi şi să nu pui la suflet toate vorbele pe care le auzi în jurul tău!

PEŞTI

Nu vei întâmpina probleme pe acest plan în decembrie, însă trebuie să fii moderată când vine vorba de mâncare. Sărbătorile te îndeamnă la excese culinare, însă tu trebuie să rămâi fermă. Te-ai chinuit mult să slăbeşti şi cu siguranţă te simţi mai bine atât fizic, cât şi psihic.

Citeşte mai multe pe eva.ro