Horoscop dragoste iulie 2018. Urmează examene importante în materie de amor

În luna iulie 2018, mai multe zodii vor da examene importante în materie de amor. Unele relații se vor clătina, altele se vor consolida.

29 iun. 2018, 09:10
Horoscop dragoste iulie 2018. Urmează examene importante în materie de amor

ZODIILE DE FOC

Berbecii au o lună plină de aventuri care îi vor face mai responsabili, culmea. Vor învăța din eșecuri, din refuzuri și vor ști cum să abordeze o persoană în vederea unei relații serioase.

Leii și Săgetătorii au o lună iulie precum una de miere. Totul va fi roz pentru ei din punct de vedere sentimental. Lucrurile se vor schimba în bine.

Citeşte şi HOROSCOP iulie 2018 Minerva: Luna vine cu transformări majore. Trei zodii dau de cornul abundenţei. Se anunţă şi o poveste de amor

ZODIILE DE APĂ

Racii au o perioadă de meditație. Se vor gândi serios dacă relația actuală are un viitor, dacă merită să meargă mai departe sau nu. Lucrurile iau întorsături neașteptate și pentru ei.

Scorpionii trec printr-o perioadă reconfortantă. Vor fi extrem de pregătiți pentru schimbări în dragoste. Nu vorbim acum despre cine știe ce revoluții, dar unele schimbări, fie ele cât de mici, vor fi esențiale.

Continuarea articolului pe teotrandafir.com.