Horoscop IANUARIE 2016 – INTRIGI şi TRĂDARE pentru Taur, Vărsător şi…

HOROSCOP: Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna ianuarie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta! 
Alina Costache
18 dec. 2015, 13:18
Horoscop IANUARIE 2016 - INTRIGI şi TRĂDARE pentru Taur, Vărsător şi...

Berbec

Luna ianuarie va fi una favorabilă pentru nativii din zodia Berbec. Astrele îi vor ajuta pe aceştia să aibă un început de an reuşit, plin de proiecte noi care au succes garantat. De asemenea, în luna ianuarie Berbecii vor descoperi frumuseţea lucrurilor şi gesturilor mici, dar importante.

Pe plan profesional, Berbecii nu au motive de îngrijorare în luna ianuarie. Lucrurile vor decurge aşa cum trebuie. Berbecii care lucrează pentru cineva nu vor înregistra vreo evoluţie în prima lună a anului, spre deosebire de nativii care au propria afacere. Aceştia din urmă se bucură de o perioadă de glorie venită în urma nor eforturi considerabile. Succesul le oferă acestora răgazul necesar pentru a se ocupa de chestiuni ce ţin de viaţa personală.
 
În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, această perioadă este excelentă pentru a experimenta. Aşadar, dacă hotărăşti să începi o relaţie fără obligaţii, astrele te vor ajuta să te bucuri de o experienţă plăcută. Bineînţeles, e posibil că relaţia fără obligaţii să devină cât se poate de serioasă pe măsură ce timpul trece, însă e important să te bucuri de lucruri aşa cum sunt, fără să îţi faci griji legate de viitor. Miracolele există, trebui doar să crezi în ele şi să nu te laşi influenţat de ce spun cei din jur.

Taur

Taurii vor avea parte în luna ianuarie de un etapă plină de provocări, în sensul bun al cuvântului, pe plan spiritual şi sentimental. Nu te lăsa intimidată de tot ce se întâmplă şi învaţă lecţiile pe care viaţa ţi le dă.

Planul profesional este cel care îţi aduce satisfacţii majore la început de an. Nu te aştepta să devii milionară peste noapte, însă te poţi aştepta să ai succes în tot ce faci în această perioadă la serviciu. E important să ştii că începând de acum pui bazele unei cariere aşa că trebuie să îţi dai interesul ca totul să fie ca la carte. Nu trebuie să te îndoieşti de calea aleasă şi trebuie să ai mare încredere în reuşită. Nu îţi trăda principiile indiferent de situaţiile dificile în care eşti pusă. Pentru cei care au propria afacere, lucrurile vor fi şi mai uşoare. Acţiunile riscante sunt cele care îţi aduc succesul în afaceri în luna ianuarie. Încearcă să te axezi pe cel mult două proiecte noi şi astrele vor avea grijă să nu dai greş.

Pe plan personal, luna ianuarie nu este una dintre cele mai liniştite luni pentru nativii din această zodie. E posibil să ai de-a face cu o trădare în grupul de prieteni ori venită chiar din partea partenerului de viaţă. Găseşte-ţi alinarea în braţele persoanelor apropiate, care vor ştii cum să te ajute. Este foarte important să înţelegi care este rădăcina problemei şi de ce lucrurile s-au întâmplat aşa. Astfel, vei reuşi să depăşeşti momentul mai uşor. Cel mai important în ianuarie este să îţi asculţi intuiţia, este singura care nu te dezamăgeşte în această perioadă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'