Horoscop IANUARIE 2018. Schimbări în INTIMITATE pentru GEMENI, RACI şi…

Horoscop ianuarie 2018: Astrele prevăd schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit pentru luna ianuarie 2018 în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

11 ian. 2018, 15:17
Horoscop IANUARIE 2018. Schimbări în INTIMITATE pentru GEMENI, RACI şi…

HOROSCOP IANUARIE 2018 BERBEC

Dacă eşti într-o relaţie, vei pune preţ pe libertate şi independenţă, întrucât vezi asta ca fiind o parte importantă a intimităţii de cuplu. Venus te încurajează să găseşti un echilibru, astfel încât să îi arăţi partenerului că ţii la el atât când sunteţi împreună, cât şi atunci când simţi nevoia de puţină libertate. S-ar putea, de asemenea, ca posesivitatea şi gelozia să îţi dea bătăi de cap. Aceste extreme pot fi benefice, întrucât te ajută să scapi de energiile vechi, care nu îţi mai sunt folositoare, făcând loc pentru ceva nou.

În ceea ce priveşte familia, ai putea primi bani în mod neaşteptat, fie sub formă de cadou, fie sub forma unei moşteniri.

În ultimii ani ai învăţat mult şi ai devenit mai disciplinată. Ai învăţat cum să fii aventuroasă fără să încalci regulile şi cum să fii liberă fără să laşi baltă responsabilităţile din viaţa de zi cu zi. Te-ai împăcat cu ceea ce te-a ţinut pe loc în trecut şi acum eşti capabilă să te bucuri de libertate într-o lume a limitărilor.

Citeşte şi HOROSCOP 12 IANUARIE 2018: Cuadratura Venus-Uranus influenţează zodiile. Temeri legate de bani. Previziuni complete pentru vineri

Practic, ai învăţat cum să duci o viaţă integră, însă în decembrie toate aceste lecţii se vor schimba, iar astrele îţi vor deschide uşi în zona realizărilor profesionale. Vor apărea schimbări în ceea ce priveşte cariera. Vei constata că vor apărea noi cerinţe şi aşteptări mai mari la locul de muncă. Ba chiar vei simţi că vrei să îţi iei atribuţiile mult mai în serios decât până acum. Va fi o perioadă plină de provocări, însă acesta este un aspect pozitiv pentru ambiţioşii nativi din zodia Berbecului. E important să pui bazele unor proiecte pe termen lung. Fie că este vorba despre o avansare sau de o schimbare de domeniu în ceea ce priveşte cariera, astrele recomandă să iei în serios oportunităţile lunii.

Horoscop IANUARIE 2018 Taur

Se anunţă o dezvoltare majoră pe plan profesional şi cu siguranţă vei fi mai preocupată de viaţa socială. Viaţa personală şi latura emoţională vor ocupa locul secund în această perioadă, ceea ce reprezintă o schimbare binevenită pentru tine.

Vei deveni ceva mai dominantă în relaţii, fie ele profesionale sau amoroase, însă nu într-o manieră negativă. Vei tinde către a prelua iniţiativa mai des în cadrul parteneriatelor, indiferent de natura lor, şi vei deveni ceva mai nerăbdătoare în ceea ce priveşte obţinerea rezultatelor dorite. Asta te va ajuta să accelerezi ritmul la locul de muncă, însă în relaţia cu cei dragi ar trebui să îţi temperezi energia, întrucât poate dăuna rezolvării conflictelor. Învaţă să accepţi şi compromisuri.

E timpul să îţi extinzi cercurile sociale, fiindcă oamenii noi pe care îi vei cunoaşte pot aduce cu ei abundenţa materială şi o companie plăcută pentru anul care abia a început. Dacă te gândeşti la căsătorie sau la o legătură mai strânsă cu partenerul, astrele îţi asigură o relaţie armonioasă în această perioadă. Dacă eşti singură, nu îţi vei arăta în mod special interesul la capitolul dating, însă îţi vei îndrepta totuşi atenţia către parteneri echilibraţi din punct de vedere emoţional şi cu o situaţie financiară stabilă.

Pe plan financiar, chiar dacă se anunţă venituri substanţiale, sub forma unei moşteniri sau al unui bonus la locul de muncă, nu te grăbi să-i risipeşti, întrucât te aşteaptă cheltuieli neaşteptate.

Horoscop IANUARIE 2018 Gemeni

Este o perioadă propice pentru dezvoltare pe plan amoros şi se anunţă o viaţă socială intensă. Vei căuta activ compania altora care gândesc şi simt exact ca tine, iar Venus îţi poartă noroc. Cine ştie, poate te vei întâlni cu vechi prieteni sau îţi vei face unii noi, important este însă să fii deschisă. Cu toate acestea, s-ar putea să ai niscaiva probleme la capitolul comunicare. Deşi legăturile cu cei apropiaţi sunt mai strânse decât oricând, vei avea dificultăţi în a-ţi transmite gândurile. Simţi că lipseşte ceva, dar nu îţi dai seama ce anume. Nu te ambala, fiindcă această situaţie nu va dura mai mult de o săptămână sau două. Pe final de lună îţi vei recăpăta abilităţine native de comunicare.

La locul de muncă vei excela în ceea ce priveşte proiectele independente. Pofta de muncă şi dedicarea de care dai dovadă vor da roade cu siguranţă la sfârşit de an. Eşti perfecţionistă şi s-ar putea ca asta să îi deranjeze pe unii dintre colegi, însă rezultatele tale vor fi admirabile. Organizarea spaţiului de lucru şi a locuinţei ar trebui să se numere printre obiectivele tale pentru începutul de an.

Cu siguranţă vei simţi un soi de disciplină în ceea ce priveşte relaţiile. Vei avea ocazia să înveţi cum să îţi iei în serios îndatoririle faţă de cei dragi şi să îţi asumi responsabilitatea pentru ceea ce faci. S-ar putea să ai senzaţia că trebuie să depui efort pentru a menţine anumite relaţii în viaţa ta. Eşti gata pentru o schimbare, iar astrele lasă la latitudinea ta să decizi în ce direcţie vrei să te îndrepţi. Caută adânc în subconştient şi află ce nu îţi mai este de folos în prezent şi cum ai putea să îţi schimbi relaţiile şi poate comportamentul pentru a te simţi cu adevărat liberă. Nu există renaştere fără încheierea unor capitole, aşa că astrele recomandă un echilibru în acest sens, astfel încât să ai succesul dorit. S-ar putea chiar să cunoşti un potenţial partener sau să îţi doreşti o relaţie ceva mai intimă cu actualul. Reţine că va fi o lună a dragostei, transformării şi acţiunii pentru nativii din zodia Gemeni.

Continuarea horoscopului pe feminis.ro.