HOROSCOP: În ce zi din vara aceasta vei găsi marea dragoste, în funcţie de zodie. PLUS: Cum va fi el

Vara este anotimpul marilor iubiri sau măcar al celor de sezon. Indiferent dacă te vei îndrăgosti cât pentru toată viața sau doar vei trăi o aventură trecătoare, e bine de știut care este perioada sau ziua prielnică pentru a lua startul unei noi povești de iubire, conform astrelor.

RomaniaTV.net
23 apr. 2015, 10:03
HOROSCOP: În ce zi din vara aceasta vei găsi marea dragoste, în funcţie de zodie. PLUS: Cum va fi el

În ce zi din vara aceasta vei găsi marea dragoste, în funcție de zodie. Cum va fi bărbatul ales:

1. BERBEC: 4 IULIE

Americanii sărbătoresc Ziua Independenței pe această dată dar tu vei sărbători noua cucerire pe care o vei face. Va fi un bărbat trecut de vârsta de 30 de ani, pasionat de aventuri și de călătorii, iar pe tine te încântă asta.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt ţările în care îţi poţi găsi sufletul pereche în funcţie de zodie

2. TAUR: 16 IULIE

Razele soarelui îți aduc în sfârșit prințul pe cal alb. Chiar dacă nu vine pe cal ci într-o mașină de lux, chiar dacă nu va fi un român ci un străin, pentru tine totul va fi exotic și vei trăi fiecare moment cu maximă intensitate.

3. GEMENI: 20 IUNIE

Încă îți vine greu să te recuperezi după relația încheiat de curând însă în momentul în care vei întâlni pe cineva pe care l-ai neglijat mult timp, îți vei schimba total orizonturile. Este un bărbat blond, bine făcut și pasionat de artă.

4. RAC: 29 IUNIE

În sfârșit vei găsi un tip glumeț, cu puțină barbă așa cum îți place și extrem de atent la detalii. Nu te va scoate din ieșiri în oraș și mici cadouri zilnice.

5. LEU: 13 IULIE

Leii se îndrăgostesc iremediabil de o persoană pe care, culmea, o știu foarte bine. Poate lumina soarelui sau căldura de afară le schimbă percepția despre colegul de la locul de muncă.

Citeşte şi Horoscop: Ce creaturi mitologice ar fi zodiile

6. FECIOARĂ: 10 AUGUST

Fecioara iubește cu foc și cucerește tot ce poate în luna august, asta în fiecare vară. Vara aceasta vei întâlni în sfârșit bărbatul acela chipeș, înalt și protector de care aveai nevoie.

Citeste mai mult in Revista TEO.