HOROSCOP IULIE 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Zodiile urmărite de GHINION în a doua lună a verii

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvaluit care sunt zodiile urmarite de ghinion in luna iulie 2017. Descopera daca te numeri printre ele si tu. 

29 iun. 2017, 12:59
HOROSCOP IULIE 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Zodiile urmărite de GHINION în a doua lună a verii

1. BALANTA.In perioada urmatoare, acest semn zodiacal va avea mai putin noroc decat de obicei. „Balanta va fi mai ghinionista prin imaginea pe care si-o creeaza, pentru ca acolo se afla Luna neagra”, a declarat Cristina Demetrescu. Acest semn zodiacal dual trebuie sa fie foarte atent la persoanele cu care discuta si mai ales contextul in care alege sa se exprime butucanos.

2. VARSATOR. Nici nativul Varsator nu o va duce foarte bine in perioada ce vine. Acest nativ trebuie sa faca fata multor probleme, dar mai ales situatiilor legate de meserie. „Varsatorul trebuie sa fie atent cand calatoreste”, a mai spus astrologul la Teo Show.

3. GEMENI. Nativul Geaman „trebuie sa fie atent la capitolul dragoste si la problemele de familie”. Astrologul Cristina Demetrescu a mai spus despre acest semn zodiacal ca trebuie sa evite riscul unor aventuri pasagere pana la anul, atunci cand „va da de marea dragoste”.

4. RACII si PESTII. Aceste semne zodiacale intra la pachet in ceea ce priveste ghinionul, intrucat impart aceeasi problema. „Racii si Pestii nu trebuie sa investeasca in casa”, avertizeaza celebrul astrolog.

5. SCORPIONUL. Acest nativ trebuie sa fie foarte atent la ceea ce ii tulbura linistea pentru ca sanatatea sa poate fi periclitata.

De asemenea, sa evite persoanele care vor sa ii faca rau si sa invete sa gestioneze situatiile cu orice pret, asta daca nu isi doreste cu ardoare sa sufere.