HOROSCOP IUNIE 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Neptun retrograd aduce mari probleme. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul iunie 2017 este marcat de urmatoarele aspecte/evenimente astrologice: tranzitul lui Marte in Rac, cel al lui Venus in Taur, al lui Mercur in Gemeni si apoi in Rac, intoarcerea lui Jupiter in aspect direct in Balanta si asumarea de catre Neptun a unei miscari retrograde in Pesti, intrarea Soarelui in Rac, Luna plina din Sagetator si Luna noua din Rac.

25 mai 2017, 12:36
HOROSCOP IUNIE 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Neptun retrograd aduce mari probleme. Previziuni pentru toate zodiile

Berbecii par sa aiba o viata de familie furtunoasa ce poate fi imbunatatita totusi printr-o mai stransa comunicare cu rudele si oamenii dragi, isi pot invigora relatiile de parteneriat, dar sunt amenintati de o viziune idealista asupra existentei.

Nativii din Taur sunt tot mai placuti de cei din jurul lor, isi impun cu usurinta punctele de vedere in interactiunea cu ceilalti, se simt mai bine in sfera profesionala, insa pot avea probleme in legaturile cu prietenii.

Gemenii au un sporit spirit de initiativa in afaceri, isi impun lesne opiniile si interesele, dar par sa aiba proiecte neinspirate in activitatea profesionala.

Nativii din Rac isi afirma cu fervoare personalitatea, pot fi antrenati intr-o aventura amoroasa cu un amic/ o amica, isi intaresc conexiunea cu rudele, si trebuie sa-si supravegheze impulsul de a se avanta spre idealuri prea inalte.

Leii pot fi antrenati de tendinte subconstiente paguboase, sunt pe cale sa isi interfereze dragostea cu profesia, au parte de beneficii prin extinderea cercului social, si este nevoie sa nu se lanseze in planuri cutezatoare in asocierile financiare.

Cei nascuti in Fecioara oscileaza intre extreme, intre bine si rau, in relatiile cu prietenii, beneficiaza de o atmosfera de buna intelegere si cooperare in munca, au oportuntatea de a-si majora veniturile, dar pot fi mai putin inspirati in consolidarea unor legaturi de parteneriat.

Nativii din Balanta pot avea realizari notabile in cariera gratie combativitatii si perseverentei, dar nu trebuie sa se lase purtati de mirajele unor teluri profesionale de neatins, au ocazia sa-si aprofundeze relatia de cuplu, si tind sa fie tot mai pretuiti de cei din preajma lor in sfera sociala.

Scorpionii tin neaparat sa-si materializeze telurile legate de o calatorie ori o aspiratie tinand de strainatate, isi pot optimiza colaborarile din afaceri, isi clarifica niste porniri subconstiente sau probleme din trecut, insa este necesar sa se fereasca sa se implice intr-o relatie de dragoste paguboasa.

Sagetatorii pot face pasi prea indrazneti in viata sentimentala si in asocieri financiare, sunt in stare sa se adapteze mai bine circumstantelor din sfera profesionala, au oportunitati rare in conexiunile cu amicii, dar este nevoie sa fie mai lucizi in interactiunea cu familia.

Cei nascuti in Capricorn au sansa sa formeze parteneriate de nadejde atata timp cat nu forteaza nota, isi tin in frau un orgoliu exacerbat, au beneficii datorita unor contacte de pe alte meleaguri, sunt in stare sa isi atinga obiective marete din cariera, insa pot cade in capcana unor iluzii in relationarea cu altii, indeosebi pe plan social.

Nativii din Varsator au posibilitatea sa dea o turnura indrazneata, noua, proiectelor tinand de munca, sunt cat pe ce sa fie atrasi intr-o fierbinte aventura erotica, se pot bucura de o calatorie incitanta, si trebuie sa fie cu ochii in patru in orice demers financiar.

Pestii au capacitatea sa inchege relatii de prietenie si contacte utile cu persoane influente, au posibilitatea sa isi improspateze sau relanseze viata amoroasa in urma unei activitati sociale efervescente, isi armonizeaza conexiunile cu familia, isi limpezesc perspectiva asupra unor asocieri financiare in doi cu conditia sa isi mentina cu insistenta realismul si obiectivitatea.