Horoscop Mariana Cojocaru 2018: Zodiile care îşi găsesc marea dragoste în acest an. Vor rămane împreună pentru totdeauna

Anul 2018 aduce surprize uriase pentru zodii. Unele dintre ele isi vor gasi marea dragoste si vor ramane impreuna pana la adanci batraneti. Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru anul 2018 in ceea ce priveste viata de cuplu.

24 ian. 2018, 07:52
Horoscop Mariana Cojocaru 2018: Zodiile care îşi găsesc marea dragoste în acest an. Vor rămane împreună pentru totdeauna

Berbec – Leu 

O relatie de durata. Leul este cea de-a cincea zodie, iar in numerologie este echivalentul plexului solar.

Daca unii iubesc cu mintea (Berbecii),

Leii iubesc cu inima. Compatibilitatea dintre cele doua zodii este perfecta si in astrologie si in numerologie.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Ce zodii vor avea noroc la bani în 2018 VIDEO

Taur – Rac

O relatie facuta sa mearga.

Taurul are ca si planeta care guverneaza Venusul dar si Luna, care este si patronul Racului. Compatibilitatile lor sunt date de Soare si de Luna.

Gemeni – Fecioara

Cuplu de succes. Gemenii sunt foarte compatibili cu Fecioarele. Ca cifre de destin avem 3 si 6. Sunt zodii care au structura mercuriana.  Este o compatibilitate nocturna si diurna. Gemenii sunt diurni, Fecioarele sunt nocturne. Se intalnesc ca ziua cu noaptea.

Balanta – Capricorn

Un viitor stralucit. Exista tot felul de lucruri care ne arata directia corecta. Au o relatie intensa si foarte apropiata. Cifrele lor de destin sunt 7 si 10. Capricornul este ingerul pazitor al Balantei. Se completeaza unul pe altul.

Scorpion si Varsator

Un dou extrem de creativ. O relatie care duce cu gandul la cariera. Lucreaza foarte bine in echipa. Daca cifra de destin a Scorpionului este 8, 11 este a Varsatorului. Au o relatie perfecta si in numerologie. 

Sagetator – Pesti

Fac echipa buna impreuna. Cifra de destin 9 (a Sagetatorului) tine de spiritualitate, de religie, ne aduce cele mai importante elemente in viata. Sunt considerate spirite pereche.

Citeşte şi HOROSCOP Mariana Cojocaru. Iată zodiacul carierei pentru anul 2018 VIDEO