Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie-1 decembrie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru 4 zodii. Cine riscă să fie concediat

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie - 1 decembrie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri - previziuni complete.

26 nov. 2018, 06:37
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie-1 decembrie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru 4 zodii. Cine riscă să fie concediat

Berbec– Marte, patronul vostru astral, a părăsit Zodia Vărsătorului şi a intrat în Constelaţia Peştilor. Atenţie mare la sănătate şi la disputele de la locul de muncă. Pot duce la concedieri. Afecţiunile în stare latentă se pot croniciza. Cu Mercur Retrograd în Săgetător e risc crescut de accidente la drum lung şi greu. E benefic discuţiilor cu discipoli şi cu astrolog. Harta natală karmică e cea care vă luminează.

Citeşte şi HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 26 noiembrie – 2 decembrie. Cadouri, bani, tot felul de surprize plăcute. PREVIZIUNILE RUNELOR

Taur– Astrograma personală spune exact ce aveţi de făcut la schimbările karmice care se produc pe timp scurt şi mediu. Marte din Peşti vă poate afecta relaţia cu un prieten sau prietenă, iar Mercur Retrograd vă poate deschide ochii asupra celor care vă merită sau vă regretă. Afecteză zona financiară din horoscopul al analizei acesteia generale. Sunt oameni care câştigă prea mult şi alţii care abia se descurcă.

Gemeni– Mercur Retrograd din Săgetător este în cuadratură cu Marte din Peşti. Cum Mercur este patronul vostru astral e trimis în corzi de boxeurul Marte. Acest lucru înseamnă tensiuni. Nu vă riscaţi aiurea în discuţii inutile, că puteţi gafa. Săptămâna debutează cu Luna Albă în Gemeni, de aceea e bine să aveţi grijă de luni de voi şi de sănătate. Păşiţi cu dreptul chiar din prima zi a săptămânii,că-i bai!

Rac– Aspecte karmice grave, care ar trebui să vă pună pe gânduri. Marte din Peşti, în zodie de apă, poate crea conflicte sentimentale serioase. Justifică acest lucru şi cuadratura cu Mercur Retrograd din Săgetător. Posibile blocaje, furturi sau pierderi financiare. Aşa că fiţi atenţi la bani şi bunuri de valoare. Nu deschideţi uşa oricui şi nu luaţi persoane de ocazie în maşină. Luna vă susţine pe miercuri, joi…

Leu– Aţi scăpat de Dharma şi de Karma din Leu şi din Vărsător, dar Axa de Destin s-a mutat în zona sănătăţii şi a schimbărilor de loc de muncă sau de la locul de muncă. Mercur Retrograd este în Săgetător, de aceea e musai să vă purtaţi frumos şi corect cu copiii şi să-i lăsaţi şi să se odihnească. Nu-i bruscaţi să înveţe, decât dacă şi ei pot. Sunt mulţi copii supra- solicitaţi la şcoală şi intră obosiţi în viaţă.

Fecioara– Atenţie la telefon, calculator, acte, aparatele electro-casnice,instalaţii, sobe şi centrale că se pot defecta. E risc de ţevi stricate sau îngheţate, de incendii. Ţineţi aproape numărul de telefon al Meşterului DREGE TOT. Mercur Retrograd este în sectorul domestic şi al familiei. Nu vă certaţi cu cei dragi fără un motiv întemeiat. Fiţi cumpătate în tot şi în toate: bani, sănătate(alimentaţie), post sexual.

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.