Horoscop Mariana Cojocaru pentru IULIE si AUGUST: Schimbări URIAŞE si AMENINŢĂRI pentru două zodii

Horoscop Mariana Cojocaru: Lunile de vară aduc schimbări majore pentru unele zodii. Unii au parte de acţiune în plan sentimental.

19 iun. 2017, 14:58
Horoscop Mariana Cojocaru pentru IULIE si AUGUST: Schimbări URIAŞE si AMENINŢĂRI pentru două zodii

La Berbec conjuncţia Venus-Uranus se arată de bun augur pentru iubiri nonconformiste. Pentru Taur, axa de destin Leu – Vărsător, cu cele 2 noduri lunare, susţine cariera şi viaţa personală. Gemenii au o vară plină de aventuri, iar Marte dă tonul la distracţie.

Racii au de rezolvat chestiuni financiare şi imobiliare, dar nu uită nici de dragoste; se anunţă noutăţi pe acest plan. Pentru Leu se anunţă o aliniere planete care aduce schimbări pe toate planurile şi evenimente unice. Fecioara are ca prioritate locul de muncă; eposibil să apară ceva nou pe acest plan.

Balanţa, cu Uranus şi Venus în casa 7, găseşte parteneri de suflet; se pot forma cupluri de poveste. Scorpionii ies din anonimat datorită combinaţiei astrale sub semnul căreia stă vara lor; vor avea succese pe plan profesional şi familial. Pentru Săgetător lunile iunie şi iulie anunţă evenimente majore în familie şi pe planul sănătăţii.

La Capricorn vara începe cu schimbări la locul de muncă, iar luna iulie stă sub semnul iubirii. Vărsătorii au o perioadă în care pot să întâlnească un partener interesant de viaţă; cei care vor ceva nou pe plan social sau profesional au şanse să găsească ce cauta. Pentru Peşti sunt posibile schimbări pe plan profesional şi trebuie să ştie că nimic nu vine întâmplător.