Horoscop Mayaş primăvară 2016: Ce aduce Magul Planetar Alb sau Jaguarul

Anul acesta este anul marilor revelatii in zodiacul mexican stravechi, iar primele momente de cotitura, revelatoare, vor aparea din primavara.

RomaniaTV.net
15 feb. 2016, 10:02
Horoscop Mayaş primăvară 2016: Ce aduce Magul Planetar Alb sau Jaguarul

Primele semne ale schimbarii, conform previziunilor mayasilor, s-au vazut incepand cu tranzitul Varsatorului si evenimentele astronomice de la inceput de an.

Calendarul mayas vorbeste despre un an plin de incercari esentiale devenirii noastre. Ne vom schimba locul de munca sau domiciliul, vom cunoaste persoane noi si vom face o intelegere cu Universul ca sa nu ne mai supere atunci cand are le chef.

2016: anul in care ne permitem orice risc

Daca astrele se distreaza pe seama noastra, punand in cale obstacole greu de parcurs cu mintea, daramite de depasit, anul 2016 va fi cel in care ne vom putea juca cu destinul nostru pentru a deveni impliniti mai ales din punct de vedere emotional.

Primavara aceasta (de fapt, pana pe 25 iulie 2016) vom sta sub o carte mexicana extrem de importanta, poate una dintre cele mai benefice din zodiacul mayas: Cartea Magului Planetar Alb. Acesta este un vrajitor care actioneaza ca un medic pentru cele mai profunde rani sufletesti.

Citeşte continuarea pe TeoTrandafir.com