Horoscop Minerva 23-29 aprilie 2017: Ce zodii sunt puse la încercare în aceasta săptămână

Horoscop Minerva 23-29 aprilie 2017: Pe 26 aprilie va fi Lună Nouă. Astfel unele semne zodiacale vor fi puse la încercare în această săptămână. Află ce îți rezervă astrele.   

22 apr. 2017, 06:58
Horoscop Minerva 23-29 aprilie 2017: Ce zodii sunt puse la încercare în aceasta săptămână

Horoscop Minerva Săptămâna 23 – 29 aprilie 2017 

BERBEC. Par să fie din ce în ce mai liniştiţi, mai degajaţi, mai preocupaţi să-şi trăiască viaţa şi să nu le mai pese de probleme, lucru excelent pentru psihicul lor. Şi nici nu au de ce să-şi facă probleme, poate doar femeile pentru o serie de probleme care ţin de activitatea hipotalamusului şi implicit de debitul hormonal. Pentru restul, săptămâna se exprimă printr-o reverie interioară, printr-o latură poetică a vieţii care îi îndeamnă să iubească şi să trăiască totul la intensitate maximă. Deh, semnele de foc.  

TAUR. Ei traversează o săptămână destul de încărcată, din toate punctele de vedere. Conjuncţia Soare – Mercur este stresată de Pluto şi Junona, ca si cum energia lor şi aşa destul de anemică, este direcţionată într-un sens greşit, iar ei nu pot face nimic să iasă la mal, ci se lasă duşi încotro îi duce curentul evenimentelor.

GEMENI. Recunosc că nu le este prea moale săptămâna aceasta. Câteva aspecte grele le vor da bătaie de cap în următoarele zile. Careul în T, Jupiter – Pluto – Uranus, într-o ultimă zvâcnire, îi zgâlţâie zdravăn pe aceşti nativi, pe fondul a tot ceea ce semnifică prietenii, mediu frecventat, intimitate, comisioane, concepţii despre viaţă şi despre moarte, poziţie socială şi avere, totul într-un amalgam de concepţii şi de credinţe cărora nu se pot sustrage.

RAC. Ar trebui să spun că sunt cei mai mulţumiţi, dar din păcate nu se întâmplă aşa. Nemulţumirile lor au mai multe cauze şi izvorăsc din neputinţa de a pune lucrurile în ordine aşa cum doresc ei. Dorinţa lor de a şti că lucrurile în familia lor merg bine îi fac să dea impresia că vor să deţină controlul şi de aici problemele. CITESTE CONTINUAREA AICI.