HOROSCOP MINERVA 6-12 august 2017: Ce păţesc multe zodii săptămâna viitoare. Avertismentul astrologului

Horoscop Minerva săptămâna 6-12 august 2017. INTEGRAL pentru FIECARE ZODIE. În această perioadă avem eclipsa parțială de lună, cu fenomenul Luna Plină care va avea loc în semnul Vărsătorului și Mercur care intră în retrogradare, în Fecioară, al doilea său domiciliu.

04 aug. 2017, 14:22
HOROSCOP MINERVA 6-12 august 2017: Ce păţesc multe zodii săptămâna viitoare. Avertismentul astrologului

BERBEC – Uranus este pentru unii încă în Casa Personalității şi pentru alții în Casa banilor proveniți din muncă proprie și avertizează în ce priveşte existenţa unor duşmani ascunşi, răi, inflexibili şi de aici pentru unii Berbeci problemele cu legea, cu instituţiile statului abilitate să aplice legea, cu dosare încâlcite care îi pot duce după gratii.

TAUR – Careul în T dintre Pluto – Jupiter și Venus le dă destule bătăi de cap mai ales că mută problemele în sfera profesională, cu o puternică componentă care ține de comunicare şi să constate că datorită unui examen sau lipsa diplomei de licență le închide drumuri, neașteptat.

GEMENI – Problema este că Jupiter din Casa iubirii face un pătrat cu Pluto și unul cu Venus ceea ce ar putea aduce încă o serie de blocaje la nivel de comunicare nu doar cu partenerul de viaţă şi cu copiii ci şi cu prietenii.

RAC – Fundalul este un Careu în T mediat de Jupiter în Casa familiei și axa Pluto și Venus, am spune că este un decor ciudat care nu anunţa nimic bun şi totuşi…aceşti nativi au săptămna aceasta nu mai puţin de 4 configuraţii menite să le aline problemele.

LEU – Soarele împreună cu Marte și Jupiter mai de grabă îi agită decât să îi liniştescă aşa că sunt tot pe drumuri – la părinţi, delegaţii, unii concedii pe patru roţi, altora le aduce perspectiva propriei schimbări, le va trezi instinctul de prădător şi vor dori să arate asta prin deciziile pe care le iau. 

FECIOARĂ – Pe 11 august unele Fecioare ar putea primi vestea unei promovări dar și un preaviz în ce priveşte încetarea unor raporturi de lucru, dacă locul de muncă este propria gospodărie, iar cei care vor apela la această modalitate originală de a încheia o afacere care s-au săturat de lecţiile de morală pe care le primesc zilnic. 

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 6-12 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI