HOROSCOP MINERVA. Cele mai ghinioniste zodii în această IARNĂ! O zodie se desparte de Crăciun, alta îşi schimbă viaţa. Încercări uriaşe

HOROSCOP MINERVA. Pe 16 noiembrie, intră în retrogradare Mercur până pe data de 8 sau 9 decembrie. Vor continua succesiunea de retrogradări care a început undeva în primăvară-vară. Pe data de 2 noiembrie va porni ciclul retrogradării mercuriene. Până după 3 decembrie eu nu aş sfătui să se facă credite şi nici să se cheltuiască sume mari de bani, a declarat astrologul Minerva.

24 dec. 2018, 09:10
HOROSCOP MINERVA. Cele mai ghinioniste zodii în această IARNĂ! O zodie se desparte de Crăciun, alta îşi schimbă viaţa. Încercări uriaşe
HOROSCOP MINERVA Berbec: Până la sfârşitul anului avem o găleată care presupune un sextil, un trigon, dar şi două pătrate, adică toate bunurile, toate veniturile, tot ceea ce obţin şi primesc vor avea şi o latură puţin stresantă în toată povestea asta. Când e cu gura în sus semnifică culesul roadelor, ei vin cu o găleată răsturnată ca şi cum ar trebui să dea omenirii ceva ce li s-a dat , acum a venit momentul să-şi achite datoria, să-şi onoreze promisiunea. Sunt foarte decişi în ceea ce fac nu numai profesional. Unii dintre ei au chiar mari speranţe că le va merge bine, vor încerca ceva, dar atenţie fără să-şi lase locul de muncă, vor încerca ceva şi pe cont propriu. Au o şansă extraordinară fie de a studia, fie de a pleca să muncească în afară. Sunt foarte bine susţinuţi în această toamnă profesional. Soarele, Mercur şi Jupiter vor intra în Săgetător.
 
HOROSCOP Taur: Ei încep încet-încet să se echilibreze, iar acest echilibru perfect îl vor găsi anul viitor, pentru că la anul viitor pentru semnele de Pământ va fi un an extraordinar. Se întâmplă ceva la nivelul credinţei, la nivelul studiilor. Este un Saturn în domiciliu peste Saturnul natal, ceea ce presupune că se închide ciclul. Pentru cei la care se închide primul ciclu saturnian este ca un duş cu apă rece, îşi dau seama că nu sunt pe drumul lor, că nu au făcut ceea ce trebuiau să facă, că altceva era în destinul lor, se vor vedea în situaţia de a-şi dori să-şi continue studiile, să facă o serie de călătorii, în special iniţiatice, să meargă pe la locurile renumite, nu neapărat cele sfinte. Simt nevoia de a cunoaşte, dar de o altă cunoaştere care se referă la lumea lor interioară, la bogăţia lor interioară. Pentru că Pluto a trecut în casa a X a carierei, poate să vină şi cu restructurare a profesiei, să-şi lase locul de muncă şi să-şi deschidă o afacere proprie. Nu i-aş sfătui să facă asta decât în primăvară. Alţii pot să promoveze, profesiunile financiare sunt vizate sau de comunicare. Până la sfârşitul anului, s-ar putea să vă legaţi sufletul de cineva, s-ar putea să vă căsătoriţi în ultimele zile ale anului. Cei care sunt preocupaţi de investiţii vor avea o perioadă în noiembrie-decembrie în care vor putea să facă acest lucru.
 
HOROSCOP MINERVA Gemeni: Sunt foarte preocupaţi de filosofie, de credinţă, de studiu, de a cunoaşte. Îşi doresc să cunoască pentru sine, unii ar putea să moştenească, este vorba de moşteniri care pot veni pe căi aleatorii. O altă moştenire poate să fie una culturală, poate să moştenească o bibliotecă. Se vor implica trup şi suflet în ceva ce le place, să fie consecvenţi pe ceea ce le fac. vor fi motivaţi salarial, Saturn dă certitudinea contractului pe care îl au sau certitudinea achiziţiei unei case. Sunt probleme, de regulă primii atinşi sunt cei care practică singurătatea în doi, dar când Saturn este foarte bine susţinut vine şi aduce stabilitate. Este o perioadă bună şi pentru ei.

HOROSCOP MINERVA Rac: Foarte interesantă partea profesională, șefii, colegii, oameni cu putere de decizie văd capacitatea lor de a rezolva problemele la locul de muncă. Unde lucrează ei vor să se simtă ca într-o familie. S-ar putea să-și achiziționeze o casă sau să-și încheie ratele la o casă, vor câștiga un proces. Mai poate fi vorba de o călătorie de studii, un masterat. Să fie atenți la capitolul sentimental, pentru că Luna neagră în pătrat cu Jupiter și cu Ceres îi determină să abandoneze o relație care nu acum ar trebui finalizată.

HOROSCOP MINERVA Leu: Își revin cel puțin spiritual, încep să aibă încredere în ei, e o reîntoarcere în sine pentru a vedea câtă încredere are în el, e ca și cum s-ar verifica. Vin niște căștiguri, niște bani foarte bine plasați din muncă proprie, locul de muncă este stabil dar la care se lucrează din greu, aceste eforturi vă vor fi recunoscute, scârție un pic partea familială. S-ar putea să călătorească spre sfârșitul anului, în decembrie, nu neapărat în țară.

HOROSCOP MINERVA Fecioară: Lucrurile se așază, dar atenție mare cel puțin în următoarele două luni au o problemă de comunicare. Nu știu să comunice ceea ce își doresc să comunice și de aici crează o aparentă stare de conflictuală, care se poate termina cu ruperea mariajului sau cu o demisie. Se formează un trigon în semne de Pământ în tema lor natală, foarte bine este susținută casa drumruilor lungi, casa pensiilor, de investiții pe termeni lungi. Aceste planuri s-ar putea să-i deranjeze pe cineva din familie. Foarte bine susținute femeile pe casa muncii, ele sunt în ipostaza unul din focarele care se creează la locurile de muncă. Răbdare.

 

HOROSCOP MINERVA Balanță: Este primul semn care simte că lucrurile joacă în favoarea lor, veți avea parte în milocul lui noiembrie și decembrie vor avea o configurație, Steaua lui David, scapă printre degete foarte multe oportunități, adică vor fi foarte multe șanse în care nu o să știi pe care să o alegi, dar trebuie să ai grijă în ce direcție te duci și ce trebuie să faci. Bine susținută casa contractuală, ar putea fi vorba despre o căsătorie, iar din punct de vedere profesional își schimbă locul de muncă sau promovează pentru că vor fi remunerați destul de binișor și chestia asta le aduce liniștea în suflet. Se închide un ciclu starurnian și la ei, unii vor înțelege că au greșit și prin vorbă, prin faptul că nu au vorbit la timp, nu și-au făcut timp să discute cu persoana iubită, cu copiii, cu părinții, se va încerca un reviriment să se deschidă.

HOROSCOP MINERVA Scorpion: Un semn care uneori trage pentru anumite lucruri, dar uneori este foarte bine susținut pe ceea ce își dorește, Scorpionii care lucrează în Serviciile Secrete, care lucrează în domeniul juridic la procurori și judecători vor avea o periodă în care vor exulta. Vor duce la soluționarea unor dosare. Vor acționa așa cum le dictează conștiința, dar nu vor acționa împotriva poporului. Vin bani, investițiile lui sunt niște investiții cu sclipire de geniu, dacă nu au un loc de muncă își vor găsi un loc de muncă, femeile în mod special. Își vor găsi un loc de muncă așa cum își doresc. Ei au puțini prieteni și vor renunța la ei. Exagerați lucrurile, nu le place să ducă vorba, dar uneori o fac. Să fie atenți să nu intre în conflict cu persoanele mai în vârstă.

HOROSCOP MINERVA Săgetător: E un sfârșit de an interesant, ori v-ați mutat în casă nouă, vă mutați, v-ați căsătorit, vă schimbați locul de muncă, faceți ceva pe cont propriu. Foarte bine susținută casa banilor proveniți din muncă proprie. Vă gândiți să începeți renovarea, foarte bună partea de comunicare, doar că nu sunt diplomați. Casa a IV-a, unele cupluri ar putea afla că așteaptă un copil. Au Uranus în casa a V-a. Atenție la creativitate, citiți, informați-vă. Nu forțați că nu o să vă iasă. Dar vă poate aduce bani. Se extinde cercul de prieteni. Săgetătoarele însărcinate să fie atente.

HOROSCOP MINERVA Capricorn: Se trezesc la realitate. Planuri pe care și le-au făcut, revizuindu-le își dau seama că pot face lucruri extraordinare, are nevoie de oameni, pe măsură vor veni și banii, vor deveni mai comunicativi. Se produc surprize în casa familiei, posibil să se despartă, să se căsătorească, să se rupă afaceri, să renunțe la terapiile alternative, sunt lucruri la care vor trebui să renunțe. Este foarte timid, nu știe să exprime ce simte. dacă nu dați curs să nu vă puteți apropia de persoana pe care vă place. Puteți cunoaște pe cineva interesant, în decembrie.

HOROSCOP MINERVA Vărsător: Profesional va merge foarte bine, mulți prieteni, vă veți întâlni cu oameni cu care nu v-ați mai întâlnit de mult. Vin oameni cu care ați mai avut de lucru, relațiile s-au încheiat nicicum, se continuă acum. Pentru ei începe un alt ciclu, rezolvă probleme pe care nu le-au rezolvat în trecut, este capabil să imagineze planuri, sunt tentați de latura întunecată, feriți-vă să călcați în străchini. Foarte mare încredere în ei, câștigă bani, sume care vi se datorează, vin din servicii. La locul de muncă au foarte multe idei care o să-i cam pună pe șefi pe gânduri. Idei bune nu renunțați la ele.

HOROSCOP MINERVA Pești: Cu sensibilitatea lor, până nu vor învăța să-și stăpînească, foarte bine susținută cariera. Sunt foarte bine văzuți de șefi, posibil să vi se propună locuri de muncă. Aceste decizii de a veni la muncă, de a schimba locul de muncă fac să crească și contul bancar. Atenție la dispozițiile relative, plâng, râd, schimbări bruște de atitudine, de prietenie sau ură. Pentru cei căsătoriți s-ar putea să faceți ceva împreună, alții se pot căsători. Starea lor la locul de muncă ține de cum este hrănit sufletul cu încredere.