Horoscop Peşti 2017: Ce surprize au astrele pentru zodia ta

Descoperă surprizele astrelor pentru zodia ta, pentru anul 2017.

RomaniaTV.net
23 oct. 2016, 04:43
Horoscop Peşti 2017: Ce surprize au astrele pentru zodia ta

Călătoriile pe care ți le dorești sau care îți sunt necesare în 2017 ar putea întâmpina dificultăți, cel mai probabil de natură financiară. Ideal ar fi să nu te împrumuți, ci să îți chibzuiești mai bine cheltuielile. Dacă ești student departe de locurile natale, va trebui să înveți să îți drămuiești mai bine banii primiți de-acasă, pentru că cei care te susțin ți-ar putea reproșa că cheltuieși prea mult și ar putea chiar să îți reducă subvențiile.

De altfel, instabilitatea financiară îți poate da bătăi de cap mai tot anul 2017, în special dacă dai curs impulsului de a te întinde mai mult decât îți este plapuma. S-ar putea să ai impresia că fără un credit, două, nu-ți poți împlini visele, mai ales dacă acestea au legătură cu sfera academică ori poate cu o călătorie sau cu emigrarea.

De asemenea, în 2017 ar fi bine să fii atent la costurile pe care le presupune participarea ta în diverse grupuri. Aspectul tensionat dintre Pluton, situat în casa a XI-a Peștilor (casa prietenilor și a grupurilor sociale, dar și a speranțelor de viitor) și Jupiter, situat în casa veniturilor suplimentare și a împrumuturilor Peștilor, sugerează că ar fi bine să îți ajustezi proiectele pe termen lung în funcție de posibilitățile financiare reale.

Citeşte şi  Horoscop mayas 2017: Părţile bune şi proaste ale anului karmic 1

Relațiile cu prietenii și/sau cu anumite grupuri socio-profesionale tind să fie tensionate în 2017 dar, dacă îți revizuiești predispoziția de a fi dogmatic, de a-ți impune punctele de vedere sau ideile pe care ceilalți le văd ca fiind utopice, atmosfera se schimbă radical. Evită încercările de a manipula și ai grijă să nu cazi pradă vreunei escrocherii!

La 10 octombrie 2017, Jupiter își începe tranzitul de un an prin casa a noua a Peștilor, casa studiilor superioare, a înțelepciunii, a relațiilor cu străinătatea, a călătoriilor și a filosofiei de viață. Indiferent dacă ești sau nu elev/student, caută să înveți cât mai multe lucruri noi, caută să-ți lărgești perspectiva asupra vieții și să-ți cultivi intelectul! Acum înveți cu mai multă ușurință, trebuie doar să vrei. Dacă nu ești un artist deja consacrat, evită visatul cu ochii deschiși și planifică-ți viitorul în amănunt!

Trei dintre eclipsele din 2017 activează axa sănătății Peștilor, mai precis casa a VI-a (eclipsă de Lună pe 11 februarie și eclipsă de Soare pe 21 august) și casa a XII-a (eclipsă de Lună pe 7 august). Astfel, este recomandabil ca în 2017 să ai mai multă grijă de sănătate și să încerci să îți reorganizezi optim regimul de viață, astfel încât să ai timp și pentru odihnă și răsfăț.

Se poate ca o problemă de sănătate să iasă la lumină în 2017 și, deși nu pare cine știe ce, indicat ar fi să nu o ignori, ci să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a clarifica simptomele și diagnosticul.

Cum Luna este pentru Pești și guvernatoarea casei copiilor, în 2017 este recomandat să monitorizezi mai atent starea de sănătate a acestora (dacă ai).

Sursa: eastrolog.ro