Horoscop 2017: Ce te aşteaptă pe plan sentimental, profesional şi nu numai? Avem previziunile de care ai nevoie!

Ce te așteaptă în 2017 pe plan sentimental, profesional și nu numai? Avem previziunile de care ai nevoie!

03 ian. 2017, 09:18

Berbec

Anul acesta este o adevărată provocare pentru voi, mai ales dacă nu ați făcut schimbările necesare pentru a merge mai departe pe toate planurile. Trebuie să fiți gata să înfruntați situații și persoane noi, dar având o atitudine mult mai înțeleaptă și mai puțin războinică decât de obicei.

Aveți mult de câștigat dacă întâmpinați toate surprizele și schimbările cu o minte deschisă și cu o doză substanțială de curaj și de înțelepciune. Pe de altă parte, este nevoie să vă faceți definitiv ordine în tot ceea ce ține de viața personală și cea familială. Este bine să luați decizii financiare importante în prima jumătate a lunii mai.

Dragoste

Single: Începând cu luna aprilie până la sfârșitul verii, cele dintre voi care sunt încă în așteptarea prințului inimii lor pot avea speranța că-l vor întâlni mai mult sau mai puțin întâmplător. Asta și datorită faptului că sunteți mai sociabile și mai dispuse să flirtați cu cei care vă abordează și vă admiră.

Într-o relaţie: De la sfârșitul lui septembrie, multe dintre voi vor simți că se petrece o schimbare importantă în cuplu. Poate că ați ajuns la anumite concluzii care vă determină să doriți ca relația voastră să fie mai stabilă și mai pasională. Ceea ce înseamnă că partenerul de viață va trebui să se analizeze singur și să accepte decizia voastră.

Carieră

În lunile iunie și iulie veți avea mai multă putere de convingere atât asupra colegilor, cât și asupra șefilor. Vă veți pune în valoare ideile și veți atrage mulți adepți de partea voastră. Spre sfârșitul anului pot apărea schimbări importante la locul de muncă, care vă vor avantaja pe timp îndelungat.

Taur

Este un an destul de bogat din punct de vedere financiar pentru toate acelea dintre voi care investesc în ceva stabil, chiar dacă la prima vedere pare puțin riscant. Nu vă faceți griji, mai ales deciziile luate între aprilie și iulie se vor dovedi foarte inspirate și vă vor aduce niște sume destul de frumușele în cont.

Cu excepția mijlocului verii, veți avea o stare fizică și psihică de invidiat, mai ales că în sfârșit vă veți decide să adoptați un stil de viață sănătos și disciplinat. Nu trebuie să vă delăsați pe parcurs, însă, de aceea este bine să vă automotivați pe măsură ce observați rezultatele pozitive.

Dragoste

Ești single: Începutul anului este mai puțin favorabil relațiilor stabile, poate din cauza unor mici dezamăgiri și a unor pretenții prea mari. Lunile martie, august și septembrie se anunță foarte norocoase pentru Tăuroaicele singure. Aveți șansa să dezvoltați micile flirturi în relații de lungă durată, mai ales dacă sunteți dornice să vă întemeiați o familie.

Într-o relație: Relația de cuplu pare să meargă din ce în ce mai bine. Doriți chiar să o oficializați dacă acest lucru este posibil și chiar să aduceți în sânul ei un nou membru. Un copil ar putea să ofere un suflu nou relației și un sens diferit vieții voastre în doi, chiar dacă înseamnă o mare responsabilitate.

Carieră

Acest an vă este favorabil din punct de vedere profesional dacă doriți să vă angajați sau să vă schimbați locul de muncă. Este adevărat că va fi nevoie de niște cursuri pregătitoare și de ceva răbdare și perseverență dar veți fi mult mai aproape de ceea ce vă doreați de ceva timp, și nu credeați că veți reuși.

Gemeni

Pe tot parcursul anului trebuie să fiți mai ponderate în ceea ce privește finanțele voastre. Poate veți fi tentate să cheltuiți mai mult decât vă ține buzunarul, mai ales în prima jumătate a anului. De aceea ar fi bine să puneți o rezervă de o parte, pentru zile negre, pentru că nu se știe niciodată când veți avea nevoie să ieșiți dintr-o situație neașteptată.

Între aprilie și iulie, veți fi cu adevărat fermecătoare, veți avea dorința de a vă aranja mai mult sau de frecventa des saloanele de frumusețe. Efectele nu vor întârzia să apară: tot mai mulți admiratori și complimente care vă vor face să vă crească încrederea în propria persoană.

Dragoste

Ești single: Nu vă e teamă să fiți singure, de obicei, sau să vă aruncați în relații care vă încântă la început, dar care de cele mai multe ori se dovedesc a nu rezista în timp. Asta dacă nu ați întâlnit o persoană cu adevărat interesantă, care să vă convingă prin inteligența ei și prin simțul umorului că vă poate face față.

Într-o relație: Cuplul vostru devine din ce în ce mai solid începând cu luna octombrie. Până atunci sunt posibile tot felul de discuții și de dezbateri, care mai de care mai aprinse și mai orientate spre un deznodământ destul de puțin pacifist. Doar că ceea ce aparent va părea distructiv, se va dovedi un adevărat ciment care vă va întări relația.

Carieră

Din punct de vedere profesional, veți fi destul de critice și de nemulțumite în ceea ce privește ocupația pe care o aveți în prezent. Este nevoie de mai multă răbdare și îngăduință în ceea ce-i privește pe cei cu care colaborați, dar nu numai cu ei. Clienții au nevoie de ceva mai multă atenție din partea voastră, asta dacă lucrați în domenii legate de public.

Rac

Pe tot parcursul anului vă veți afunda mai degrabă în orele petrecute la serviciu decât în sânul familiei sau alături de iubit. Acest lucru se va reflecta în principal în situația voastră financiară, care se va îmbunătăți simțitor.

Pe de altă parte, veți fi apreciate la adevărata voastră valoare, mai ales până la mijlocul toamnei, când ar fi bine să fiți mai atente la felul cum luați decizii, și să vă ghidați mai mult pe logică și mai puțin pe intuiție. De la sfârșitul lui septembrie, aveți mai multă grijă de alimentația voastră și de ficat în mod special.

Dragoste

Ești Single: Chiar dacă nu sunteți genul de fluturași, în cea de-a doua parte a anului veți avea dorința de a vă schimba partenerii și de a căuta mai degrabă plăcerea aventurii decât stabilitatea unei relații sigure. Nu vă aruncați cu capul înainte și nu vă faceți iluzii în fața primului venit, chiar dacă pare fermecător.

Într-o relație: Chiar de la începutul anului veți observa că viața de cuplu este ceva mai agitată și că pot apărea anumite secrete mai mult sau mai puțin periculoase pentru armonia relației. Este nevoie de mai multă comunicare, sensibilitate din partea voastră și de un fler mai ascuțit, fără a fi nevoie să vă transformați în detectivi.

Carieră

În prima parte a anului vă suprasolicitați la serviciu, și nu doriți să lăsați în mâinile altora ceea ce credeți că numai voi puteți să duceți la bun sfârșit. Sunteți într-adevăr pricepute, conștiincioase și demne de toată încrederea, dar nu refuzați colaborarea cu ceilalți și mai ales, apreciați-le dorința de a fi și ei importanți.

Citeşte şi  Horoscop: Ce vis ţi se îndeplineşte în 2017 în funcţie de zodie

Leu

Anul acesta este foarte simplu pentru voi să realizați tot ceea ce vă doriți, depinde doar de ambiția voastră și de perseverența cu care vă veți urma țelurile. Sunteți pe calea de a vă face propriul destin și de a vă vedea visurile împlinite.

Cu finanțele, totuși, ar trebui să fiți ceva mai prudente, și să nu vă aruncați în extravaganțe doar de plăcerea de a-i impresiona pe cei din jur. Nu luați în seamă negativismul celor care încearcă să vă intimideze și bazați-vă pe propria personalitate, creativitate și strălucire. Din când în când nu uitați să vă odihniți și să vă desprindeți de tot ce este în jurul vostru.

Dragoste

Ești single: De-a lungul întregului an veți avea succes la sexul opus, într-o asemenea măsură, încât spre sfârșitul anului veți avea o dificultate între a alege o singură relație pe care să o continuați. Este bine să cântăriți cu sinceritate toate argumentele pro și pe cele contra și să luați o decizie care să vă avantajeze pe amândoi.

Într-o relație: Este un an benefic pentru Leoaicele care au o relație stabilă. Veți petrece mult timp de calitate împreună și veți descoperi că senzualitatea nu a dispărut, ba chiar poate să fie mai puternică dacă descoperiți noi moduri de a o pune în valoare. În același timp, trebuie să vă găsiți mai multe puncte de interes comune.

Carieră

Aveți grijă ce fel de relație dezvoltați cu cei care au o poziție mai înaltă decât voi la serviciu, asta înseamnă nu numai cu șefii, ci și cu aceia dintre colegi care coordonează activitățile sau le supraveghează. Vă este greu să recunoașteți autoritatea celorlalți dar în același timp puteți să vă creați relații noi care să vă propulseze mai sus.

Fecioară

Acesta este un an bun pentru a vă extinde grupul de persoane care vă pot ajuta în toate domeniile, în special în proiectele voastre de suflet. Este posibil să simțiți nevoia să vă schimbați locuința, asta însemnând chiar să vă deplasați în altă țară, în special după luna septembrie.

Dacă nu, veți planifica cel puțin o călătorie peste granițe. În familie atmosfera va fi plăcută și, în general, buna voastră dispoziție îi va molipsi pe ceilalți ori de câte ori se vor simți demoralizați. Din punctul de vedere al sănătății stați destul de bine, cu excepția unor mici indigestii pe fond nervos, din cauza grijilor pe care obișnuiți să vi le faceți.

Dragoste

Ești single: Este un an în care posibilul iubit sau partener de lungă durată să apară în cadrul locului de muncă. Fie că la un moment dat veți observa că relația cu unul dintre colegi se poate extinde și în afara programului, fie că veți colabora cu cineva care vă va câștiga încrederea și inima, viața voastră amoroasă se va schimba.

Într-o relaţie: Este bine să nu vă lăsați absorbite complet de viața voastră profesională și să vă neglijați partenerul. Dealtfel chiar voi însevă veți lua măsuri atunci când veți observa că se îndreaptă spre unul dintre prieteni, cu care discută mai mult despre subiectele care îl interesează. Asta vă va face să îi acordați din nou mai multă atenție.

Carieră

Din punct de vedere profesional, așteptările voastre vor fi depășite cu mult încă din primele luni ale anului. E adevărat că ați muncit destul până acum, chiar și atunci când vi se părea că totul este în van și că nu duce la niciun rezultat concret. Perseverența voastră dă în sfârșit roade iar profitul devine din ce în ce mai satisfăcător.

Balanță

Tot ceea ce ați realizat până acum atât pe plan profesional, cât și sentimental, vă dă un sentiment de siguranță și echilibru. Dar acest an vă va aduce multe schimbări și situații noi, care, cel puțin la început, vă va da senzația că nu reușiți să vă puneți din nou viața în ordine.

Schimbările de orice fel necesită adaptare și curaj, de aceea trebuie să vă luați inima în dinți și să vă orientați după ceea ce vă spune rațiunea. Toate acestea pot dura până la jumătatea lui septembrie, după care atât profesia voastră cât și finanțele se vor redresa simțitor și vor reveni la normal. Veți avea ocazia de a vă schimba locul de muncă.

Dragoste

Ești single: Dacă sunteți încă singure, viața sentimentală pare destul de furtunoasă și schimbătoare din cauza propriei nesiguranțe. Nu ar trebui să vă îndoiți de calitățile voastre, mai ales că vă pricepeți mai bine ca orice alt semn zodiacal să vă faceți plăcute și admirate. Pe deasupra, sunteți destul de nesigure de sentimentele pe care le aveți.

Într-o relație: Dacă sunteți într-o relație, aveți grijă la atenția pe care o dați altor bărbați. S-ar putea ca la un moment dat să depășiți limita flirtului și să provocați o reacție de gelozie a partenerului de viață, fondată pe motive serioase. O nouă pasiune pare atractivă, dar să nu amenințe stabilitatea cuplului…

Carieră

În carieră, lucrurile se schimbă în bine, mai ales dacă lucrați într-un domeniu legat de străinătate. Poate veți fi nevoite să faceți o călătorie în interes de serviciu sau să colaborați cu clienți de peste granițe, în orice caz, interesele voastre se vor extinde. Deci pregătiți-vă în jurul lunilor octombrie-noiembrie.

Citeşte continuarea pe glamour.ro