Horoscop SĂPTĂMÂNAL 30 iulie – 5 august 2018. TU împotriva a ce TE REVOLŢI? Ce vrei să faci DIFERIT?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 30 iulie – 5 august 2018, saptamana ce da startul lunii august si totodata ne ofera contextul energetic de a ne "reveni" dupa energia intensa generata de celebra aliniere dintre Soare-Pamant-Luna din noaptea de vineri 27 iulie.

29 iul. 2018, 04:10
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 30 iulie – 5 august 2018. TU împotriva a ce TE REVOLŢI? Ce vrei să faci DIFERIT?

Aceasta s-a materializat intr-un adevarat spectacol astral cu cea mai lunga eclipsa totala de Luna din secolul 21 si totodata Luna plina de culoare sangerie-portocalie dar si cu Marte vizibil cu ochiul liber pe durata acestui fenomen.

Ce se intampla dupa eclipsa totala de Luna?

Eclipsele sunt considerate aducatoare de schimbari, fie prin circumstante exterioare de viata fie printr-un nou mod de gandire, prin dobandirea unei alte perspective pe un subiect controversat sau care ne infurie, supara, macina de mai mult timp. Ceva cumva se schimba in noi si vedem lucrurile diferit, ca si cum schimbam ochelarii cu lentile gri cu unii cu lentile verzi sau roz.

Acum suntem asemenea Pamantului care s-a aflat intre Soare si Luna in noaptea eclipsei, primind pe de-o parte lumina Soarelui dar umbrind total de cealalta parte Luna. Asa si noi, ne aflam intre stralucirea viitorului (Soarele) si emotiile si credintele intense aflate in adancurile subconstientului preluate din trecut, ce nu ne mai servesc. Acum primim ajutor astral de a ne debarasa de ele (eclipsa totala de Luna). Pe de-o parte avem Soarele aflat acum in Leu care ne sustine sa mergem spre viitor grandiosi, puternici, curajosi si spectaculosi precum Leul, insa pe de alta parte nu putem face acest lucru pana cand nu ne debarasam de tot ce nu ne mai ajuta sau reprezinta, de tot ce ne ingreuneaza mintea, corpul si sufletul.

De aceea avem in cealalta parte Luna a carei eclipsa totala ne trimite energia de a vedea si schimba/scapa de ce ne streseaza, pasind usor spre viitor. In timpul eclipsei totale, desi total umbrita de Pamant, Luna nu a ramas in bezna ci a primit lumina de la Soare, refractata in atmosfera, si a capatat acea culoare rosiatica. Si credintele si emotiile noastre vechi au fost acum luminate, spre a fi vazute si reverificate.

In ce masura mai este cazul sa crezi asa sau sa simti asa in fata unei situatii anume?

Nu ar fi mai bine sa te razgandesti, deci sa te schimbi?

Intrucat o asemenea energie si efectele sale dureaza pana spre 6 luni, sa ne asteptam fiecare ca pana in ianuarie 2019 sa tot culegem roadele acestei transformari. Pentru multa lume, eclipsa totala de Luna aduce noi inceputuri cu bucurie si usurinta, cu conditia sa renunte sa creada in superstitiile ce spun ca eclipsele aduc rau sau ghinion (ele provin din nestiinta fenomenului astral acum cateva sute de ani) si cu conditia sa accepte sa se transforme, sa se schimbe, sa se redefineasca.

Daca cu totii ne adaptam la noile tehnologii, la retetele sociale, la tot ce e nou si modern, este logic ca la fel trebuie sa ne adaptam si mintea cu noi conceptii, credinte, reactii si emotii pentru a face fata in noua lume, crescand noii copii si devenind oamenii acestor noi vremuri. Nimeni nu „scapa” de schimbare. Daca nu ii opunem rezistenta, ea se produce cu usurinta si bucurie. Altfel, ea se produce mai dur dar tot are loc. Despre asta este efectul si energia acestei eclipse.

Ce se intampla in saptamana analizata?

Asadar, in saptamana analizata 30 iulie – 5 august, Cosmosul ne ofera un ragaz de evenimente astrale semnificative, tocmai pentru a ne recalibra energia si starea cu cea a ritmului Universului de la acest moment.

Luna august se anunta la fel de interesanta si plina de cel putin 8 evenimente astrale remarcabile, insa energia sa este putin agitata si chiar echilibrata in a doua parte a lunii.

Un aspect astral important este cel de miercuri 1 august, cand Marte si Uranus sunt in careu.

Marte, planeta energiei si actiunii, este acum retrograd iar rebelul Uranus va intra retrograd in Taur in luna august pana in ianuarie 2019.

Acest aspect dintre cele doua astre ne da o puternica nevoie dar si energie de a rupe barierele oricarei restrictii si sa fim rebeli impotriva autoritatii. O tendinta de a actiona impulsiv fara a ne gandi la consecinte poate duce la tulburari si chiar violenta in viata noastra.

Este bine sa fim constienti de aceasta energie extrem de dinamica pe care o putem canaliza in schimb spre schimbari creative si inventive dar si spre o viata personala revigorata.

Trebuie sa gasesti si tu acel domeniu din viata ta in care chiar sa rupi regulile si sa te distrezi.

Nu ai cum sa restrictionezi aceasta energie intensa si neregulata, asa ca mai bine profita de ea ca sa iti exprimi partea din tine nebuna, creativa sau inventiva intr-un mediu stabil.

Daca ai un loc de munca foarte structurat si cu ierarhii bine puse la punct, atunci trebuie sa gasesti un context creativ social, sexual sau de hobby ca sa manifesti acest val de energie rebela si nonconformista.

Chiar trebuie sa fii diferit si sa iti hranesti si ingrijesti propriile greseli, cu iubire de sine.

Nu ai cum evolua daca ramai tot timpul obedient in fata oamenilor si sistemelor deja existente, daca faci totul pentru ca „asa trebuie” sau „asa se face”.

Lumea nu se poate schimba daca nu exista oameni dispusi sa rupa modelele anterioare de a trai, dar trebuie sa o faci echilibrat, nu cu violenta si distrugere.

Pe tine cum te afecteaza – in functie de zodie – aceasta energie rebela si imprevizibila?

Iata si horoscopul saptamanal pentru 30 iulie – 5 august 2018:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fii prudent cu privire la intentia ta de a pune brusc deoparte ceva ce a fost mult timp o prioritate in viata ta, in special daca sunt implicati banii. Asta nu inseamna ca nu poti sa schimbi lucrurile, dar cel mai bun mod de a o face nu iti va fi evident pana la mijlocul lunii septembrie. In prezent ai anumite responsabilitati iar ele nu se vor da pur si simplu la o parte brusc ca sa faca loc pentru mai multa distractie. Este un proces ce incepe prin intentie si cu pasi inceti dar siguri sa ajungi la noua realitate dorita.

In rest, ai suficiente motive sa te simti generos si plin de speranta. Iluminarea si inspiratia iti poate veni prin vise, viziuni sau meditatii. Iti este greu sa ii ignori pe cei aflati in nevoie ; ajutand neconditionat, vei simti multa satisfactie.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ceva te poate pune sub presiune ca nimic altceva pana acum. Desi vei dori sa rezolvi si sortezi rapid acest aspect, s-ar putea sa nu fie asa de usor. Ai nevoie sa te feresti de a fi prea impulsiv. De acum pana la mijlocul lui august, regandeste felul in care vrei sa structurezi lucrurile pentru viitor. Asta va duce spre mari schimbari in septembrie.

De luni pana vine vei simti o puternica dorinta de a te elibera de restrictii sau de a fi rebel impotriva autoritatilor. Aceasta energie impulsiva are un varf miercuri. Ai grija la tendinta de a actiona impulsiv fara sa te gandesti la consecinte.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.