Horoscop săptămânal Minerva 18-24 iunie 2017. Leii se simt epuizaţi. Ce rezervă astrele celorlalte zodii

Minerva prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 iunie 2017 pentru toate zodiile.

17 iun. 2017, 10:31
Horoscop săptămânal Minerva 18-24 iunie 2017. Leii se simt epuizaţi. Ce rezervă astrele celorlalte zodii

Berbec – aceşti nativi simt pe pielea lor ce înseamnă să munceşti din greu ca să te achiţi de obligaţii sau de sarcini. Cu toate acestea ei nu destabilizează, dimpotrivă fac haz de necaz, căci, indiferent că sunt femeie sau bărbat, sunt atenţi la sforile care se trag pe la spatelor lor, știu și simt asta în special dacă sunt femei. 

Taur – Trigonul în semne de pământ îi va face să respire uşuraţi cam toată săptămâna. Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi, relația cu străinătatea, pentru că lucrurile vor reintra şi ele pe făgaşul lor. Chiar dacă, aşa cum spuneam, comunicarea nu este extraordinară, este totuşi altceva faţă de ce a fost în primăvară. Ce mă bucură este că stau bine şi la capitolul financiar, fapt care le aduce şi veselia. 

Citeşte şi Mihai Voropchievici: Numerologia îţi spune de ce persoană eşti atras VIDEO

Gemeni – o stare interioară de bine pentru aceşti nativi, aşa cum nu au mai simţit-o ei de multă vreme, multă sensibilitate, o creativitate debordantă şi ieşirea la lumină cu un nou profil nou, o metamorfoză mentală de substanţă. 

Rac – Cred că sunt cei mai dinamici nativi deși acum nu mai vorbim despre o încărcătura de energii dinspre Capricorn; trigonul Uranus – Saturn, de luni, 19 iunie, funcţionează pentru ei în câmpuri care ţin de credinţă, de creativitate, dar o altfel de creativitatea decât cea întâlnită la Gemeni, vorbim despre latura metafizică a vieţii. 

Leu – aceşti nativi nu își doresc altceva decât să se odihnească. Poate şi pentru că multe din realizările lor au ţinut de drumuri care într-un final i-au epuizat. Totuşi i-aş sfătui, mai au încă de rezolvat mici probleme cum ar fi contabilizarea beneficiilor şi cât de realiste sunt aşteptările lor şi abia apoi să purceadă la drum. 

 

Citeşte continuarea pe teotrandafir.ro