HOROSCOP: Semnele că nu te-a putut uita, în funcţie de zodia lui

Probabil că ai unele bănuieli că nu a reuşit să treacă peste despărţirea de tine, dar dacă vrei să ştii sigur, iată ce spune zodia lui.

RomaniaTV.net
18 mai 2018, 06:55
HOROSCOP: Semnele că nu te-a putut uita, în funcţie de zodia lui

RAC

Racul nu avea nevoie să împărtăşească nimic cu tine sau pretindea că e ocupat pentru că îl apăsa ceva pe suflet.

El doar folosea scuze pentru a scăpa de tine. Mesajele lui sunt atât de pline de emoji ciudate încât nu ai nici cea mai vagă idee despre ce încearcă să spună sau facă acum, după despărţire. Ştii că încearcă să îţi spună ceva, dar nu ştii despre ce este vorba.

Citeşte şi Cele trei semne zodiacale cu care vei avea relaţii toxice, în funcţie de zodia ta

LEU

Leu îţi va spune că a găsit recent un cadou pe care ar fi trebuit să ţi-l dea de ziua ta.

Nu este potrivit pentru nimeni altcineva şi nu poate să îl returneze, aşa că probabil trebuie să vă întâlniţi pentru ultima oară. Nu, nu, poate să îl pună la poştă, pentru că s-ar putea pierde. Nu, nu încearcă să te recâştige, ci doar vrea cu adevărat să îţi placă acest cadou pe care ar fi păcat să nu îl primeşti.

FECIOARA

Poţi să consideri că nu te-a uitat din cauza comportamentului său instabil.

Acum este în casă şi nu vrea să vorbească cu nimeni, iar în minutul următor petrece cu prietenii. E ca şi cum ar trimite semnale mixte către el însuşi. Poţi fi sigură că se gândeşte la fiecare detaliu din relaţia voastră: ce s-a întâmpla greşit, ce a făcut greşi şi ce ar fi trebuit să facă mai bine. Urăşte când nu poate rezolva asta!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.