Horoscop sexual: Cum sunt femeile în amor în funcţie de zodie. Care este amantul ideal pentru fiecare semn

Cum sunt femeile la pat în funcţie de zodie. Ce partener li se potriveşte.
Alina Costache
10 ian. 2018, 09:58
Horoscop sexual: Cum sunt femeile în amor în funcţie de zodie. Care este amantul ideal pentru fiecare semn

Berbec
Nativele acestei zodii sunt adevărate cuceritoare: cele care seduc primele și dau tonul în pat. Partidele de sex cu ele sunt fierbinți, fără complexe și pudori. Au un libido puternic și un singur obiectiv: orgasmul! Fac distincție între dorință și dragoste, lucru care i-ar putea luq prin surprindere pe partenerii lor, și își doresc să că ambele să se împletească atunci când se îndrăgostesc.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Se potrivesc cu bărbații siguri pe ei, creativi în dormitor și dornici să încerce lucruri noi. E foarte important ca ele să nu se plictisească, de aceea partenerii lor trebuie să le mențină mereu treaz interesul. Sunt compatibile cu bărbații din Săgetător și Vărsător.

Taur
Femeile Taur sunt definite de senzualitate, dar și de fidelitate. Nu le place să se grăbească niciunde, dar în niciun caz în pat: vor să guște fiecare minut și să prelungească plăcerea cât mai mult posibil. Nu ezită, însă, să ceară partenerului mai mult dacă sunt nesatisfăcute. Au o mare nevoie de siguranță, dublată de un libido invidiat de nativele altor zodii. Nu se decid ușor asupra unui partener, dar atunci când o fac, nu-l lasă prea ușor!

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Cu toate că ar putea fi atrase de bărbații care umblă din floare în floare și care le vor face extrem de geloase, pe termen lung li se potrivesc bărbații puternici, liniștiți și, nu în ultimul rând, virili. Iar dacă le poate asigura și siguranța materială, snt cei care le trebuie. Bărbații Rac, Capricorn și Scorpion le încântă atât în societate, cât și în dormitor.

Gemeni
Femeile din această zodie nu se lasă seduse decât de bărbații care le cuceresc în primul rând intelectual și dovedind un simț al umorului asemănător cu al lor. Neprevăzutul joacă un rol important în viață lor sexuală și sunt maestre în a-și provocă partenerii folosindu-se de fanteziile acestora. Sunt creative și curioase pe plan sexual și au o mare nevoie de varietate, pentru că se plictisesc rapid.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Cel mai bine li se potrivesc bărbații care comunică foarte bine și…pun în practică ceea ce spun! Le captivează cei care reușesc să îmbine inteligența cu o atracție sexuală puternică. Leii, Balanțele și Vărsătorii fac parte dintre cei pe care ar putea paria.

Rac
Sunt persoane extrem de feminine și care se pricep de minune să-și folosească toate atuurile, mergând de la bătaia inocență de gene și până la rujul roșu aprins. Se spune despre ele că au sufletul unor femei-copil și că au nevoie să se simtă în siguranță înainte să se poată dărui în întregime. Pentru ele dorința se naște după ce cunosc bine o persoană și după un preludiu lung. Asta nu înseamnă că le lipsește imaginația sau îndrăzneală în pat… ci doar că preferă să aibă sentimente față de partenerul lor.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Au nevoie de un partener delicat, dispus să le protejeze și să le aștepte cât trebuie sau, mai simplu spus, să știe să și le apropie. Unde pot găsi femeile din această zodie astfel de iubiți? Ar putea caută în rândul Fecioarelor, al Peștilor și al Racilor.

Leu
Nativelor din această zodie le place să își domine partenerii cel puțin la fel de mult că și să se lase seduse. Nu lasă nimic la voia întâmplării când e vorba să seducă un bărbat pe care îl vor: nici lenjeria sexy care să le pună corpul în valoare, nici decorul și, mai ales, nici atitudinea. Sunt foarte exigențe în pat, dar niciodată egoiste.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie? Carismatic, fermecător și cu o reputație excelentă, iată bărbatul pe care îl admiră, cu condiția să nu le pună în umbră și să nu dorească să le protejeze. Bărbații generoși, viguroși și… bine dotați sunt cei care le pot duce în al șaptelea cer. Berbecii, Balanțele sau Săgetătorii se dovedesc a fi la înălțimea cerințelor lor.

Fecioară
Imaginea lor de femei stilate, foarte raționale și înțelepte nu păcălește… iar sub aparenta lor răceală stă ascunsă dorință de plăceri rafinate. Partidele de dragoste lente, senzuale și pline de voluptate sunt ceea ce preferă. Sunt mereu în căutarea idealului amoros și nu se încred nici în aventuri de-o noapte, nici în dragostea la prima vedere și de aceea nu e ușor să le faci să-și piardă capul, cu toate că își doresc din când în când asta.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Bărbații inteligenți, eleganți, afectuoși, amuzanți, integri și fideli –da, sunt foarte pretențioase- le fac să își dorească să le dăruiască totul, iar armonia e posibilă cu bărbații din zodia Racului, a Peștilor și Taurului.

Balanța
Extrem de feminine, schimbătoare și dornice să placă – dar nu chiar cu orice preț -, ele fac din poveștile de dragoste pe care le trăiesc adevăratul scop al vieții lor. Se lasă seduse de complimente, dacă le sunt oferite flori și atenții și sunt maestre în artă mângâierilor. Le place să apeleze la lenjerie senzuală și în timpul sexului tind să adopte poziții care le pun în valoare.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Nu li se potrivesc partenerii neglijenți – cu ele sau cu aspectul lor -, amatorii de partide rapide de sex sau cei care nu va răsfață. Partenerii atenți, senzuali și care le inspiră calm și voluptate sunt cei asupra cărora ar trebui să își concentreze atenția, așa cum sunt Taurii, Gemenii și Leii.

Scorpion
Carismatice, misterioase și intense, femeile din această zodie pun viața sexuală pe cel mai important loc în prioritățile lor. De aceea, pentru ele plăcerile „cuminți” și lucrurile tradiționale nu sunt chiar ceea ce preferă. Sunt de multe ori privite ca adevărate vampe, cu toate că extrem de fidele de loiale atunci când iubesc.

Cum e ideal pentru o astfel de femeie?
Dintre toate nativele zodiacului, ele cele care cel bine ce vor cum vor atunci când vine de sex. Mult prea plini de ei cei nehotărâți nu deloc pe placul lor. care le putere pasiune cei alături de care trăiesc cele multe clipe de . Iar reprezentanții zodiilor Berbec, Capricorn, Scorpion printre aceștia.

Săgetător
Comparate des cu amazoanele, aceste femei își tratează cea cu o energie din comun. impulsive, mereu căutarea unor noi foarte spontane dragoste.  Urăsc jocurile de putere calculele relații, ceea ce le face foarte sincere extrem de diferite de alte femei.

Cum e ideal pentru o astfel de femeie?
Un bun simţ al umorului, o minte deschisă şi un spirit sportiv şi…nativele din aceasta zodie pot fi cucerite. Le plac partenerii dispuşi la partide de sex pline de energie şi spontaneitate, cei pe care îi pot dori, dar, şi mai important, pe care să îi poată admira. Berbecii, Gemenii si Varsatorii sunt unii dintre cei cu care sunt compatibile.

Capricorn
Generoase și dotate cu o mare intuiție erotice, aceste femei știu instinctiv cum să le facă plăcere partenerilor lor și au o adevărată slăbiciune pentru bărbații mai puțin experimentați decât ele. Ar fi greșit să le socotești reci, pentru că pasiunea lor este asemănătoare unui vulcan…e gata să erupă în orice clipă. Și, diferit față de celelalte femei, libido-ul acestor native câștiga în intensitate de-a lungul anilor.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Au nevoie de oameni sinceri, neprefăcuți, autentici lângă ele, pentru că sunt genul de persoane care vor totul sau nimic în dragoste. Zâmbetul, vocea, mersul…toate contribuie la a le atrage la un bărbat. Le completează nativii din Taur, din Fecioară și Leu.

Vărsător
Aceste femei nu agreează nici complicațiile, nici complexele și nici tabu-urile în dormitor. Își tratează sexualitatea cu un aer foarte natural și foarte ușor, spre invidia celor din jur, care și-ar dori puțin din dezinvoltură care le caracterizează. Sunt imprevizibile și fug de promisiuni sau de angajamente pe termen lung. Sunt extrem de inventive în pat și nu au deloc inhibiții, gustând lucrurile interzise în mod special. În caz de abstinență, forțată sau voită, își transfera toată energia în proiectele lor artistice sau în acțiunile umanitare.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Nu le plac nici bărbații care le domină, dar nici cei dependenți de ele. Îi apreciază in mod special pe cei rebeli, inteligenți și care să le semene din punct de vedere al dezinhibitiilor sexuale. Caută un partener în adevăratul sens al cuvântului și sunt foarte compatibile cu nativii din Gemeni, Săgetător și Vărsător.

Pești
Maestre ale mângâierilor iscusite, ele știu să își seducă în mod aproape magic partenerii. Găsesc în abandonul fizic ocazia perfectă de a fugi de realitate și de a-și exprimă adevăratul Eu. Iubesc preludiile extrem de romantice din care să nu lipsească băile cu lumânări, masajul cu ulei și așternuturile acoperite cu petale.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Au nevoie de oameni puternici în viața lor, generoși și romantici și care să le arate respectul pe care îl merită. Un partener care le împărtășește emoțiile și reușește să-i mențină cu picioarele pe pământ și foarte creativ dormitor le cucerește rapid. Nativii din Taur, Rac primii pe care ar trebui încerce-cunoască se căutarea unui partener.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
TAXĂ pentru toți cei cu PERMIS AUTO. Șoferii români, obligați să o achite
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Obținerea unui nou permis, doar cu un singur clik. Cine îl poate obține
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Cinci sfaturi de la Dr. Michael Mosley pentru o sănătate mai bună
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?