HOROSCOP URANIA 17 – 23 iunie 2017: Cum influenţează Solstiţiul de vară zodiile

HOROSCOP URANIA 17 - 23 iunie 2017: Soarele va intra în zodia Racului din această săptămână, iar Urania vă spune ce se întâmplă cu cele 12 semne zodiacale.

16 iun. 2017, 03:01
HOROSCOP URANIA 17 – 23 iunie 2017: Cum influenţează Solstiţiul de vară zodiile

Berbec

În ziua de 17 iunie, meditaţii pe chestiuni personale (stil de viaţă, sentimente, proiecte, sănătate). Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, numeroase motive de enervare, pentru ca Berbecii ar putea fi puşi în situaţii neplăcute, complicate sau greu de rezolvat. Nativii nu-şi vor putea păstra calmul, vor greşi în activitatea curentă, vor fi obligaţi să corecteze greşelile făcute din grabă şi din neatenţie şi, astfel, să fie în întârziere. Între 20 iunie, după ora 00:53′, şi începutul zilei de 22 iunie, se pot ivi oportunităţi financiare. În dimineaţa zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului şi va pune un accent special pe chestiunile de familie, pe problemele curente de gospodărie şi administrare a bunurilor. În aceiaşi zi, în zodia Racului, va intra şi Mercur care va permite un dialog relevant cu rudele şi membrii de familie apropiaţi nativilor dar care va ridica noi probleme ori va accentua premizele încâlcite din ultima vreme. Între 22 iunie, după ora 01:45′, şi 24 iunie, ora 01:07′, sunt posibile deplasări care îi vor lua prin surprindere pe Berbeci. Acestea se vor ivi pe fondul unor urgenţe sau schimbări de ultim moment al unui plan de viaţă şi de muncă. Călătoriile în afara oraşului pot genera motive de stres. Dialogurile vor fi stridente, neaducând un spor real într-o dezbatere sau într-o şedinţă în care Berbecii vor fi chemaţi să dea explicaţii. În acest răstimp, pe casa a IV-a se vor acumula patru planete personale care ar putea da naştere unor secvenţe importante pentru averea sau familia Berbecilor mai ales că, în zorii zilei de 24 iunie, se va produce faza de Lună Nouă în Rac care poate modifica o situaţie personală iar 23 iunie va începe să funcţioneze şi cuadratura Marte/Jupiter, pe axa Rac/Balanţă, angajând casele IV/VII, ce pot fi marcate de tensiuni şi conflicte de interese.

Taur

În ziua de 17 iunie, posibile întâlniri plăcute cu prietenii. Schimbul de impresii, de opinii, consultările şi sfaturile pe care le vor avea Taurii cu persoanele pe care le simpatizează şi în care au încredere vor evolua corect, util lor sau le vor da satisfacţii de natură spirituală şi emoţională. Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, preocupările curente, numeroasele încurcături care nu mai depind de voinţa nativului îi pot destabiliza chiar şi pe Taurii rezistenţi. Oricâte exerciţii de stăpânire de sine vor dezvolta aceştia, oboseala şi epuizarea ori senzaţia de hărţuială nu-i va părăsi. Dialogurile profesionale se vor complica iar Taurii vor adopta atitudini radicale, intransigente. Între 20 iunie, după ora 00:53′, şi începutul zilei de 22 iunie, starea lor generală se va ameliora, aceştia regăsindu-şi plăcerea de a trăi, calmul şi capacitatea de a aborda, metodic şi cu spor orice problemă În dimineaţa zilei de 21 iunie (ora 07:25′), Soarele va intra în zodia Racului şi va începe să-şi exercite influenţa asupra casei a III-a a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanţe mici şi asupra informaţiilor primite ori a ideilor exprimate public. Etapa, care va dura o lună, nu va fi dintre cele uşoare pentru aceşti nativi care vor avea tendinţa să devină secretoşi, discreţi, tăcuţi şi chiar suspicioşi cu privire la orice provocare verbală. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur, planetă care patronează călătoriile şi exerciţiul verbal în varii ipostaze. Între 22 iunie, după ora 01:45′, şi 24 iunie, ora 01:07′, acestor ipostaze astrale li se va adăuga influenţa Lunii (în postura de Lună Nouă în dimineaţa zilei de 24 iunie) şi care, alături de Soare, Marte şi Mercur, va accentua posibilitatea acumulării de cunoştinţe prin învăţare şi prin memorare dar va şubrezi capacitatea de exprimare verbală, atenuând spontaneitatea şi oralitatea.

Gemeni

În ziua de 17 iunie posibile mici satisfacţii personale, motive de bucurie provocate de o laudă, o postură profesională, socială sau publică care le scoate în evidenţă calităţile. Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, disputele între nativi şi prieteni aproape că nu pot fi evitate; pot fi, cel mult, în funcţie de temperament şi educaţie, atenuate şi cenzurate pentru a nu declanşa un conflict de proporţii cu consecinţe nedorite. Banii vor fi unul dintre motivele discordiei care se va naşte. Între 20 iunie, după ora 00:53′, şi începutul zilei de 22 iunie, gândul cel bun va birui. Gemenii vor evalua atent, lucid şi echilibrat ipostazele de viaţă care „i-au dat peste cap” în ultima vreme şi le vor evalua cu obiectivitate şi pragmatism. În dimineaţa zilei de 21 iunie Soarele va intra în zodia Racului, respectiv în casa a II-a a banilor proveniţi din muncă propriei a acestor nativi, şi va marca jaloane de care trebuie să ţină cont pentru viitorul lor financiar. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur care va introduce o notă de incapacitate de a se adapta la condiţiile şi limitările momentului, făcându-i pe nativi să se cramponeze de detalii. Uneori, egoismul sau interesele de moment, mărunte, îi pot face să se blocheze în cazul unor discuţii privitoare la salariu sau venituri. Între 22 iunie, după ora 01:45′, şi 24 iunie, ora 01:07′, Luna va tranzita această casă a banilor obţinuţi din muncă proprie şi va indica sau chiar va genera, din dimineaţa zilei de 24 iunie, când se va afla în postura de Lună Nouă în Rac, o posibilă criză sau dezordine financiară. Tendinţa nativilor va fi să o abordeze în forţă, exces de zel periculos pentru că Marte, şi el în tranzit prin casa a II-a, va face, din 23 iunie, cuadratură la grad perfect cu Jupiter, ceea ce-i va împinge greşească, să exagereze sau să ia decizii neinspirate.

Rac

În ziua de 17 iunie, mintea nativilor va forfoti de gânduri, planuri, proiecte, dorinţe, speranţe. Multe dintre ele privesc sectorul personal, altele privesc intrarea în armonie cu propria lor conştiinţă în funcţie de deciziile pe care le vor lua şi modul lor de a acţiona de acum încolo. Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, se conturează ipostaze dificile sau, pentru unii, chiar dure, de viaţă profesională şi de ipostază publică. Moment esenţial pentru persoanele aflate în plin proces de construire a unei cariere sau a unei imagini. Urcuşul social al unora va întâmpina dificultăţi de-a dreptul descurajante. Blocajele pot veni din varii locuri, combinându-se derutant pentru nativ care nu va şti ce este mai urgent sau mai important de rezolvat. Între 20 iunie, după ora 00:53′, şi începutul zilei de 22 iunie, posibil ajutor de la un prieten: solidaritate, susţinere morală sau materială, sfat util dat într-un moment greu, intervenţie salutară ori implicarea eficientă într-o problemă pe care nativul nu o poate rezolva cu propriile forţe. În dimineaţa zilei de 21 iunie Soarele va intra în semnul, lor zodiacal natal, respectiv în casa I şi, din această poziţie astrală, le va da energie şi determinare şi capacitate de a rezista la oboseala fizică şi (supra)solicitarea psihică timp de o lună. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur care va colora cu nuanţe sentimentale, argumente emoţionale şi premize spirituale toate procesele de gândire ce vor justifica adoptarea unei atitudini sau luarea unei decizii. Între 22 iunie, după ora 01:45′, şi 24 iunie, ora 01:07′, unii Raci vor face calcule şi strategii privind statutul lor profesional, angajarea sau renunţarea la un loc de muncă în funcţie de discuţiile purtate sau avertismentele şiinformaţiile primite, privitoare la ei sau la instituţia unde activează.

Leu

În ziua de 17 iunie, posibile cadouri, gesturi de natură materială ca semn de preţuire, recunoştinţă sau recompensă pentru un serviciu ori un „bine” făcut de nativi unor persoane. Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, principiile de viaţă ale Leilor vor fi lezate sau puse la încercare (renunţă sau se conformează unor presiuni de moment), venite dinspre latura activităţii profesionale. Vor intra în joc şi chestiunile legate de sănătate sau de motivaţie personală care nu pot fi făcute publice sau nu pot fi invocate ca argumente într-o situaţie care devine, din ce în ce mai stringentă pentru ei. Între 20 iunie, după ora 00:53′, şi începutul zilei de 22 iunie, posibil mic succes legate de exercitarea unei funcţii, a unei responsabilităţi ce „stă în vizorul public”. Nume lăudat, felicitări… În dimineaţa zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului şi va acţiona asupra lucrurilor mai puţin ştiute, tăinuite, pe care le vor aduce la suprafaţă, spre ştiinţa nativului, pe căi „soft”: telepatie, presimţire, vis premonitoriu. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur, care le va induce Leilor dorinţa de a răscoli trecutul, de a se întoarce la probele materiale ale unei experienţe anterioare (scrisori, documente, acte oficiale) că să înţeleagă mai bine contextul care le-a generat şi circumstanţele în care el a acţionat într-un anume fel şi asupra cărora continuă să aibă îndoieli sau bănuieli. Între 22 iunie, după ora 01:45′, şi 24 iunie, ora 01:07′, casa a XII-a va fi şi mai solicitată datorită tranzitului Lunii prin zodia Racului care, la sfârşitul zilei de 23 iunie, se va afla la numai câteva ore distanţă de maximul fazei de Lună Plină, moment asociat cu Solstiţiul de vară, care, în tradiţia noastră – Sânzienele – dar şi a altor popoare, este un moment ale revelării adevărului, al descătuşării forţelor ascunse ale naturii.

Fecioara

În ziua de 17 iunie, tendință explicită de a nu da cursul provocărilor, de a găsi o cale de rezolvare înţeleaptă şi decentă neînţelegerilor parteneriale. Uneori, părinţii sau alte rude apropiate şi în vârstă pot interveni, complicând starea de lucruri care-i preocupă pe nativi. Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, dorinţa de a găsi o rezolvare rapidă încurcăturilor băneşti se va lovi de aspectele legale, strict juridice sau economice ori, în plan relaţional, de criteriile morale. Între 20 iunie, după ora 00:53′, şi începutul zilei de 22 iunie, o idee bună le poate reconfigura într-un chip constructiv, un proiect sau un demers. Temei logic, echilibrat cu potenţial de succes în multe demersuri care priveşte felul în care se vor purta, vor decide în chestiuni importante pentru viaţa lor sau în care vor face alegeri inspirate. În dimineaţa zilei de 21 iunie (ora 07:25′), Soarele va intra în zodia Racului şi, de acolo, timp de o lună, va introduce o notă de reticenţă ori de prudenţă faţă de prieteni; nativii nu vor fi dispuşi să-şi arate încrederea faţă de unele cunoştinţe ori vor avea rezerve în a fi sinceri şi „fără secrete” faţă de acei prieteni care le-au sădit îndoiala în suflet. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur (ora 12:58′), care se va afla într-o postură limitată de vibraţia semnului pe care îl tranzitează. De aceea, estimăm că latura capacităţii de a se exprima, de a comunica, de a dialoga, va fi limitată şi marcată de prudenţă şi „tăcere diplomatică”. Între 22 iunie, după ora 01:45′, şi 24 iunie, ora 01:07′, Luna se va alătura tripletei, deja active, Soare/Marte/Mercur, şi va spori reacţiaemoţională, uneori exagerată, a nativilor, care vor respinge efuziunile sentimentale ori insistenţa, lipsa de măsură, de protocol şi de maniere a unor persoane. Grija nativilor de a nu li se invada spaţiul vital va fi mare.

Citeşte continuarea, pe libertatea.ro