HOROSCOP URANIA: Ce v-au rezervat astrele la începutul lunii mai

HOROSCOP URANIA: Perioada cuprinsă între 2 și 8 mai 2015 prezintă o frumoasă distribuție astrală. Cu excepția Vărsătorului toate semne zodiacale sunt locuite de planete în tranzit sau sunt traversate de Lună, care va străbate un segment de la Balanță la Capricorn.
Alina Costache
30 apr. 2015, 20:25
HOROSCOP URANIA: Ce v-au rezervat astrele la începutul lunii mai

HOROSCOP URANIA: Una dintre particularitățile perioadei pe care o analizăm este faza de Lună Plină care se realizează în ziua de 4 mai a.c., la ora 6: 41′ dimineața (ora legală de vară a României), printr-o opoziție între Soare și Lună la 13° 22′ pe axa Taur/Scorpion. Este Luna Plină a Scorpionilor și acest moment îi va încărca într-un fel special, după cum vom vedea în analiza dedicată zodiei lor.

Al doilea eveniment astrologic al săptămânii viitoare este legat de traseul planetei Venus, care se va afla, începând cu 8 mai, ora 1:52′, în zodia Racului, semn în care va rămâne până la 5 iunie.
Saturn este în continuare în mișcare aparent retrogradă în Săgetător.

HOROSCOP URANIA BERBEC

În linii mari, aceşti nativi se vor confrunta cu problemele fireşti ale vieţii de fiecare zi cu privire la bani, la buna lor administrare, la discuţii şi schimb de idei pe această temă. Se produc şi câteva nuanţe inevitabile prin particularităţile pe care le aduce Luna. Pe 2 mai ea poate să îi facă ceva mai domoli în reacţii, mai toleranţi sau mai îngăduitori cu nişte persoane (parteneri de afaceri, de viaţă, etc.) care susţin puncte de vedere diferite de ale lor şi cu care au avut până atunci un dialog complicat. Acum sunt dispuşi să tacă şi să asculte ori chiar să mediteze la justeţea ideilor sau soluţiilor susţinute de aceia. Atenţie în preajma zilei de 4 mai (Luna Plină în Scorpion) ca o mică şmecherie să nu se strecoare într-un demers important aflat la început de drum sau într-o afacere. Cineva încearcă să–şi strecoare propriile interese sau să obţină discret nişte avantaje în umbra marilor cheltuieli sau rulaje (3, 4 şi parte din 5 mai). Călătorii neprevăzute, drumuri scurte pentru semnături, informări reciproce, documentare, vizionare.

Chiar dacă nu e vorba de o situaţie urgentă, o astfel de inspecţie este indicată în după-amiaza zilei de 5 şi apoi 6 şi 7 mai. Pe 8 şi 9 mai seriozitatea sau gravitatea unor probleme în care se implică îi obligă să analizeze cu atenţie tot ceea ce se află acum în criză mai ales dacă ele au şi o dimensiune publică ori de larg interes social. Planeta Venus intră în casa chestiunilor de familie sau a problemelor domestice, locative. Mici avantaje, reparaţii, cumpărături, schimbări care le fac viaţa de fiecare zi mai confortabilă.

HOROSCOP URANIA TAUR

Semnul lor zodiacal este angajat, prin Soare, la construcția fazei de Lună Plină din ziua de 4 mai, când Luna se va afla în casa lor a VII-a, dând multora dintre relațiile parteneriale, o notă conflictuală sau periculoasă, în ambele ipostaze, neplăcută, enervantă, conținând o doză de incorectitudine. Pe un astfel de context și Taurii pot greși, atacând violent orice persoană care ridică o sprânceană (sau așa li se pare lor), apelând la mijloace de „desființare” a preopinentului disproporționate sau nedrepte. Întreaga perioadă cuprinsă între 3 și 5 mai este nefavorabilă negocierilor (mai ales a celor care vizează o împăcare), proceselor, depozițiilor sau semnării contractelor: atenție la o serie de realități și condiționări neindicate într-un contract care vor schimba datele problemei, după semnarea lui, în defavoarea Taurilor. Între 5 mai după-amiaza și 7 mai se instalează o situație oarecum anacronică: simt o mare nevoie de a pleca de acasă, de a face o scurtă călătorie, ori de a se deplasa cu un scop precis dar, tot felul de mici piedici, le schimbă în permanență programul. Comunicarea cu străinătatea e complicată de tot felul de mici neconcordanțe. Pe 8 și 9 se pot confrunta cu un blocaj, alteori pot fi dezamăgiți de felul în care ei evoluează în vederea punerii la punct a unui proiect. Apar și elemente subtile care-i bruiază venind dinspre educație, conștiință profesională, criterii religioase, probitate morală care complică deciziile ce ar impune sacrificiul sau încălcarea unora dintre aceste repere cu un delicat proces de conștiință.

HOROSCOP URANIA GEMENI

Aceste posturi astrale șubrezesc forța tranzitului, punând planeta Mercur în fața unor blocaje astrale de intensitate medie. Uneori, mesajele nu sunt înțelese corect sau nu pot ajunge la adresant; ele ajung târziu, distorsionate, fragmentar. Această ipoteză astrală vizează chiar casa relațiilor parteneriale unde cooperarea, comunicarea, înțelegerea ideatică, verbală au un rol important. De aici și eșecul într-o serie de demersuri banale care nu-i vor permite unui nativ din Gemeni să „fie pe fază”, să nu fie în formă mentală maximă, să se lase intimidat, să fie ușor de convins sau de înfrânt într-o direcție relațională ce impunea susținere un interes general. Alteori poate fi vorba chiar de presiuni care se exercită asupra sa pentru a renunța la un punct de vedere personal. Contextul vulnerabilizează negocierile, medierile, depozițiile sau poate marca chiar o serie de decizii în plan juridic cu o notă „forțată” cu deosebire între 5 și 7 mai. În plan public, în domeniul vieții sociale sau al carierei Gemenii vor cunoaște, începând cu 8 mai, 2-3 zile de confuzie.

Nu vor înțelege ce se întâmplă, de ce li se întâmplă lor anumite lucruri, dar sesizează corect nota generală de amăgire al căror subiect au fost. Între 3 și 5 mai dușmăniile, rivalitățile sau adversitățile par că dau în clocot: pe 4 mai va avea loc faza de Lună Plină în Scorpion ceea ce provoacă fenomenul. Cei sensibili se vor simți rău mai ales la capitolul somn, stare nervoasă, psihism sau echilibru sufletesc.

HOROSCOP URANIA RAC

Deși contextul astral nu este unul dificil sau negativ, tot timpul se dă câte ceva peste cap așa încât ei trebuie să o ia de la început, trebuie să dreagă ceea ce s-a stricat, trebuie să schimbe din mers tactica, trebuie să-și facă deseori curaj pentru că asupra lor se va abate fie plictiseala, fie enervarea; uneori, îi va bate gândul să lase respectiva chestiune baltă și să o abordeze mai târziu. Nu aceasta este și direcția sugerată de astre. Dimpotrivă. Ei vor fi obligați să se mobilizeze pentru a duce la bun sfârșit respectiva activitate. Din 8 mai îl vor avea pe segmentul lor natal Micul Benefic. Pe 2 mai se poate contura o discretă problemă familială ce trebuie rezolvată cu grijă și delicatețe. Între 3 și 5 mai dimineața, pentru unii, mai importante vor fi chestiunile legate de relațiile afective și analiza obsesivă a naturii sentimentelor ce-i leagă sau îi despart de persoana iubită. Luna Plină poate radicaliza relațiile de prietenie împingându-le pe muchia conflictului. Între 5 mai după-amiaza și 7 mai unii se vor implica în chestiunile legate de locul de muncă unde se pot pun probleme legate de reorganizare și salarizare. Pe 8 și 9 mai nota generală a evenimentelor este una subiectivă. Le afectează mai ales pe femei și-i face pe bărbați să aibă reacții ciudate de milă, de concesie, de iertare pe care apoi le vor regreta; privește relațiile parteneriale și, dacă iertarea de care vorbeam sau cedarea în fața soțului sau a soției poate fi un semn de înțelepciune, blândețe sau echilibru, în relațiile cu străinii, în afaceri și negocieri, această atitudine va sugera doar slăbiciune.

HOROSCOP URANIA LEU

Pe 2 mai, ei se pot dovedi abili și plini de diplomație când va fi vorba de întrebări puse și răspunsuri date, în discuțiile cotidiene cu vecinii sau apropiații; între rude, mai ales între frați, se poate instala chiar o oarecare armonie, pace sau împăcare. Între 3 și 5 mai dimineața situația e mai radicală, mai ales că în acest răstimp se produce faza de Lună Plină care privește casele a IV-a și a X-a. Numeroase treburi de familie, de avere, de gospodărire a unui bun (imobiliar, funciar, utilaje etc.) ridică multe aspecte ce trebuie analizate și rezolvate. Dacă pot face asta fără stres și fără să se vaite, la urmă, perioada, nu li se va părea chiar atât de grea.  Mai dificil se poate dovedi acest răstimp în privința chestiunilor oficiale sau în contextul exercitării prerogativelor funcției. Autoritatea acestor nativi poate fi contestată sau subminată. Doresc să facă dreptate dar nu sunt lăsați iar piedicile care li se pun în acest demers nu sunt de loc simple. Indicat ar fi să se amâne orice gest justițiar pentru o perioadă mai favorabilă sau măcar să nu se comită excese de zel sau să se angajeze în acțiuni care să-i oblige la un consum mare de energie și la valuri de enervare.

Între 5 mai după-amiaza și 7 mai nativii din Leu vor avea chef să petreacă, să facă lucruri excentrice; în principal, au o mare sete de aventură. De aceea, o poveste de dragoste poate fi atât o provocare cât și un motiv de satisfacție. Pe 8 și 9 mai grija față de sănătate alimentație sau medicație va fi mai pronunțată.

Mai multe detalii pe libertatea.ro 

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru cei cu PERMIS de conducere. REGULI NOI pentru absolut toți șoferii
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Visul oricărei gospodine. Lingura inteligentă, lansată oficial
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
VEȘTI NESPERATE pentru cei cu mașini DIESEL și pe benzină. Este informația momentului în România
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Giorgia Meloni Își Rezervă Decizia Privind Sprijinul pentru Ursula von der Leyen
MediaFlux
AMENZI de 10.000 DE LEI dacă STAI LA BLOC
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?