HOROSCOP URANIA: Se anunţă SCHIMBĂRI MAJORE. O eclipsă inelară de soare influenţează toate zodiile

Horoscop Urania. Perioada cuprinsă între 27 august și 2 septembrie conține un potențial astral special, alcătuit din tot felul de ipostaze diferite ca importanță dar, cu toate, interesante și motivante. Astfel, pe 29 august, Mercur, care se va afla în Fecioară, se va afla în poziție staționară pentru ca, pe 31 august, el să intre în mișcare aparent retrogradă în care va sta până pe 23 septembrie, când își va relua mersul direct prin Fecioară. Pe 30 august, Venus va intra în zodia Balanței, adică în cel de-al doilea domiciliu al ei, unde se va afla până pe 23 septembrie. Pe 1 septembrie, se va produce faza de Lună Plină în Fecioară prin conjuncția Soarelui cu Luna. În acel moment, se va înregistra faza maxima a unei Eclipse Inelare de Soare.

26 aug. 2016, 07:13
HOROSCOP URANIA: Se anunţă SCHIMBĂRI MAJORE. O eclipsă inelară de soare influenţează toate zodiile

Berbec

În prima parte a zilei de 27 august, pot continua discuțiile aprinse care derapează în controverse. Vor continua, dacă au apucat să se concretizeze, discuțiile la locul de muncă cu privire la o direcție ideologică, politică, religioasă, morală, filosofică, culturală, socială, educațională care contravine principiilor lor și pe care, nativii nu au de gând să le încalce. Divergențe pe probleme majore, cu șefii, indiferent de locul lor într-o ierarhie profesională. Între 27 august, după ora 07:06′, și dimineața zilei de 29 august, până la ora 11:12′), mici probleme personale sau de familie provocate de chestiunile curente din casă și gospodărie. Din a doua parte a zilei de 29 august până pe 31 august după-amiaza la ora 18:22′), chef de viață, de relaxare, de destindere sau de obținere a unor satisfacții care vin din plăcerile simple directe și care nu cer prea mult efort pentru a le obține: jocuri pe bani, pariuri, mese copioase, alcool (peste măsură), dans, antren, excursii, vacanțe marcate de evenimente spectaculoase și de inedit. Aspect bun, dacă celelalte „mici destrăbălări” vor fi ignorate, pentru sportivi care pot face o figură interesantă în concursuri și competiții. Pe 30 august, Venus va intra în casa relațiilor parteneriale și va aduce o posibilă atenuare a disputelor sau un strop de șansă în negocieri. Din seara zilei de 31 august până la sfârșitul zilei de 2 septembrie, probleme de sănătate reale, accentuate, de cele mai multe ori, de tot ceea ce se întâmplă, în acel răstimp, pe casa a VI-a: Luna Noua, Eclipsa de Soare, acumularea vibrațiilor celor cinci planete care tranzitează zodia Fecioarei și aspectele dificile cu restul zodiilor Mutabile. Firește, va fi nevoie de prudență pentru a se proteja organismul de eventualele reacții disproporționate față de alimente și medicamente. Grijă specială pentru cei ce se cunosc cu afecțiuni digestive, gastrice sau hepatice sau cu sensibilități pronunțate față de oboseală, stres, enervare.

Taur

În prima parte a zilei de 27 august, discuții despre bani, mai ales cu copiii sau cu o persoană dragă care profită sau abuzează de veniturile nativului. Sobrietate, discreție, tăcere, distanță sau chiar rezervă adoptate ori de câte ori Taurii vor trebui să vorbească, să se exprime în public sau să facă declarații. Risc de trac sau inhibiție în fața unor examinatori. Între 27 august, după ora 07:06′, și dimineața zilei de 29 august, până la ora 11:12′), mici nemulțumiri stârnite de activitățile curente care privesc casa, gospodăria și relațiile de familie. Nativii pot face pe autoritarii sau pe hiper – exigenții în „fleacurile domestice”. Din a doua parte a zilei de 29 august până pe 31 august după-amiaza la ora 18:22′), viața acestor nativi poate cunoaște accente puternice, diferite în funcție de vârstă și statut social: unii pot avea probleme cu iubitul/iubita, alții cu copiii. Este mai greu de anticipat câtă satisfacție personală vor avea de pe urma unor petreceri de tipul „nunți, botezuri, cumetrii” pentru că, pe casa a V-a, se vor petrece, în cascadă, cele mai importante evenimente astrologice ale momentului, dând unora posibilitatea să se afirme fără cenzură iar altora impunându-le limitări, marginalizări sau situații delicate. Indiferent de nuanța în care vor fi trăite aceste momente, se va impune nevoia de a se pune ordine în dezordinea mai veche sau în crea creată pe moment. Din seara zilei de 31 august până la sfârșitul zilei de 2 septembrie, Taurii vor începe să simtă influența pozitivă a Guvernatorului lor, Venus, care va intra din 30 august în casa muncii și a sănătății, devenind, astfel, un sprijin și un protector de forță mică sau medie dar, eficient, și, prin asta, necesar. Posibile ameliorări ale stării de sănătate alterate cu ceva vreme în urmă (în principiu, în ultimul an).

Gemeni

În prima parte a zilei de 27 august, se vor simți, în continuare bine. Teoretic prea multe evenimente nu li se pot întâmpla, ținând cont că, acest răstimp, acoperă perioada nopții. Între 27 august, după ora 07:06′, și dimineața zilei de 29 august, până la ora 11:12′), nativii vor încerca să depășească o serie de neputințe financiare de moment sau de încurcături în care se zbat din cauza unor prieteni care le-u făcut, la un moment dat, surprize neplăcute. Din a doua parte a zilei de 29 august până pe 31 august după-amiaza la ora 18:22′), perioadă bună pentru cei care doresc să obțină o victorie prin dialog, spor de informație, capacitate de a explica, susține sau combate idei, fapte și argumente. Unii nativi se pot afla în ipostaze onorabile pentru ei, în care pot face dovada tăriei lor de caracter într-un tip de relații de mică sau medie importanță socială. Sunt posibile succese școlare sau legate de etapa admiterii la facultate, la masterat sau doctorat, în țară sau străinătate. Din seara zilei de 31 august până la sfârșitul zilei de 2 septembrie, puternic impact al vieții de familie asupra nativului care va fi atins de aripa acestui aspect astral multiplu, complet și intens pe relațiile interpersonale din sânul familiei, pe sectorul averii și al posesiunilor locative sau funciare sau pe aspectul bunei ori eficientei lor administrări. Se conturează un șir de informații sau notificări care schimbă datele de până acum ale problemei sau le urgentează pe cele vechi. Alteori, între rolul social, funcție, imagine și avere sau interese patrimoniale se poate naște un conflict intens ce nu se va rezolva în câteva zile. Pe 30 august, Venus va intra în casa dragostei, a copiilor și a plăcerilor vieții, dându-le ghes Gemenilor să se detașeze de solicitările enervante și să se abandoneze plăcerilor superficiale, de moment, care nu le cer angajamente personale.

Rac

În prima parte a zilei de 27 august, nimic semnificativ, cu excepția unor minore tulburări fiziologice pe parcursul nopții (febră musculară, amorțeli, circulație deficitară la nivelul gambelor). Între 27 august, după ora 07:06′, și dimineața zilei de 29 august, până la ora 11:12′), preocupări centrate pe propria persoană, pe interesele lor, pe sănătatea lor sau pe mai bunul plasament social al individului născut în zodia Racului. Perioadă de interiorizare și de meditație cu privire la unele asocieri, parteneri, afaceri, contracte sau responsabilități publice, liber asumate. Din a doua parte a zilei de 29 august până pe 31 august după-amiaza la ora 18:22′), impulsul interior al unor este acela de a cheltui – după posibilități – mai mult ca în alte dăți pentru a compensa șirul zilelor în care au trăit modest, făcând economii și restrângându-și cheltuielile ori reprimându-și dorințele din prudență financiară sau vor dori o compensare; chiar dacă sumele „puse în joc” nu vor fi mari, le vor face plăcere prin simpla plăcere de a face cumpărături. Cei cu „dare de mână” își vor permite pofte și chefuri mai scumpe. Din seara zilei de 31 august până la sfârșitul zilei de 2 septembrie, Racii vor fi obligați să ia parte la discuții, să aibă inițiative, să decidă. Principala preocupare a momentul este cea administrativă, organizatorică, sugerând sfârșitul unor relații de natură materială mai vechi și începutul altora, noi, care se vor asocia cu dorința și speranța de mai bine, mai ordonat, mai corect, mai legal, mai profitabil. Unii ar trebui, în funcție de natura intereselor puse în joc, să facă una sau două călătorii cu scop precis, pentru a rezolva, a semna acte, a depune cereri, a obține aprobări, a fi primiți în audiență, etc. O altă categorie de nativi se poate confrunta cu ipostaza examenelor și testelor de verificare profesională, indiferent de vârstă care le mobilizează atenția, interesul și atenția.

Leu

În prima parte a zilei de 27 august, sunt puține șanse de a se petrece evenimente semnificative pentru cei care trăiesc pe coordonatele geografice ale României, când, în acest răstimp, este noapte și viața activă este restrânsă. Pentru cei care călătoresc sau se află pe alte meridiane și, deci, pe alt fus orar, unele contacte umane pot fi plăcute, utile ca schimb de idei și impresii. Între 27 august, după ora 07:06′, și dimineața zilei de 29 august, până la ora 11:12′), tendința generală a acestor nativi este să trăiască retrași în intimitatea familiei sau a casei lor, pentru a se odihni sau pentru a se izola de provocările care le displac. Uneori, la această decizie, se poate adăuga și o ușoară indispoziție organică, adică acel bine-cunoscut „n-am chef de nimic”. Din a doua parte a zilei de 29 august până pe 31 august după-amiaza la ora 18:22′), Luna va străbate casa I a personalității lor și le va da un impuls vital. Energia pe care o vor simți sau capacitatea de a se mobiliza pentru a fi activi și eficienți este mai mare dar, totodată, și dorința lor de a se bucura de tinerețea și sănătatea pe care o au, practicând sporturi sau activități recreative. Din păcate, pentru unii, aceste dorințe firești se vor lovi de lipsa banilor. Din seara zilei de 31 august până la sfârșitul zilei de 2 septembrie, multiple preocupări bănești și de plasament mai bine retribuit al forței lor de muncă, al talentului ori al abilității profesionale și capacității lor intelectuale. O schimbare este posibilă pe fondul fazei de Lună Nouă și al Eclipsei de Soare care va opera pe 1 septembrie, pe acest sector. La unele persoane, acest tranzit ar putea pune în prim-planul atenției și activității lor cotidiene nevoia de a pune ordine în hârtii și de a face „dosare” pentru o cauză personală. Din 30 august Venus se va plasa în casa dialogurilor și drumurilor, operând o protecție discretă dar eficientă.

Fecioara

În prima parte a zilei de 27 august, problemele de familie sau cele legate de poziția socială a nativilor se va desfășura în interioritate, noaptea aceasta putând fi una a frământărilor și gândurilor de tot felul. Între 27 august, după ora 07:06′, și dimineața zilei de 29 august, până la ora 11:12′), relațiile cu prietenii vor fi modeste. Nativii nu vor avea chef să se amestece cu toată lumea, nu vor dori să facă noi cunoștințe, nu vor să vorbească cu necunoscuți și, în general, nu vor fi în forma necesară să facă față relațiilor publice. Din a doua parte a zilei de 29 august până pe 31 august după-amiaza la ora 18:22′), centrați, în continuare, pe probleme personale, nativii se vor monta în sinea lor, vor elabora strategii, își vor calcula pașii, se vor preocupa de viitorul familiei, de blocajele care operează pe aceste sectoare existențiale. Pe 30 august, Venus va intra în casa banilor câștigați din efort propriu, înlesnind, pentru câteva săptămâni, posibilitatea de a câștiga sau de opera o schimbare în regimul plăților. Din seara zilei de 31 august până la sfârșitul zilei de 2 septembrie, peisajul astral se va schimba fundamental pentru că, în zodia lor, se vor petrece cele mai importante evenimente astrologice ale momentului: Luna Nouă în Fecioară, Eclipsa de Soare, acumularea de cinci planete în acest semn, retrogradarea Guvernatorului lor, Mercur și mai multe conjuncții la grad perfect care vor încadra Nodul Nord al Lunii (Sensul Vieții) dându-i celui din urmă forța de a acționa pe direcția destinului, în cazul nativilor maturi. Chiar dacă pe casa I Fecioarele au o zestre frumoasă și interesantă, valorificarea ei va fi încetinită sau blocată de un Careu în T, cu aspecte la grad perfect, care consolidează obstacolele. Aceste premize astrale vor dura, în această formulă, până la sfârșitul anului. De aceea, este de așteptat ca, Fecioarele să ia decizii radicale, pe măsura piedicilor.

Citiţi mai multe pe libertatea.ro