Horoscop Vedic Mihai Voropchievici. Care este zodia ta în horoscopul înţelepciunii

Mihai Vorpchievici a prezentat horoscopul vedic. Supranumit și horoscopul înțelepciunii, fiecare semn din acest horoscop indian are un echivalent în cel european.

10 apr. 2018, 09:22
Horoscop Vedic Mihai Voropchievici. Care este zodia ta în horoscopul înţelepciunii

Berbec – Mesha: Nativii din această zodie sunt agitați, agili, competitivi, din acest motiv, aceste calități conduc la încăpățânare și mai mare, scrie a1.ro. Sunt iubitori.

Citeşte şi HOROSCOP APRILIE 2018 OANA HANGANU: ce zodii sunt lovite de noroc, cine are parte de cumpene. Ce se întâmplă de Paşte

Taur- Vrishaba: Conservatori, romantici, nu-și exteriorizează sentimentele, sunt prietenoși şi muncitori. Când sunt călcați pe coadă, nu acceptă. Au ieșiri de furie.

Gemeni – Mithuna: Maeștrii comunicării, chef de viață molipsitor. Au mulți prieteni. Trăiesc înconjurat de tot ce e bun. Vor distracții.

Rac – Karkata: Famliști convinși, tradiționaliști, cu mare respect pentru obiceiuri vechi. Sunt conservatori, au un bun echilibru, sunt mai de nezdruncinat. Fideli partenerilor de muncă sau de viață.

Leu – Simha: Sunt ambiționiși, cuceritori, dominatori, destul de luptători. Inspiră pe cei din jur. Dar sunt și abili în a-și păstra independența.

Fecioară – Kanya: Constiincioși, inteligenți, pot face totul cu tendința de a fi perfecționiști. Sunt emapatici și sensibili. Au protecție divină.

Balanță – Tula: echilibru, inteligenți, cântăresc totul înainte de a trece la o acțiune, carismatici, caractere creative și cuceresc indiferent de situație.

Citeşte şi Zodii bătute de soartă în aprilie. Nimic nu le merge bine luna asta!

Scorpion – Vrischika: Au tact, analiză profundă, care nu iartă greșelile. Sunt la fel de răi ca Taurii, sunt binevoitori, sunt foarte atrași de mistere, de necunoscut.

Săgetător – Dhanus: Credincioși, buni la suflet, sunt pozitivi, idealurile înalte, se îndrăgostesc mai greu dar definitiv. Sunt plini de demnitate.

Capricorn -Makara: Sunt bine ancorați în realitate, pragmatici, în dragoste sunt sensibili, nu cheltuiesc foarte mulți bani. În casă nu le lipsește nimic.

Vărsător – Kumbha: Creativi, generoși, au o bună comunicare, dar sunt idealiști, puternici, cuceresc atenția prin dedicarea pe care o oferă.

Pești – Meena: Sensibili, iubitori, foarte buni prieteni, pe umărul lor poate plânge oricine. Empatici.