Horoscop zilnic 21 februarie 2018. Ce zodie se ceartă şi cine evită conflictele

Horoscop zilnic 21 februarie 2018. Iata horoscopul zilei pentru MIERCURI 21 februarie 2018. Configuratia astrala zilnica a fiecarei zodii predispune aparitia anumitor situatii, oportunitati sau conflicte, interpretate de astrologi cu experienta internationala. Astrele ne sustin, astrologii ne previn si atentioneaza, iar oamenii trebuie sa actioneze alegand ce directie e in acord cu credintele lor. Intotdeauna exista liber arbitru. Foloseste-te de ghidari si alege in cunostinta de cauza.

20 feb. 2018, 21:40
Horoscop zilnic 21 februarie 2018. Ce zodie se ceartă şi cine evită conflictele

Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit si sa actionezi diferit, pentru succesul tau pe orice domeniu doresti. O perspectiva diferita iti poate schimba destinul spre bine oricand.

Horoscop zilnic 21 februarie 2018. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Sexul si dragostea sunt prezente in capul tau astazi. Te simti pasional iar emotiile iti sunt bogate si adanci. In vremuri ca acestea, probabil ca esti concentrat pe propria ta placere dar trebuie sa fii sensibil si atent si cu partenerul tau. Te tenteaza literatura sau filme cu tenta amoroasa ; poate si cumparaturi la un magazin de lenjerie intima ? Mergi inainte.

Horoscop zilnic 21 februarie 2018. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un membru de familie se poate simti cu moralul jos si tu esti tentat sa tot discuti cu el ca sa il ridici la loc. Nu o face. Asteapta-te sa nu obtii reactii favorabile si asta poate crea tensiuni acasa. Increderea ta de sine este la cote scazute si ajungi sa fii propriul tau critic si destul de confuz. Incearca sa fii corect si echilibrat cu toti din jurul tau, dar in special cu tine.

Horoscop zilnic 21 februarie 2018. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Prea multa expunere la carti, ziare si computere astazi iti poate produce durere de cap si de ochi, asa ca fii prudent cand citesti mult text cu font mic sau de pe telefonul mobil. Ganduri de iubire si romantism pot interfera cu munca ta eficienta. Esti tentat sa stai mult pe telefon. Cu totii avem asemenea zile, asa ca nu te opune. Doar ai grija sa te simti in forma si bine cand vine seara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.