Horoscop zilnic DUMINICĂ 29 IULIE 2018. Unde te trimite inima şi unde eşti?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 29 IULIE 2018 pentru fiecare zodie.

28 iul. 2018, 17:17
Horoscop zilnic DUMINICĂ 29 IULIE 2018. Unde te trimite inima şi unde eşti?

Luna este inca in Varsator, inca in „soc” fata de recenta eclipsa totala de Luna plina sangerie si ne bucuram pentru ca am iesit cu bine din aceasta saptamana intensa astral. Soarele trece prin dreptul Nodului Nord si asta trebuie sa ne lase fara pic de indoiala cu privire la actuala directie spre care se indreapta fiecare, acesta fiind punctul de pe cer care indica viitorul.

Destinul te striga azi intr-o forma sau alta, il auzi?

Tine-ti ochii si urechile atente pentru indicii cu privire la directie. Este timpul sa iti urmezi inima chiar daca te duce spre locuri total nestiute si necunoscute. Pana acum, ai tot facut lucrurile familiare si rationale, sau cel putin ceea ce a parut rational pentru tine chiar daca nu si pentru altii. Ai cheltuit banii facand ce ti-a spus mintea ca e bine. Acum vine vremea sa asculti si de inima ta.

Luna este in opozitie cu Mercur retrograd azi si este timpul sa te uiti din nou peste orice aspect ti-a scapat de sub control si sa il reconsideri dintr-o alta perspectiva. Pune cartile pe masa, ia-o usor. Nu trebuie sa rezolvi nimic pe moment, ci doar sa redeschizi liniile unei comunicari daca asta e nevoie. Sau ia-ti timp sa regandesti situatia si pozitia ta in ea. Solicita o pauza. Ai toata ziua la dispozitie.

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 29 IULIE 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Bunul simt este un lucru bun, mai ales cand e vorba sa decizi cu privire la viitorul tau. Deci este important pentru tine sa iti faci toate planurile si calculele de bun simt pentru ce urmeaza: primeste sfaturi, verifica datele problemei, decide ce ai de gand sa faci si cum, traieste constient. Iar in final lasa-ti intuitia sa te calauzeasca.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi e posibil sa ai depasiri de cheltuieli. Situatia poate parea scapata de sub control, cauzandu-ti anxietati financiare. Gandeste-te de doua ori inainte sa scoti banii din buzunar si de pe card. Este cu adevarat nevoie sa faci aceasta plata? Daca ai un surplus de bani, exerseaza sa ii pui deoparte ca sa poti investi in ceva mai valoros in viitor.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi fantastica pentru tine care te sprijina sa intri in tot felul de parteneriate sau asocieri, chiar si doar la nivel de intentie deocamdata, tocmai bune pentru a-ti face planuri stabile pentru viitor. Poate ca relatia cu partenerul de viata a fost mai tensionata in ultima perioada insa astazi si de maine incolo sunteti dispusi sa rezolvati subiectele stresante.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.