Horoscop zilnic MIERCURI 4 aprilie 2018. O zodie este blocată, alta cheltuie excesiv

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru MIERCURI 4 aprilie 2018, ne aflam la jumatatea Saptamanii Mari inainte de sarbatoarea pascala ortodoxa, o parte sunt preocupati de aspectul si semnificatia religioasa a acestei saptamanii, altii au sarbatorit Pastele catolic, altii se gandesc la binevenita vacanta de cateva zile ce urmeaza sa vina, mai ales ca vineri este declarata oficial zi libera iar scolile reincep miercuri 11 aprilie. In acest timp, astrele isi continua nestingherite traiectul spectaculos si ne trimit influentele lor deloc de neglijat, de care este indicat sa tinem cont.
Alina Costache
04 apr. 2018, 02:53
Horoscop zilnic MIERCURI 4 aprilie 2018. O zodie este blocată, alta cheltuie excesiv

Energia astrala a acestei saptamani este despre a vedea ce se intampla dintr-o perspectiva mai inalta, sa nu cautam vinovati daca ce se intampla nu ne convine ci sa ne lasam dusi de valul planului mai mare si sa vedem ce ni se releva mai incolo pe drum, moment la care ne va „pica fisa” si vom exclama : „Ahaa ! Deci de aceea a trebuit sa se intample atunci ce s-a intamplat ! Altfel nu as fi ajuns aici sau nu s-ar fi petrecut acest lucru bun nou „. Pana la urma, circumstantele exterioare depind mult si de cum alegem noi sa reactionam la ele.

Aprilie este una din cele mai intense luni ale anului. Chiron, astrul vindecarilor ranilor noastre profunde, isi schimba semnul, avem trei planete in stationare iar Marte este in conjunctie cu „baietii rai” al zodiacului, Saturn si Pluto. Lucrurile incep sa se precipite pe la mijlocul lunii atunci cand Mercur iese din miscarea retrograda in care este pana pe 14 aprilie, Chiron intra in Berbec si isi incepe o noua calatorie in jurul zodiacului iar Saturn isi incepe miscarea retrograda. Vointa ne va fi testata ! Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te lasi dus de valul schimbarii si sa i te comiti.

Finalul lunii aprilie ne aduce o binemeritata usurare si eliberare. Luna plina din 30 aprilie in Scorpion este una din cele mai bune luni pline din tot anul 2018. Puterea si determinarea ne vor fi recompensate, asa ca trebuie sa ramanem pe pozitii !

Iata horoscopul SAPTAMANAL 2 – 8 aprilie 2018! 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi ai o stare de spirit de indecizie, ceea ce nu prea iti este specific tie. Asta te poate duce la speculatii, ceea ce nu este neaparat un lucru rau in sine, cu exceptia cazului ca ai pune toti banii intr-un pariu. Fii atent ca aceasta indecizie si neclaritate temporara sa nu te faca sa iti dai cu presupusul sau sa lansezi suspiciuni in relatia de iubire sau in orice relatie in general. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi sunt perspective sa intalnesti pe cineva care este pus pe a te provoca si enerva. Ti se cere cu insistenta sa nu dai curs niciunei animozitati si sa nu lasi lucrurile sa iti tulbure felul bun de a fi. Ramai calm. Raspunde si comporta-te intr-o maniera ce te reprezinta. Nu permite nimanui sa iti strice gratia si imaginea. Decenta, eleganta si bunatatea ta vor invinge. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi esti intr-o dispozitie extrem de romantica si emotionala. Poate ca esti ingrijorat de relatii personale sau de sanatate ori dieta sau cariera, un motiv de ingrijorare poti gasi, in ciuda starii afective ridicate. Trebuie insa sa fii de paza impotriva starilor de stres excesiv si a preocuparilor, tocmai ca sa ai grija astfel de tine si de sanatatea ta. Nu ingrijorarea te ajuta, din contra.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Capital.ro
S-a dat lege pentru TOATE FEMEILE din România. Vestea cea mare a venit chiar ACUM: Venim cu două beneficii
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Documentul prin care românii vor afla ce pensie primesc la bătrânețe. Daniel Baciu anunță schimbarea crucială
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
Se schimbă legea pentru TOȚI POSESORII de mașini din România: "Acest lucru să nu se mai întâmple"
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'