Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 15 SEPTEMBRIE 2018. Pregătit de Lună în Săgetător?

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de SÂMBĂTĂ 15 SEPTEMBRIE 2018, o zi plină de aventură sub energia Lunii în Săgetător ce ne îndeamnă să ieşim şi să explorăm ce este acolo diferit şi plin de viaţă!

14 sept. 2018, 19:50
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 15 SEPTEMBRIE 2018. Pregătit de Lună în Săgetător?

Dupa pranz, Luna iese din misteriosul Scorpion si aventura incepe sub Sagetator. Esti pregatit sa iti intinzi aripile si sa incerci ceva nou? Cu Mercur in legatura sextilul dintre Jupiter si Pluto, Cosmosul pare ca ne da pe tava tot felul de oportunitati norocoase, numai sa le vedem si sa profitam d ele.

 Luna viziteaza Sagetatorul pentru a ne provoca puternice sentimente pozitive si optimism.

 Avem nevoie! Vitalitatea creste si bunele intentii domina mintea oamenilor.

Sa nu fii surprins daca nu iti vine sa stai locului. Luna proiecteaza dorinta Sagetatorului de a se misca si calatori, iar orice activitate in afara casei sau sporturile sunt foarte dorite.

Trage aer adanc in piept si iesi la plimbare, oriunde. Este un timp bun pentru recreere, excursii sau vizitarea unor locuri indepartate dragi.

Creste-ti aria de interes studiind ceva nou sau ajutandu-i pe altii invatandu-i.

Luna in Sagetator iti face munca plina de satisfactii. Este bine sa muncesti nu cu mainile ci cu mintea. Nu alege aceste zile pentru constructii sau munca in agricultura.

Cand Luna este in Sagetator, toate practicile respiratorii sunt eficiente, deci este o energie favorabila vindecarii bolilor de plamani sau renuntarii la fumat. Acum nu este un bun moment pentru intervenii chirurgicale.

Activitati benefice cu Luna in Sagetator

Rezerva o viitoare vacanta. Plimba-te pe Internet (macar) in destinatii pe care doresti sa le vezi in viitoarea vacanta. Fa o drumetie de munte. Fii spontan si asculta-ti inima. Invata o limba straina noua. Mergi la un eveniment sportiv. Creaza un panou cu imagini ce reprezinta viitoarele tale dorinte. Mergi la o comedie de teatru, film, stand up. Fii entuziast. Socializeaza cu lume diferita. Scrie ce te inspira. Intalneste-te cu un life coach. Mergi la biserica.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de SAMBATA 15 SEPTEMBRIE 2018 :

Cum este horoscopul de weekend 14-16 septembrie, afla aici.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Se pare ca este sfarsitul unei etape a lumii pe care o stii si totul se misca cam repede azi. Ia-ti timp sa vezi semnele de ghidare ce stau pe marginea drumului, incercand sa prinzi intelepciunea de care vei avea nevoie ca sa iti fie utile in viitor toate cele pe care deja le stii. Multa initiativa se poate irosi daca nu ramai focusat si cu picioarele pe pamant si in contact cu potentialul tau realist din lumea exterioara. In loc sa te agiti, mergi inainte pas cu pas spre obiectivul tau.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iti doresti sa spui stop anumitor lucruri care nu sunt asa de naturale sau curate precum ti-ar placea sa fie, iar asta se va intampla usor atunci cand vei da drumul si gandurilor si influentelor toxice din interiorul tau. Ia-ti timp sa iti vindeci ranile, gandeste-te la trecut si la relatiile care nu au ajuns inca in punctul de iertare si ai grija sa mergi spre obiectivul emotional al momentului.

 Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Tu ai ceva de impartasit cu lumea si este timpul potrivit sa gandesti neconventional si sa imprastii informatii care trebuie sa ajunga spre cercul tau de cunostinte si mai mult. Nu este nimic care sa iti stea in cale dar e bine sa renunti la nevoia de a controla lucruri care oricum sunt in afara ariei tale de control. Sunt posibile spasme de gat si umeri sau dureri de cap din cauza pozitie in care stai mereu. Este bine sa fii diferit de restul lumii si este timpul sa te bucuri de unicitatea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.