Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2017

Iată care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 16-22 ianuarie, potrivit AstroCafe.ro

RomaniaTV.net
16 ian. 2017, 21:37
Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2017

Berbec

Pentru tine, aceasta saptamana incepe cu intentii de crestere a eficientei la locul de munca si poate de echilibrare in anumite domenii de viata. E o saptamana de detasare si eliminare a ceea ce nu-ti e benefic si chiar toxic. E momentul sa meditezi la drumul tau, la ceea ce vrei sa faci, la relatiile pe care vrei sa le pastrezi si sa le dezvolti. Asta avand in vedere ca relatiile sunt in continuare in transformare si revizuire, iar asta e posibil sa te ajute, in mod destul de abrupt, sa intelegi ce nu-ti mai este de folos.

Ai nevoie de liniste, e important sa-ti creezi o lume a ta sau niste preocupari care te relaxeaza si centreaza. Totusi, in plan partenerial si in ce priveste asocierile si colaborarile, poti avea parte de surprize frumoase si de deschiderea unor usi, mai usor decat pana acum.
Taur

Ai de eliminat din viata ta ceea ce nu-ti face bine. Sub linistea aparenta, se ascunde un mare zbucium si tumult emotional, ca si cum oricat de bine ar sta lucrurile in jurul si in viata ta, nu-ti poti gasi locul si linistea. E important sa incepi un program de detoxifiere, in ce priveste alimentatia si/sau sub aspect emotional. E posibil, de exemplu, sa analizezi foarte atent relatiile tale de prietenie si amicitie, pentru a depista anumite scurgeri de energie, si sa iei masuri. Unii oameni e posibil sa fie indepartati.

Ai nevoie de mai multa disciplina si coerenta, pe toate planurile. Si ai nevoie, mai ales, de o traiectorie bine stabilita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.