Horoscopul cumpenelor: Ce necazuri vei avea în săptămâna 23-29 ianuarie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

RomaniaTV.net
20 ian. 2017, 10:00
Horoscopul cumpenelor: Ce necazuri vei avea în săptămâna 23-29 ianuarie

Vărsător

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, ba din contră e un aer proaspăt pe toate planurile vieţii tale La locul de muncă ori în ceea ce priveşte banii trebuie să încerci ceva nou dacă vrei să evoluezi, şi nu îţi va fi greu deloc. În amor vei avea parte de o reîmprospătare a relaţiei tale sau de o împăcare memorabilă cu vreun fost iubit de care te-ai despărţit fără să ai motive prea serioase.

Peşti

Atmosfera de la serviciu nu va fi deloc plăcută în aceste zile, însă dacă nu iei în seamă tot ce se vorbeşte despre tine, atunci cel mai probabil vei putea să îţi vezi de treburile tale. Sunt lucruri mult mai importante, cum ar fi ascensiunea ta profesională, aşa că nu lăsa pe nimeni să îţi pună piedici. Pe plan sentimental eşti tentată să calci strâmb, însă totul depinde doar de tine şi de cât de mult te gândeşti la consecinţe!

Citeşte şi  Horoscop: Zile norocoase în februarie, pentru fiecare zodie

Berbec

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână şi nici nu se pune problema unor cumpene. Pe plan profesional e rost de schimbări mari, spre bine, o evoluţie sau chiar implicarea într-o afacere pe cont propriu. Acordă atenţie banilor şi nu investi tot ce ai în planurile tale măreţe! Pe plan amoros ai toate şansele să cunoşti pe cineva care îţi seamănă foarte mult, ceea ce înseamnă începutul unei noi relaţii de iubire.

Taur

Nu vor avea loc evenimente neplăcute în această săptămână, însă se recomandă prudenţă privitor la imaginea pe care ţi-o faci. Acum se pot lega multe prietenii, parteneriate ori viitoare poveşti de dragoste, de aceea fii atentă şi dă tot ce ai tu mai bun pentru a obţine maximum din orice situaţie. Cel mai probabil la locul de muncă vei fi avansată, însă nu trebuie să devii o persoană cu nasul pe sus!

Citeşte mai mult pe eva.ro