Horoscopul financiar. Pur şi simplu, banii trag la aceşti nativi

Specialiştii în astrologie au realizat horoscopul banilor, prezentând caracteristicile esenţiale pentru fiecare nativ al zodiacului. Cei de la astrocafe.ro au realizat caracteristicile principalele pentru fiecare zodie în parte din punct de vedere al aspectului financiar. >Vezi, mai jos, cât de norocos eşti atunci când vine vorba de planul financiar.

18 sept. 2017, 08:11
Horoscopul financiar. Pur şi simplu, banii trag la aceşti nativi

Berbec

    Berbecul găseşte destul de uşor căile potrivite pentru a aduce suficienţi bani în viaţa lui, mai ales atunci când are ceva de demonstrat sau vrea o anumită sumă pentru o achiziţie sau o investiţie importantă.
    Are o capacitate uimitoare de a face bani rapid. Chiar dacă pierde totul, reuşeşte să se ridice în mod miraculos de fiecare data.
    Impulsivitatea şi precipitarea care îi caracterizează i-ar putea îndemnă deseori să ia decizii greşite sau să facă investiţii neinspirate.
    Investeşte cu uşurinţă în hobby-uri, echipament sportiv, expediţii.
    Nu-i place să pună bani deoparte şi e posibil să nu aibă disponibili nici pentru împrumuturi.

Taur

    Iubeşte banii, pe care îi vede că pe un mijloc de a-şi satisface plăcerile şi dorinţa de a trăi în confort şi lux.
    Inspirat, ştie când să acţioneze şi când să stea.
    Foarte tenace şi răbdător, aşteaptă cât e nevoie, dar nu renunţă
    Are simţ practic şi de obicei ştie să se valorizeze şi să-şi evalueze muncă.
    Are nevoie de o rezervă de bani, e unul dintre cele mai răbdătoare, econome şi prudente semne.
    Nu e foarte generos şi doreşte să aibă garanţii, mai ales când da bani cu împrumut.
    De cheltuit, cheltuieşte cu măsură, mai puţin când apăr tentaţii culinare sau alte plăceri.
    Poate investi în artă şi obiecte de lux

Gemeni

    Extrem de dinamic, adaptabil, flexibil şi mai ales comunicativ. Toate aceste calităti îi vor ajută mereu, pe de o parte să găsească foarte uşor surse de câştig iar pe de altă parte să-şi negocieze cu mare uşurinţă salariul dorit.
    Însă problemă nu este că nu are sau nu câştiga suficient, ci că are un impuls foarte greu de stăpânit, de a cheltui tot ce are. Norocul lui este că reuşeşte să iasă repede din orice încurcătură şi găseşte imediat o sursă nouă sau necesară de venit.
    De regulă, nu se pricepe să economisească.
    E posibil să-şi schimbe des job-ul.
    Cheltuieşte cu multă uşurinţă pe călătorii, cărţi, cursuri şi absolut orice îi stimulează curiozitatea.

Rac

    Foarte precaut când e vorba de bani. Nu prea ştie ce înseamnă cheltuielile hazardate, nu-i place să rămână fără bani, e speriat de incertitudine. Face economii, ori de câte ori poate. Întotdeauna încearcă să păstreze o rezervă pentru zile mai puţin senine.
    Motivaţia cea mai puternică în ce priveşte banii, motorul care stă la bază tuturor acţiunilor, este dorinţă de a asigură confort şi siguranţă pentru el şi familia lui.
    De regulă, nativii Rac au fler în afaceri, ştiu să investească inteligent, cu excepţia momentelor când li se face teamă şi renunţă în ultimul moment la vreo oportunitate.
    Cheltuieşte pe obiecte cu valoare emoţională sau istorică, pe lucruri necesare celor pe care îi iubeşte, investeşte în casă.

Leu

    Îşi doresc bani mulţi, că să poată să-şi menţină în top imaginea socială. Ţin foarte mult să fie admiraţi. Iar asta cere cheltuiala.
    Are însă noroc la bani, niciodată pare că nu rămâne fără resurse. Pur şi simplu trag banii la acest nativ, fără să facă cine ştie ce efort.
    Se spune că Leii nu prea au nevoie să muncească pentru bani, cel puţin în concepţia lor nu există o legătură între muncă şi bani. Ei muncesc doar dacă le place ce fac, dacă sunt inspiraţi, ori dacă vor să strălucească într-o profesie.
    Nu se prea pricep să facă economii.
    Sunt generoşi.
    Cheltuiesc bani cu uşurinţă, mai ales pe haine de firmă, produse şi proceduri de înfrumuseţare, obiecte de lux, vacanţe de 5*.