Horoscopul inimii: Ce problemă te împiedică să găseşti dragostea adevărată, în funcţie de zodie

Vrei ca relaţiile tale să reziste şi nu înţelegi unde greşeşti în cuplu? Ei bine, astrele îţi spun ce problemă trebuie să depăşeşti pentru a avea parte de acea dragoste pe care ţi-ai dorit-o întotdeauna.

26 mart. 2016, 11:26
Horoscopul inimii: Ce problemă te împiedică să găseşti dragostea adevărată, în funcţie de zodie

Berbec

Nativii din zodia Berbecului sunt încrezători şi gregari. Înfloresc atunci când au parte de provocări şi atrag oamenii ca un magnet cu farmecul lor. Dezavantajul firii lor este acela că tind să nu ia în seamă punctul de vedere al partenerului, mai ales dacă acesta este mai liniştit şi mai tăcut.

Astfel, Berbecul ajunge să se întrebe de ce relaţia lui s-a încheiat atât de brusc, când el credea că lucrurile mergeau bine. Pentru a scăpa de această problemă, Berbecul trebuie să înveţe să tacă şi să asculte cu adevărat ce are de spus partenerul, cu privire la nevoile sale. În plus, Berbecul trebuie să încetinească ritmul pentru a-i oferi partenerului ceea ce-şi doreşte. Berbecul trebuie să încerce să păşească alături de partener, nu să-l conducă.

Taur

Nativii din zodia Taurului au şi ei un defect major: încăpăţânarea. Cu toate acestea, au darul de a fi prieteni excelenţi, loiali, generoşi şi interesanţi. Taurii sunt parteneri în adevăratul sens al cuvântului, atât în relaţiile personale, cât şi în cele profesionale.

Cu toate acestea, sunt mult prea încăpăţânaţi şi pot exagera cu lenea uneori. Pentru a găsi dragostea adevărată, Taurul trebuie să decidă dacă într-adevăr îşi doreşte aşa ceva, iar dacă este, într-adevăr ceva ce îşi doreşte, trebuie să îşi dea seama că trebuie să se deschidă către ea. Trebuie să înţeleagă că nu mereu cei din jur sunt inamici, care vor să fure ceva de la tine sau să te încurce. Există, într-adevăr, şi momente mai puţin plpcute, dar va trebui ca Taurul să decidă dacă merită să le accepte, sau să rămână singur în continuare.

Citeşte mai mult pe feminis.ro