Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP AUGUST: Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.

01 aug. 2014, 04:08
Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Hoorscop Leu (22 iulie – 22 august)
Va fi o lună plină din punct de vedere amoros, de aceea trebuie să te bucuri cât mai mult de ea. Eşti ândrăzneaţă, vrei lucruri noi şl îţi cauţi fericirea oriunde şi oricând. Eşti dispusă să renunţi la orice pentru a găsi ceva mai bun, însă nu rişti fără să ai o garanţie măcar.

Ai grijă ca în această lună să profiţi de toate oportunităţile care ţi se oferă, mai ales dacă e vorba de mărirea bugetului. În caz că nu primeşti bonusuri suplimentare, cu siguranţă vei primi laude din partea superiorilor. Vei fi mulţumită şi aşa.

Luna aceasta este numai bună pentru activităţi îndrăzneţe, aşa că poţi forţa limita oricând. Eşti plină de energie, timp ai, iar problemele par că au dispărut definitiv. Nimic nu te poate împiedica să te simţi bine, trebuie doar să ai grijă la mâncare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă eşti singură, luna aceasta ar trebui să ieşi cât mai mult în oraş şi să încerci să îţi găseşti alesul. Doar aşa vei putea reuţi, nu stând în casă şi aşteptându-l pe el. În plus de asta, te vei distra pe cinste, Dacă eşti angajată într-o relaţie poţi avea parte de o neplăcere.

Ai agonisit suficient până acum, aşa că meriţi din plin să începi să îţi cheltui economiile. Ai nevoie de relaxare şi de distracţie, aşa că un concediu în această lună poate fi soluţia perfectă. Răsfaţă-te, ai suficienţi bani!

Munca depusă până acum te-a doborât, de aceea trebuie de îţi iei concediu urgent. Eşti mult prea încordată, nervoasă şi te cerţi cu toată lumea. Acest lucru nu poate să îţi creeze decât probleme, iar moralul tău să scadă pe zi ce trece.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ai o relaţie stabilă, ai toate şansele ca aceasta să treacă la nivelul următor. O nuntă sau apariţia unui copil poate fi evenimentul vieţii tale. Dacă eşti singură, nimic nu te poate împiedica să cucereşti pe oricine îţi iese în cale.

Nu stai nici bine, dar nici rău din punct de vedere financiar luna aceasta. Trebuie totuşi să ai grijă să nu exagerezi cu cheltuielile, dar nici să nu calci totul în picioare de dragul de a câştiga cât mai mult. Încearcă să clarifici unele situaţii mai vechi şi să găseşti o rezolvare.

Ai grijă la stilul de viaţă pe care îl duci şi echilibrează-ţi alimentaţia. Stabileşte-ţi orele meselor principale şi ai grijă la gustările dintre ele, altfel vei putea avea probleme cu stomacul.

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cu siguranţă vei petrece clipe de neuitat alături de iubitul tău luna aceasta, cel mai probabil veţi pleca în concediu împreună. Chiar dacă o să ai parte şi de unele nemulţumiri, hotărârea ta te va ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti.

Posibile câştiguri suplimentare luna aceasta, şi cel mai probabil va fi vorba de unele cadouri sau de o mărire de salariu. Dacă ai şi propriile mici afaceri, atunci ai toate şansele să culegi primele roade ale muncii tale.

Dacă simţi că este ceva în neregulă cu organismul tău, atunci mergi imediat la doctor. Este luna perfectă pentru a începe un program de prevenire a bolilor, mai ales dacă eşti o fire sensibilă. Şi ai grijă cu nervii, nu te implica în treburile altora pentru că îţi provoci singură rău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Vrei să porneşti în aventură, însă nu de una singură. E foarte important să găseşti persoana care are aceleaşi preocupări ca şi tine şi cu care să te înţelegi de minune. Vrei să încerci lucruri noi, atât din punct de vedere sexual, cât şi sentimental.

Poţi pierde luna aceasta sume importante de bani sau ţi se pot pune piedici în obţinerea lor. Încearcă să nu dai bani cu împrumut, există un risc crescut de a nu îi mai recupera. Prudenţa este cuvântul cheie al lunii.

Trebuie ca atenţia ta să fie sporită în această lună, riscul accidentărilor este foarte mare. Fie că eşti pieton sau şofer, prudenţa este cuvâtul cheie. Eşti energică şi ai vrea să faci de toate, însă nu trebuie să îţi consumi toate resursele.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Îţi doreşti din ce în ce mai mult o familie, asta în cazul în care nu ai deja una. Această lună este perioada în care poţi forţa puţin lucrurile spre a obţine ceea ce vrei. Fie că eşti singură sau nu, în ambele cazuri vrei stabilitate şi dragoste.

E posibil să faci o afacere din care să scoţi bani frumoşi luna aceasta, trebuie doar să ai grijă cu cine colaborezi şi în cine te încrezi. Chiar dacă nu va fi totul perfect, vei reuşi să obţii un minim propus.

Vei fi destul de sensibilă luna aceasta, aşa că trebuie să te protejezi cât de mult poţi. Nu este necesar să devii paranoică cu microbii, curăţenia sau mâncarea, însă trebuie să alegi echilibrul. Dacă nu vei reuţi, atunci vei fi destul de irascibilă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu şi iubitul tău vă veţi înţelege de minune în această perioadă, şi toate mofturile îţi vor fi satisfăcute de către acesta. Dacă eşti singură poţi simţi uneori că eşti nefericiă, însă vei realiza pe parcurs că nu este nimic atât de grav precum pare.

Dacă vei acţiona şi lucra în grup luna aceasta, ai toate şanse să câştigi suplimentar. Încearcă să te înţelegi bine cu toţi cei din jurul tău, niciodată nu ştii de unde poate să apară o oportunitate grozavă.

Poţi ceda nervos luna aceasta, şi poate chiar ţi fizic. Simţi oboseală prin toţi porii de parcă te-ar fi bătut cineva. Un an întreg de muncă sau studiu îşi spune cuvântul, de aceea vacanţa este tot ce ai nevoie în această perioadă. Regula de aur este să te înconjori de oameni dragi ţie.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro