Horoscopul saptamanii 1-7 septembrie! Afla ce ti-au rezervat astrele!

Saptamana 1-7 septembrie pare sa fie de bun augur pentru majoritatea zodiilor. De altfel, intreaga luna va fi sub influenta trigonului Jupiter-Uranus ceea ce inseamna ca se deschid noi usi, apar noi oportunitati de care fiecare trebuie sa profite.

RomaniaTV.net
31 aug. 2014, 08:43
Horoscopul saptamanii 1-7 septembrie! Afla ce ti-au rezervat astrele!

Iata ce ne rezerva astrele pentru saptamana 1-7 septembrie!

Berbec
Este o perioada potrivita pentru a-ti infrunta temerile si pentru a porni pe un drum nou. Cu toate ca nu esti genul de persoana care reactioneaza bine la schimbari majore, pe parcursul acestei saptamani trebuie sa faci ceva pentru tine. Indiferent ca vei opta sa schimbi locul de munca sau cercul de prieteni, trebuie sa te gandesti ce ar putea sa te faca fericita.

Taur
Fiecare experienta dureroasa te poate ajuta sa-i intelegi mai bine pe cei din jur. Relatiile trebuie intretinute, insa nu este cazul sa faci sacrificii majore doar pentru a multumi anumite persoane. Pe parcursul acestei saptamani trebuie sa inveti sa te pui pe primul loc, sa-ti urmaresti interesele si sa te implici doar in acele activitati care iti fac cu adevarat placere.

Gemeni
Este o perioada excelenta pentru a-ti pune calitatile in valoare sau pentru a porni pe un drum nou. Chiar daca te vor dezamagi anumite persoane din jur, nu trebuie sa te impotmolesti in probleme si nici sa incerci sa dai explicatii atunci cand nu este cazul. Fa un efort si incearca sa iesi din starea de stres, activitatile in aer liber te pot ajuta sa te simti mai bine.

Citeşte continuarea pe ele.ro